Reclamă

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor. Care este semnificația din spatele acestuia

Ducii de Sussex au dezvăluit în cele din urmă numele fetiței lor. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în data de 4 iunie 2021 și a adus multă bucuri în viața Familiei Regale. Părinții i-au ales un nume deosebit care are în spate o poveste de-a dreptul emoționantă.

Publicat: 7 iunie 2021, 15:07 / Actualizat: 15 iunie 2021, 17:53

După ce numele fetiței Ducilor de Sussex a ajus foarte popular în rândul jucătorilor de la casele de pariuri, acesta a fost în cele din urmă făcut public. Prințul Harry și soția sa și-au dorit să aducă un omagiu Familiei Regale. Fetița lor va purta numele a două dintre cele mai importante femei din viața Ducelui de Sussex.

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor

Oamenii au speculat încă de la început câteva variante de nume pentru fetița Ducilor de Sussex. De fapt, două nume au fost adeseori întâlnite în părerea publică. În trecut Ducii de Sussex au oferit câteva indicii cu privire la posibila lor alegere. Așteptarea a luat sfârșit în cele din urmă când fetița lor a venit pe lume. Într-o postare personală a Ducilor de Sussex pe pagina fundației Archewell, cei doi au făcut public numele micuței.

În data de 4 iunie am fost binecuvântați cu venirea pe lume a micuței noastre fiice Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imaginat și vă suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile voastre venite din toate colțurile lumii. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul oferit pe parcursul acestor momente deosebite pentru familia noastră.

– Ducii de Sussex

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au oferit un omagiu emoționant Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Reacția Reginei Elisabeta a fost emoționantă și a adus un motiv de bucurie pentru Ducii de Sussex. În timp ce „Lilibet” este tributul adus Reginei, „Diana” are o importanță cu atât mai deosebită pentru Prințul Harry.

De altfel, bunica micuței Lili, ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani la începutul lunii iulie de anul acesta. Nu doar micuța Lili va fi puternic influențată de amintirea bunicii sale. În serialul documentar pe care îl realizează alături de Oprah Winfrey, Prințul Harry a dezvăluit publicului câteva detalii emoționante. Printre primele cuvinte ale fiului său, Archie, s-a aflat numele regretatei Prințese Diana. Duccele de Sussex a fost puternic marcat de pierderea mamei sale și a dorit să-i aducă un omagiu prin numele ales pentru fiica sa.

Reclamă

Numele fetiței Ducilor de Sussex, un omagiu pentru Familia Regală

Deși în ultima perioadă lucrurile au fost extrem de agitate între Familia Regală și Prințul Harry, acesta și-a arătat respectul prin numele pe care i l-a oferit micuței sale. Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și nu mică a fost surpriză publicului la aflarea veștii. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor poartă numele străbunicii și bunicii sale.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că numele de alint al Reginei Elisabeta este Lilibet. Acest nume de alint i-a fost oferit Reginei încă din fragedă copilărie. Neputând să-și pronunțe numele complet, apropiații Familiei Regale au strigat-o Lilibet. În fapt, doar părinții și soțul Reginei o mai strigau pe aceasta după alintul Lilibet.

Reclamă

Cu toate că numele este un semn al afecțiunii, nimeni altcineva din Familia Regală nu îl folosea. În fapt, conform publicației People, însăși Regina Elisabeta și-a semnat ultima scrisoare de iubire pentru regretatul Prinț Philip cu numele de alint Lilibet. Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au adus o bucurie nespus de mare în sânul Familie Regale. Într-o postare pe contul oficial, Regina Elisabeta alături de întreaga Familie și-au mărturisit bucuria de a o întâmpina pe lume pe micuța Lili. Nici Ducii de Cambridge nu au întârziat să-și exprime bucuria.

Suntem extrem de încântați de veștile bune privind venirea pe lume a micuței Lili. Felicitări Harry, Meghan și Archie.

– Ducii de Cambridge

Bucuria privind nașterea micuței Lili este extrem de mare pentru întreaga Familie Regală. Deși Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor abia după ce aceasta a venit pe lume, oamenii au fost încântați de alegerea făcută. În ciuda relațiilor tensionate din ultima vreme dintre Ducii de Sussex și Casa Regală, aceștia au ales să aducă un omagiu prin alegerea numelor pentru micuța lor. Respectul și iubirea Ducilor de Sussex pentru Regina Elisabeta și regretata Prințesă Diana sunt acum înfățișate prin gingășia micuței Lili.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă brunetă îmbrăcată cu o rochie roșie lungă se află pe gheață
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022 sunt Taurii, Gemenii și Fecioarele. Acești nativi vor avea parte de momente decisive la locul de muncă, dar și de critici din partea celor...
2
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Porție de cheesecake cu căpșuni pe o farfurie albă
Rețete
Cheesecake cu jeleu de căpșuni, fără coacere
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fără coacere, îți oferim o rețetă de cheesecake cu jeleu de căpșuni, delicios și spectaculos. Deserturile sub formă de cheesecake sunt printre cele mai îndrăgite și...
PARTENERI
×