Reclamă

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au avut parte de o scurtă vacanță, la fel ca restul copiilor britanici, între 31 mai și 6 iunie. Programul lor se poate însă să difere puțin față de cel al unor copii care nu fac parte din Familia Regală Britanică. Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge?

Publicat: 3 iunie 2021, 7:00

Ducesa, în vârstă de 39 de ani, și Ducele, în vârstă de 38 de ani, încearcă să-și mențină la minim angajamentele regale în timpul vacanțelor școlare. Pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor. Familia acestora părăsește atunci Palatul Kensington din Londra, care se află în vecinătatea școlii Prințului George și Prințesei Charlotte, și a grădiniței micuțului Louis. Cei cinci petrec cât de mult timp pot la casa lor din Norfolk, în estul țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Părinții celor trei au vorbit anterior despre unele dintre activitățile de care se bucură cei mici în timpul liber. Acestora le place să petreacă timp în bucătărie, dar agrează și proiectele de artă și meșteșuguri.

Însă activitatea lor preferată este să se joace în aer liber. În cadrul unui interviu, citat de revista People, Kate Middleton a mărturisit că este extrem de fericită atunci când „petrece timp cu familia în mediul rural și sunt cu toții plini de murdărie”.

„Cineva m-a întrebat zilele trecute, ce aș vrea ca cei mici să-și aducă aminte despre copilăria lor; Și m-am gândit că este o bună întrebare. Dacă stai să te gândești, chiar vrei să-și aducă aminte că în weekend faci teme la matematică și ortografie, sau că ați ieșit în aer liber, ați aprins un foc (…) chiar dacă nu a mers pentru că era prea multă umezeală”, a adăugat Ducesa.

Atunci când nu merg la casa de la țară, întreaga familie pleacă în vacanțe scurte. Aceștia au călătorit în trecut în Insulele Scilly sau în Țara Lacurilor (Lake District).

Reclamă

Kate a mărturisit anterior că celor mici le place să viziteze Țara Lacurilor (Lake District); un parc național din regiunea Cumbria, în nord-estul Marii Britanii. Acest loc este recunoscut pentru diversitatea peisagistică.

Cu ocazia celebrării a 10 ani de căsătorie, Ducii de Cambridge au postat pe Instagram, în luna aprilie, o înregistrare cu ei și cei trei copii. Aceștia sunt surprinși petrecând timp în natură și distrându-se împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!.

Reclamă

Recent, Prințul Louis a împliniti trei ani. Odată cu această trecere el a început să meargă la un centru de îngrijire; același la care a fost și sora sa, micuța Prințesă Charlotte.

Copiii Familiei Regale Britanice

Deși cei trei copii ai Ducilor de Cambridge sunt al treilea, al patrulea și al cincilea succesori la tron, cei mici duc o viață relativ normală. Cu excepția fotografilor care îi urmăresc mai tot timpul.

Ca mulți alți copii, aceștia se bucură să-și ajute mama în bucătărie și să-și murdărească mâinile cu aluat de pizza. Prințesa Charlotte adoră să danseze; iar atât ea, cât și fratele său, Geurge, iau lecții de balet.

Doica Prințului George și a Prințesei Charlotte este de origine spaniolă, așa că inevitabil aceștia au acumulat un vocabular de cuvinte spaniole. Pe lângă limba nativă, ei învață și franceză la școala unde sunt înscriși.

Prințul George și Prințesa Charlotte frecventează amândoi Școala Pregătitoare Thomas Battersea; o instituție de top. Pe lângă disciplinele de bază, cei mici învață programare pe computer, studii religioase, franceză, poezie și balet. Taxa anuală este de 24.000 de dolari pe an, pentru fiecare elev.

De asemenea, celor trei li se permite să privească doar o oră în fața ecranelor. Nu li se permite să se joace cu tablete, deoarece aceste dispozitive sunt considerate numai pentru adulți, potrivit presei externe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×