Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au avut parte de o scurtă vacanță, la fel ca restul copiilor britanici, între 31 mai și 6 iunie. Programul lor se poate însă să difere puțin față de cel al unor copii care nu fac parte din Familia Regală Britanică. Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge?

Publicat: 3 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 2 iunie 2021, 11:19

Ducesa, în vârstă de 39 de ani, și Ducele, în vârstă de 38 de ani, încearcă să-și mențină la minim angajamentele regale în timpul vacanțelor școlare. Pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor. Familia acestora părăsește atunci Palatul Kensington din Londra, care se află în vecinătatea școlii Prințului George și Prințesei Charlotte, și a grădiniței micuțului Louis. Cei cinci petrec cât de mult timp pot la casa lor din Norfolk, în estul țării.

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Părinții celor trei au vorbit anterior despre unele dintre activitățile de care se bucură cei mici în timpul liber. Acestora le place să petreacă timp în bucătărie, dar agrează și proiectele de artă și meșteșuguri.

Însă activitatea lor preferată este să se joace în aer liber. În cadrul unui interviu, citat de revista People, Kate Middleton a mărturisit că este extrem de fericită atunci când „petrece timp cu familia în mediul rural și sunt cu toții plini de murdărie”.

„Cineva m-a întrebat zilele trecute, ce aș vrea ca cei mici să-și aducă aminte despre copilăria lor; Și m-am gândit că este o bună întrebare. Dacă stai să te gândești, chiar vrei să-și aducă aminte că în weekend faci teme la matematică și ortografie, sau că ați ieșit în aer liber, ați aprins un foc (…) chiar dacă nu a mers pentru că era prea multă umezeală”, a adăugat Ducesa.

Atunci când nu merg la casa de la țară, întreaga familie pleacă în vacanțe scurte. Aceștia au călătorit în trecut în Insulele Scilly sau în Țara Lacurilor (Lake District).

Kate a mărturisit anterior că celor mici le place să viziteze Țara Lacurilor (Lake District); un parc național din regiunea Cumbria, în nord-estul Marii Britanii. Acest loc este recunoscut pentru diversitatea peisagistică.

Cu ocazia celebrării a 10 ani de căsătorie, Ducii de Cambridge au postat pe Instagram, în luna aprilie, o înregistrare cu ei și cei trei copii. Aceștia sunt surprinși petrecând timp în natură și distrându-se împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!.

Recent, Prințul Louis a împliniti trei ani. Odată cu această trecere el a început să meargă la un centru de îngrijire; același la care a fost și sora sa, micuța Prințesă Charlotte.

Copiii Familiei Regale Britanice

Deși cei trei copii ai Ducilor de Cambridge sunt al treilea, al patrulea și al cincilea succesori la tron, cei mici duc o viață relativ normală. Cu excepția fotografilor care îi urmăresc mai tot timpul.

Ca mulți alți copii, aceștia se bucură să-și ajute mama în bucătărie și să-și murdărească mâinile cu aluat de pizza. Prințesa Charlotte adoră să danseze; iar atât ea, cât și fratele său, Geurge, iau lecții de balet.

Doica Prințului George și a Prințesei Charlotte este de origine spaniolă, așa că inevitabil aceștia au acumulat un vocabular de cuvinte spaniole. Pe lângă limba nativă, ei învață și franceză la școala unde sunt înscriși.

Prințul George și Prințesa Charlotte frecventează amândoi Școala Pregătitoare Thomas Battersea; o instituție de top. Pe lângă disciplinele de bază, cei mici învață programare pe computer, studii religioase, franceză, poezie și balet. Taxa anuală este de 24.000 de dolari pe an, pentru fiecare elev.

De asemenea, celor trei li se permite să privească doar o oră în fața ecranelor. Nu li se permite să se joace cu tablete, deoarece aceste dispozitive sunt considerate numai pentru adulți, potrivit presei externe.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×