Reclamă

Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a

Sâmbătă, pe data de 1 mai 2021, pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington a apărut un portret al fiicei Ducilor de Cambridge. Acesta a fost realizat cu ocazia zilei sale de naștere. Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a au spus fanii când au văzut cum arată la vârsta de 6 ani.

Publicat: 5 mai 2021, 7:05 / Actualizat: 5 mai 2021, 16:10

Potrivit unui comunicat emis de Palat, fotografia a fost realizată la Norfolk, chiar de mama micuței, Kate Middleton. Prințesa Charlotte apare îmbrăcată într-o rochie albastră cu flori, cu părul lung, lăsat liber pe spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a

Mulți dintre cei care au văzut imaginea au spus că Charlotte seamănă foarte bine cu tatăl ei și cu Regina Elisabeta a II-a, în copilărie. Ducii de Cambridge au sărbătorit-o pe micuță la casa lor din Sandringham, Anmer Hall.

Tabloidele au speculat rapid informația și au pornit în căutarea unor poze care să ateste acest lucru. Marieclaire a scos la iveală o imagine cu Regina Elisabeta din anul 1939, pe când avea numai 9 ani, cu doar trei ani mai mare decât Charlotte.

Așa arăta Regina Elisabeta a II-a când avea numai 6 ani, aceeași vârstă cu a micuței Charlotte. Au fost însă și fani care au spus că Prințesa este copia fidelă a tatălui ei, Prințul William.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, la vârsta de 6 ani, într-o trăsură cu tatăl ei
Mulți dintre cei care au văzut imaginea au spus că Charlotte seamănă foarte bine cu tatăl ei și cu Regina Elisabeta a II-a / Getty Images

Charlotte s-a născut la Londra pe data de 2 mai 2015 și este al doilea copil al Ducilor de Cambridge. Micuța mai are doi frați, Prințul George, născut în luna iulie 2013 și Prințul Louis, născut în luna aprilie a anului 2018.

Reclamă

Prințesa Charlotte, mesaj de Ziua Mamei pentru Prințesa Diana

De ziua Mamei, Ducii de Cambridge i-au adus un omagiu Prințesei Diana. Acesta i-a ajutat pe cei trei copii ai săi să facă felicitări în memoria Prințesei Diana.

Prințul George care are 7 ani chiar a scris un mesaj pe spatele desenului lui: „Dragă bunică Diana. O zi a mamei fericită. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine”.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, a avut și ea un mesaj pentru Prințesa Diana: „Dragă bunică Diana. Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa enorm. Multă dragoste, Charlotte”.

Este cunoscut faptul că Ducii de Cambridge își educă copii așa cum consideră ei că este mai bine și încearcă să-i țină departe de atenția presei. Chiar și după decesul Prințului Philip, în presă a apărut informația că Prințul William și copiii săi au făcut un tablou cu Ducele de Edinburgh pe care l-au agățat într-una dintre camerele casei lor.

Ducii de Cambridge au împlinit 10 ani de căsnicie

Kate Middleton și Prințul William au împlinit 10 ani de la căsătorie. Evenimentul a fost sărbătorit printr-o serie de imagini care au fost realizate la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd.

Ducesa de Cambridge apare zâmbitoare în toate fotografiile în brațele soțului ei. Pozele le-au amintit fanilor despre portretul pe care cei doi l-au realizat în anul 2010, cu ocazia logodnei lor.

Detaliile care au atras atenția tuturor au fost însă cele legate de vestimentația Ducesei. Aceasta a optat pentru o rochie albastră, de la un brand pe care îl preferă. Rochia a costat în jur de 1.100 ron, dar nu este prima dată când Kate Middleton o poartă.

Ducesa a mai purtat această rochie în anul 2019, atunci când l-a însoțit pe Prințul William într-un turneu în Pakistan. Kate este renumită pentru faptul că reciclează ținutele, mai ales acum când oamenii din întreaga lume trec printr-o perioadă foarte grea din cauza pandemiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×