Reclamă

Statuile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost separate de cele ale Familiei Regale Britanice la Muzeul Madame Tussauds

Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală Britanică în urmă cu un an. Deciziile importante din viața lor sunt luate acum fără să mai țină cont de tradițiile regale. De data aceasta, statuile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost separate de cele ale Familiei Regale Britanice. E o decizie care aparține Muzeului Madame Tussauds din Londra.

Publicat: 14 mai 2021, 13:39

Figurile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost mutate în zona celebrităților de la Hollywood. Aceștia stau acum alături de cele ale lui Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman sau ale soților Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Statuile din ceară ale Ducilor de Sussex

Cei care vor să viziteze muzeul au această posibilitate să facă acest lucru din data de 17 mai, scrie Hello. Madame Tussauds își va deschide porțile după ce pandemia a început să aibă o pantă descendentă în întreaga lume.

Tim Waters, directorul general al Madame Tussauds Londra, a declarat: „Lansarea Premiului Party aduce înapoi distracția și emoția unei nopți elegante. E un lucru pe care Londra îl dorește de atâta timp. Fiind mereu atenți la peisajul celebrităților, am mutat și figurile Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ei s-au alăpturat prietenilor lor de la Hollywood, reflectând noul lor statut.”

Prințul Harry și Meghan Markle, care încă mai au reședința la Frogmore Cottage, în Marea Britanie, sunt cu adevărat prieteni cu nume celebre de la Hollywood. Chiar și pe lista invitaților de la nunta lor s-au numărat George și Amal Clooney, soții Beckham, Oprah Winfrey. Nu au lipsit nici colegii Ducesei de Sussex din serialul Suits.

Ducii de Sussex au acordat recent un interviu Ophrey Winfrey, iar dezvăluirile lor au ținut primele pagini ale publicațiilor. Meghan a declarat că s-a gândit la sinucidere atunci când era însărcinată cu Archie. Un membru al Familiei Regale s-a îndoit de culoarea pielii fiului ei, iar acest lucru a durut-o foarte mult.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle și Prințul Harry, figurile din ceară, la Madame Tussauds, în Londra
Ducii de Sussex stau acum alături de cele ale lui Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman sau ale soților Beckham

Cum s-a schimbat viața Ducilor de Sussex

Reclamă

Prințul Harry a mărturisit că mutarea în California a venit după ce și-a dat seama că în Marea Britanie viața sa este pusă în pericol. Acesta a declarat că doar în SUA a considerat că se poate plimba în liniște cu bicicleta alături de fiul său.

Deși nu a existat nicio declarație din partea Familiei Regale după interviul Ducilor de Sussex, Regina Elisabeta a II-a a dat o declarație scurtă: „Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea de rasism sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”.

Recent, Meghan și Harry au semnat contracte importante cu creatori de conținut, care vor fi difuzate pe serviciile de streaming. Cei doi și-au schimbat radical modul de viață după mutarea în California. Ei fac tot ce le stă în putință ca să aibă independență financiară. Ducii de Sussex au fost implicați și în multe campanii umanitare. Ei au pus problemele celor din jur mai presus de ceea ce se întâmplă în viața lor.

Acum s-a aflat că Meghan Markle nu își dorește un baby shower pentru fetița ei, informație furnizată de VanityFair. Aceasta îndeamnă oamenii să doneze în scopuri caritabile decât să le ofere lor cadouri extrem de scumpe în semn de recunoaștere pentru poziția lor socială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×