Reclamă

Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle. Imaginile care au emoționat publicul

Fiul Ducilor de Sussex a împlinit anul acesta doi anișori. Familia sa a decis să-i celebreze aniversarea într-un mod cu totul deosebit. Deși Meghan Markle se pregătește să aducă pe lume o fetiță, toată iubirea sa rămâne îndreptată către băiețel. Archie seamănă leit cu mama sa, iar acest lucru poate fi observat din noile fotografii care circulă pe internet.

Publicat: 27 mai 2021, 7:15

Uneori este dificil să-ți dai seama cu cine seamănă copilul în primele luni de viață. Inițial mai mulți oameni au susținut că băiețelul are chipul Prințului Harry în copilărie. Cu toate acestea, ultimele fotografii par să spună cu totul altceva. O imagine cu Meghan Markle la doar șase luni în timp ce stă în brațele surorii sale a fost comparată cu fotografia apărută recent cu fiul său, Archie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cei doi anișori, trăsăturile lui Archie par să vină din ce în ce mai mult din partea mamei sale. În noua serie de interviuri pe care Pințul Harry o desfășoară, au apărut câteva imagini cu micuțul Archie.

Prințul Harry a povestit despre motivele care au stat la baza mutării familiei sale în California. De altfel, se pare că acesta se bucură să-și plimbe fiul cu bicicleta în zonele din vecinătate.

Noile imagini apărute cu Arhie sunt pline de emoție și gingășie. Băiețelul a fost surprins în timp ce se dădea în leagăne alături de Prințul Harry. Ducele de Sussex se bucură să ia parte activ la creșterea micuțului său. Bucuria sa poate să fie cu atât mai mare cu cât Archie seamănă leit cu mama sa frumoasă și plină de viață.

Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle

Publicul a fost uimit să vadă că Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle. Încă din primele luni de viață, oamenii erau convinși de faptul că a moștenit trăsăturile din partea Prințului Harry. Odată cu înaintare în vârstă, micuțul Archie pare că seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noile fotografii cu Meghan Markle la doar șase luni și fiul său la doi anișori sunt aproape identice. Amândoi au un zâmbet larg, plin de voioșie și ochii mari și negri. Mulți fani ai Cuplului Regal și-au exprimat părerea cu privire la aceste fotografii. Cei mai mulți au fost de părere că Archie seamănă leit cu mama sa.

Reclamă

Astfel de cuvinte nu poate decât să o bucure pe viitoarea mămică. Până la sosirea bebelușului în familie, Ducii de Sussex spun că Archie rămâne prioritatea lor numărul unu. Deși Meghan are emoții acum că va avea doi copii, Prințul Harry este nerăbdător să fie din nou tată.

Primele cuvinte ale micuțului Archie

În noua serie de interviuri la care Prințul Harry participă, acesta a povestit mai multe detalii despre băiețelul lui. Interviurile sunt extrem de emoționante și deschid subiecte dificile pentru Ducele de Sussex.

Acesta și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit mai multe despre viața familiei sale. În episodul cinci al seriei acesta a povestit despre primele cuvinte ale micuțului Archie. Conform relatărilor sale, Archie ar fi spus pentru prima dată cuvântul bunica. Ducii de Sussex i-au pus micuțului în locul de joacă o fotografie cu Prințesa Diana, iar acesta și-a recunoscut imediat bunica.

Au fost printre primele sale cuvinte. În afară de mama, tata, a fost bunica, bunica Diana. A fost cel mai dulce lucru, dar în același timp și cel mai trist. Mă întristează pentru că ea ar fi trebuit să fie aici cu noi. Mi-aș fi dorit să fie aici, să o cunoască pe Meghan și să se joace cu Archie.

– Prințul Harry

Una din imaginile cu băiețelul Prințului Harry a surprins complet publicul. Fotografiat în timp ce se dădea în leagăn, Archie seamănă deja leit cu mama sa. Astfel de clipe îi aduc Prințului Harry liniște sufletească și îl fac să uite de durerea pierderii mamei sale.

Prințul Harry vrea să-i ofere o viață mai bună fiului său

Prințul Harry pare că se bucură mult mai mult de viață de când s-a mutat în California alături de familia sa. Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, a apărut recent în seria de interviuri pe care Prințul Harry o derulează alături de Oprah Winfrey.

Archie a fost fotografiat zâmbind în timp ce se dădea în leagăn. Prințul Harry i-a construit micuțului său un leagăn prins de un copac. Archie pare extrem de bucuros în timp ce se dă în leagăn alături de tatăl său.

Micuțul Archie în timp ce se dă în leagăn într-o grădină plină de verdeață și se bucură alături de familie
Micuțul Archie își petrece foarte mult timp jucându-se cu Ducele de Sussex / Profimedia Images

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani a vorbit deschis despre copilăria sa și problemele pe care le-a întâmpinat. Acesta a mărturisit faptul că de-a lungul timpului, Prințul Charles i-a atras atenția că va avea o viață identică cu a sa.

Tatăl meu obișnuia să-mi spună că voi ajunge ca el atunci când voi crește mare. Doar pentru că tu ai suferit, nu înseamnă că micuții tăi trebuie să treacă prin aceleași lucruri. Din contră, dacă ai suferit atunci trebuie să faci tot ce poți pentru a da la o parte aceste experiențe negative și pentru a-i asiguri copilului tău tot ce are nevoie pentru a putea fi fericit.

– Prințul Harry

Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, își petrece foarte mult timp jucându-se cu Ducele de Sussex. Acesta vrea să-i ofere copilului său experiențe pline de bucurie, de care să-și amintească atunci când va crește mare. Prințul a mărturisit că după ce s-a născut fiul său a simțit o nevoie mult mai mare de a-și proteja familia și de a nu repeta greșelile din trecutul Familie Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×