Reclamă

Statuile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost separate de cele ale Familiei Regale Britanice la Muzeul Madame Tussauds

Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală Britanică în urmă cu un an. Deciziile importante din viața lor sunt luate acum fără să mai țină cont de tradițiile regale. De data aceasta, statuile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost separate de cele ale Familiei Regale Britanice. E o decizie care aparține Muzeului Madame Tussauds din Londra.

Publicat: 14 mai 2021, 13:39

Figurile din ceară ale Ducilor de Sussex au fost mutate în zona celebrităților de la Hollywood. Aceștia stau acum alături de cele ale lui Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman sau ale soților Beckham.

Statuile din ceară ale Ducilor de Sussex

Cei care vor să viziteze muzeul au această posibilitate să facă acest lucru din data de 17 mai, scrie Hello. Madame Tussauds își va deschide porțile după ce pandemia a început să aibă o pantă descendentă în întreaga lume.

Tim Waters, directorul general al Madame Tussauds Londra, a declarat: „Lansarea Premiului Party aduce înapoi distracția și emoția unei nopți elegante. E un lucru pe care Londra îl dorește de atâta timp. Fiind mereu atenți la peisajul celebrităților, am mutat și figurile Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ei s-au alăpturat prietenilor lor de la Hollywood, reflectând noul lor statut.”

Prințul Harry și Meghan Markle, care încă mai au reședința la Frogmore Cottage, în Marea Britanie, sunt cu adevărat prieteni cu nume celebre de la Hollywood. Chiar și pe lista invitaților de la nunta lor s-au numărat George și Amal Clooney, soții Beckham, Oprah Winfrey. Nu au lipsit nici colegii Ducesei de Sussex din serialul Suits.

Ducii de Sussex au acordat recent un interviu Ophrey Winfrey, iar dezvăluirile lor au ținut primele pagini ale publicațiilor. Meghan a declarat că s-a gândit la sinucidere atunci când era însărcinată cu Archie. Un membru al Familiei Regale s-a îndoit de culoarea pielii fiului ei, iar acest lucru a durut-o foarte mult.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle și Prințul Harry, figurile din ceară, la Madame Tussauds, în Londra
Ducii de Sussex stau acum alături de cele ale lui Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman sau ale soților Beckham

Cum s-a schimbat viața Ducilor de Sussex

Reclamă

Prințul Harry a mărturisit că mutarea în California a venit după ce și-a dat seama că în Marea Britanie viața sa este pusă în pericol. Acesta a declarat că doar în SUA a considerat că se poate plimba în liniște cu bicicleta alături de fiul său.

Deși nu a existat nicio declarație din partea Familiei Regale după interviul Ducilor de Sussex, Regina Elisabeta a II-a a dat o declarație scurtă: „Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea de rasism sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”.

Recent, Meghan și Harry au semnat contracte importante cu creatori de conținut, care vor fi difuzate pe serviciile de streaming. Cei doi și-au schimbat radical modul de viață după mutarea în California. Ei fac tot ce le stă în putință ca să aibă independență financiară. Ducii de Sussex au fost implicați și în multe campanii umanitare. Ei au pus problemele celor din jur mai presus de ceea ce se întâmplă în viața lor.

Acum s-a aflat că Meghan Markle nu își dorește un baby shower pentru fetița ei, informație furnizată de VanityFair. Aceasta îndeamnă oamenii să doneze în scopuri caritabile decât să le ofere lor cadouri extrem de scumpe în semn de recunoaștere pentru poziția lor socială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×