Reclamă

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au avut parte de o scurtă vacanță, la fel ca restul copiilor britanici, între 31 mai și 6 iunie. Programul lor se poate însă să difere puțin față de cel al unor copii care nu fac parte din Familia Regală Britanică. Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge?

Publicat: 3 iunie 2021, 7:00

Ducesa, în vârstă de 39 de ani, și Ducele, în vârstă de 38 de ani, încearcă să-și mențină la minim angajamentele regale în timpul vacanțelor școlare. Pentru a petrece mai mult timp cu copiii lor. Familia acestora părăsește atunci Palatul Kensington din Londra, care se află în vecinătatea școlii Prințului George și Prințesei Charlotte, și a grădiniței micuțului Louis. Cei cinci petrec cât de mult timp pot la casa lor din Norfolk, în estul țării.

Cum își petrec vacanțele copiii Ducilor de Cambridge

Părinții celor trei au vorbit anterior despre unele dintre activitățile de care se bucură cei mici în timpul liber. Acestora le place să petreacă timp în bucătărie, dar agrează și proiectele de artă și meșteșuguri.

Însă activitatea lor preferată este să se joace în aer liber. În cadrul unui interviu, citat de revista People, Kate Middleton a mărturisit că este extrem de fericită atunci când „petrece timp cu familia în mediul rural și sunt cu toții plini de murdărie”.

„Cineva m-a întrebat zilele trecute, ce aș vrea ca cei mici să-și aducă aminte despre copilăria lor; Și m-am gândit că este o bună întrebare. Dacă stai să te gândești, chiar vrei să-și aducă aminte că în weekend faci teme la matematică și ortografie, sau că ați ieșit în aer liber, ați aprins un foc (…) chiar dacă nu a mers pentru că era prea multă umezeală”, a adăugat Ducesa.

Atunci când nu merg la casa de la țară, întreaga familie pleacă în vacanțe scurte. Aceștia au călătorit în trecut în Insulele Scilly sau în Țara Lacurilor (Lake District).

Reclamă

Kate a mărturisit anterior că celor mici le place să viziteze Țara Lacurilor (Lake District); un parc național din regiunea Cumbria, în nord-estul Marii Britanii. Acest loc este recunoscut pentru diversitatea peisagistică.

Cu ocazia celebrării a 10 ani de căsătorie, Ducii de Cambridge au postat pe Instagram, în luna aprilie, o înregistrare cu ei și cei trei copii. Aceștia sunt surprinși petrecând timp în natură și distrându-se împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!.

Reclamă

Recent, Prințul Louis a împliniti trei ani. Odată cu această trecere el a început să meargă la un centru de îngrijire; același la care a fost și sora sa, micuța Prințesă Charlotte.

Copiii Familiei Regale Britanice

Deși cei trei copii ai Ducilor de Cambridge sunt al treilea, al patrulea și al cincilea succesori la tron, cei mici duc o viață relativ normală. Cu excepția fotografilor care îi urmăresc mai tot timpul.

Ca mulți alți copii, aceștia se bucură să-și ajute mama în bucătărie și să-și murdărească mâinile cu aluat de pizza. Prințesa Charlotte adoră să danseze; iar atât ea, cât și fratele său, Geurge, iau lecții de balet.

Doica Prințului George și a Prințesei Charlotte este de origine spaniolă, așa că inevitabil aceștia au acumulat un vocabular de cuvinte spaniole. Pe lângă limba nativă, ei învață și franceză la școala unde sunt înscriși.

Prințul George și Prințesa Charlotte frecventează amândoi Școala Pregătitoare Thomas Battersea; o instituție de top. Pe lângă disciplinele de bază, cei mici învață programare pe computer, studii religioase, franceză, poezie și balet. Taxa anuală este de 24.000 de dolari pe an, pentru fiecare elev.

De asemenea, celor trei li se permite să privească doar o oră în fața ecranelor. Nu li se permite să se joace cu tablete, deoarece aceste dispozitive sunt considerate numai pentru adulți, potrivit presei externe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×