Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor. Care este semnificația din spatele acestuia

Ducii de Sussex au dezvăluit în cele din urmă numele fetiței lor. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în data de 4 iunie 2021 și a adus multă bucuri în viața Familiei Regale. Părinții i-au ales un nume deosebit care are în spate o poveste de-a dreptul emoționantă.

Publicat: 7 iunie 2021, 15:07 / Actualizat: 7 iunie 2021, 12:08

După ce numele fetiței Ducilor de Sussex a ajus foarte popular în rândul jucătorilor de la casele de pariuri, acesta a fost în cele din urmă făcut public. Prințul Harry și soția sa și-au dorit să aducă un omagiu Familiei Regale. Fetița lor va purta numele a două dintre cele mai importante femei din viața Ducelui de Sussex.

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor

Oamenii au speculat încă de la început câteva variante de nume pentru fetița Ducilor de Sussex. De fapt, două nume au fost adeseori întâlnite în părerea publică. În trecut Ducii de Sussex au oferit câteva indicii cu privire la posibila lor alegere. Așteptarea a luat sfârșit în cele din urmă când fetița lor a venit pe lume. Într-o postare personală a Ducilor de Sussex pe pagina fundației Archewell, cei doi au făcut public numele micuței.

În data de 4 iunie am fost binecuvântați cu venirea pe lume a micuței noastre fiice Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imaginat și vă suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile voastre venite din toate colțurile lumii. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul oferit pe parcursul acestor momente deosebite pentru familia noastră.

– Ducii de Sussex

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au oferit un omagiu emoționant Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Reacția Reginei Elisabeta a fost emoționantă și a adus un motiv de bucurie pentru Ducii de Sussex. În timp ce „Lilibet” este tributul adus Reginei, „Diana” are o importanță cu atât mai deosebită pentru Prințul Harry.

De altfel, bunica micuței Lili, ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani la începutul lunii iulie de anul acesta. Nu doar micuța Lili va fi puternic influențată de amintirea bunicii sale. În serialul documentar pe care îl realizează alături de Oprah Winfrey, Prințul Harry a dezvăluit publicului câteva detalii emoționante. Printre primele cuvinte ale fiului său, Archie, s-a aflat numele regretatei Prințese Diana. Duccele de Sussex a fost puternic marcat de pierderea mamei sale și a dorit să-i aducă un omagiu prin numele ales pentru fiica sa.

Numele fetiței Ducilor de Sussex, un omagiu pentru Familia Regală

Deși în ultima perioadă lucrurile au fost extrem de agitate între Familia Regală și Prințul Harry, acesta și-a arătat respectul prin numele pe care i l-a oferit micuței sale. Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și nu mică a fost surpriză publicului la aflarea veștii. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor poartă numele străbunicii și bunicii sale.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că numele de alint al Reginei Elisabeta este Lilibet. Acest nume de alint i-a fost oferit Reginei încă din fragedă copilărie. Neputând să-și pronunțe numele complet, apropiații Familiei Regale au strigat-o Lilibet. În fapt, doar părinții și soțul Reginei o mai strigau pe aceasta după alintul Lilibet.

Cu toate că numele este un semn al afecțiunii, nimeni altcineva din Familia Regală nu îl folosea. În fapt, conform publicației People, însăși Regina Elisabeta și-a semnat ultima scrisoare de iubire pentru regretatul Prinț Philip cu numele de alint Lilibet. Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au adus o bucurie nespus de mare în sânul Familie Regale. Într-o postare pe contul oficial, Regina Elisabeta alături de întreaga Familie și-au mărturisit bucuria de a o întâmpina pe lume pe micuța Lili. Nici Ducii de Cambridge nu au întârziat să-și exprime bucuria.

Suntem extrem de încântați de beștile bune privind venirea pe lume a micuței Lili. Felicitări Harry, Meghan și Archie.

– Ducii de Cambridge

Bucuria privind nașterea micuței Lili este extrem de mare pentru întreaga Familie Regală. Deși Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor abia după ce aceasta a venit pe lume, oamenii au fost încântați de alegerea făcută. În ciuda relațiilor tensionate din ultima vreme dintre Ducii de Sussex și Casa Regală, aceștia au ales să aducă un omagiu prin alegerea numelor pentru micuța lor. Respectul și iubirea Ducilor de Sussex pentru Regina Elisabeta și regretata Prințesă Diana sunt acum înfățișate prin gingășia micuței Lili.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×