Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle. Imaginile care au emoționat publicul

Fiul Ducilor de Sussex a împlinit anul acesta doi anișori. Familia sa a decis să-i celebreze aniversarea într-un mod cu totul deosebit. Deși Meghan Markle se pregătește să aducă pe lume o fetiță, toată iubirea sa rămâne îndreptată către băiețel. Archie seamănă leit cu mama sa, iar acest lucru poate fi observat din noile fotografii care circulă pe internet.

Publicat: 27 mai 2021, 7:15 / Actualizat: 26 mai 2021, 18:34

Uneori este dificil să-ți dai seama cu cine seamănă copilul în primele luni de viață. Inițial mai mulți oameni au susținut că băiețelul are chipul Prințului Harry în copilărie. Cu toate acestea, ultimele fotografii par să spună cu totul altceva. O imagine cu Meghan Markle la doar șase luni în timp ce stă în brațele surorii sale a fost comparată cu fotografia apărută recent cu fiul său, Archie.

La cei doi anișori, trăsăturile lui Archie par să vină din ce în ce mai mult din partea mamei sale. În noua serie de interviuri pe care Pințul Harry o desfășoară, au apărut câteva imagini cu micuțul Archie.

Prințul Harry a povestit despre motivele care au stat la baza mutării familiei sale în California. De altfel, se pare că acesta se bucură să-și plimbe fiul cu bicicleta în zonele din vecinătate.

Noile imagini apărute cu Arhie sunt pline de emoție și gingășie. Băiețelul a fost surprins în timp ce se dădea în leagăne alături de Prințul Harry. Ducele de Sussex se bucură să ia parte activ la creșterea micuțului său. Bucuria sa poate să fie cu atât mai mare cu cât Archie seamănă leit cu mama sa frumoasă și plină de viață.

Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle

Publicul a fost uimit să vadă că Archie seamănă leit cu mama sa, Meghan Markle. Încă din primele luni de viață, oamenii erau convinși de faptul că a moștenit trăsăturile din partea Prințului Harry. Odată cu înaintare în vârstă, micuțul Archie pare că seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noile fotografii cu Meghan Markle la doar șase luni și fiul său la doi anișori sunt aproape identice. Amândoi au un zâmbet larg, plin de voioșie și ochii mari și negri. Mulți fani ai Cuplului Regal și-au exprimat părerea cu privire la aceste fotografii. Cei mai mulți au fost de părere că Archie seamănă leit cu mama sa.

Astfel de cuvinte nu poate decât să o bucure pe viitoarea mămică. Până la sosirea bebelușului în familie, Ducii de Sussex spun că Archie rămâne prioritatea lor numărul unu. Deși Meghan are emoții acum că va avea doi copii, Prințul Harry este nerăbdător să fie din nou tată.

Primele cuvinte ale micuțului Archie

În noua serie de interviuri la care Prințul Harry participă, acesta a povestit mai multe detalii despre băiețelul lui. Interviurile sunt extrem de emoționante și deschid subiecte dificile pentru Ducele de Sussex.

Acesta și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit mai multe despre viața familiei sale. În episodul cinci al seriei acesta a povestit despre primele cuvinte ale micuțului Archie. Conform relatărilor sale, Archie ar fi spus pentru prima dată cuvântul bunica. Ducii de Sussex i-au pus micuțului în locul de joacă o fotografie cu Prințesa Diana, iar acesta și-a recunoscut imediat bunica.

Au fost printre primele sale cuvinte. În afară de mama, tata, a fost bunica, bunica Diana. A fost cel mai dulce lucru, dar în același timp și cel mai trist. Mă întristează pentru că ea ar fi trebuit să fie aici cu noi. Mi-aș fi dorit să fie aici, să o cunoască pe Meghan și să se joace cu Archie.

– Prințul Harry

Una din imaginile cu băiețelul Prințului Harry a surprins complet publicul. Fotografiat în timp ce se dădea în leagăn, Archie seamănă deja leit cu mama sa. Astfel de clipe îi aduc Prințului Harry liniște sufletească și îl fac să uite de durerea pierderii mamei sale.

Prințul Harry vrea să-i ofere o viață mai bună fiului său

Prințul Harry pare că se bucură mult mai mult de viață de când s-a mutat în California alături de familia sa. Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, a apărut recent în seria de interviuri pe care Prințul Harry o derulează alături de Oprah Winfrey.

Archie a fost fotografiat zâmbind în timp ce se dădea în leagăn. Prințul Harry i-a construit micuțului său un leagăn prins de un copac. Archie pare extrem de bucuros în timp ce se dă în leagăn alături de tatăl său.

Micuțul Archie în timp ce se dă în leagăn într-o grădină plină de verdeață și se bucură alături de familie
Micuțul Archie își petrece foarte mult timp jucându-se cu Ducele de Sussex / Profimedia Images

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani a vorbit deschis despre copilăria sa și problemele pe care le-a întâmpinat. Acesta a mărturisit faptul că de-a lungul timpului, Prințul Charles i-a atras atenția că va avea o viață identică cu a sa.

Tatăl meu obișnuia să-mi spună că voi ajunge ca el atunci când voi crește mare. Doar pentru că tu ai suferit, nu înseamnă că micuții tăi trebuie să treacă prin aceleași lucruri. Din contră, dacă ai suferit atunci trebuie să faci tot ce poți pentru a da la o parte aceste experiențe negative și pentru a-i asiguri copilului tău tot ce are nevoie pentru a putea fi fericit.

– Prințul Harry

Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, își petrece foarte mult timp jucându-se cu Ducele de Sussex. Acesta vrea să-i ofere copilului său experiențe pline de bucurie, de care să-și amintească atunci când va crește mare. Prințul a mărturisit că după ce s-a născut fiul său a simțit o nevoie mult mai mare de a-și proteja familia și de a nu repeta greșelile din trecutul Familie Regale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×