Reclamă

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au avut parte de o scurtă vacanță, la fel ca restul copiilor britanici, între 31 mai și 6 iunie. Programul lor se poate însă să difere puțin față de cel al unor copii care nu fac parte din Familia Regală Britanică. Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge?

Publicat: 3 iunie 2021, 7:00

Ducesa, în vârstă de 39 de ani, și Ducele, în vârstă de 38 de ani, încearcă să-și mențină la minim angajamentele regale în timpul vacanțelor școlare. Pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor. Familia acestora părăsește atunci Palatul Kensington din Londra, care se află în vecinătatea școlii Prințului George și Prințesei Charlotte, și a grădiniței micuțului Louis. Cei cinci petrec cât de mult timp pot la casa lor din Norfolk, în estul țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Părinții celor trei au vorbit anterior despre unele dintre activitățile de care se bucură cei mici în timpul liber. Acestora le place să petreacă timp în bucătărie, dar agrează și proiectele de artă și meșteșuguri.

Însă activitatea lor preferată este să se joace în aer liber. În cadrul unui interviu, citat de revista People, Kate Middleton a mărturisit că este extrem de fericită atunci când „petrece timp cu familia în mediul rural și sunt cu toții plini de murdărie”.

„Cineva m-a întrebat zilele trecute, ce aș vrea ca cei mici să-și aducă aminte despre copilăria lor; Și m-am gândit că este o bună întrebare. Dacă stai să te gândești, chiar vrei să-și aducă aminte că în weekend faci teme la matematică și ortografie, sau că ați ieșit în aer liber, ați aprins un foc (…) chiar dacă nu a mers pentru că era prea multă umezeală”, a adăugat Ducesa.

Atunci când nu merg la casa de la țară, întreaga familie pleacă în vacanțe scurte. Aceștia au călătorit în trecut în Insulele Scilly sau în Țara Lacurilor (Lake District).

Reclamă

Kate a mărturisit anterior că celor mici le place să viziteze Țara Lacurilor (Lake District); un parc național din regiunea Cumbria, în nord-estul Marii Britanii. Acest loc este recunoscut pentru diversitatea peisagistică.

Cu ocazia celebrării a 10 ani de căsătorie, Ducii de Cambridge au postat pe Instagram, în luna aprilie, o înregistrare cu ei și cei trei copii. Aceștia sunt surprinși petrecând timp în natură și distrându-se împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!.

Reclamă

Recent, Prințul Louis a împliniti trei ani. Odată cu această trecere el a început să meargă la un centru de îngrijire; același la care a fost și sora sa, micuța Prințesă Charlotte.

Copiii Familiei Regale Britanice

Deși cei trei copii ai Ducilor de Cambridge sunt al treilea, al patrulea și al cincilea succesori la tron, cei mici duc o viață relativ normală. Cu excepția fotografilor care îi urmăresc mai tot timpul.

Ca mulți alți copii, aceștia se bucură să-și ajute mama în bucătărie și să-și murdărească mâinile cu aluat de pizza. Prințesa Charlotte adoră să danseze; iar atât ea, cât și fratele său, Geurge, iau lecții de balet.

Doica Prințului George și a Prințesei Charlotte este de origine spaniolă, așa că inevitabil aceștia au acumulat un vocabular de cuvinte spaniole. Pe lângă limba nativă, ei învață și franceză la școala unde sunt înscriși.

Prințul George și Prințesa Charlotte frecventează amândoi Școala Pregătitoare Thomas Battersea; o instituție de top. Pe lângă disciplinele de bază, cei mici învață programare pe computer, studii religioase, franceză, poezie și balet. Taxa anuală este de 24.000 de dolari pe an, pentru fiecare elev.

De asemenea, celor trei li se permite să privească doar o oră în fața ecranelor. Nu li se permite să se joace cu tablete, deoarece aceste dispozitive sunt considerate numai pentru adulți, potrivit presei externe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×