Reclamă

Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a

Sâmbătă, pe data de 1 mai 2021, pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington a apărut un portret al fiicei Ducilor de Cambridge. Acesta a fost realizat cu ocazia zilei sale de naștere. Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a au spus fanii când au văzut cum arată la vârsta de 6 ani.

Publicat: 5 mai 2021, 7:05 / Actualizat: 5 mai 2021, 16:10

Potrivit unui comunicat emis de Palat, fotografia a fost realizată la Norfolk, chiar de mama micuței, Kate Middleton. Prințesa Charlotte apare îmbrăcată într-o rochie albastră cu flori, cu părul lung, lăsat liber pe spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte e copia fidelă a tatălui ei și a Reginei Elisabeta a II-a

Mulți dintre cei care au văzut imaginea au spus că Charlotte seamănă foarte bine cu tatăl ei și cu Regina Elisabeta a II-a, în copilărie. Ducii de Cambridge au sărbătorit-o pe micuță la casa lor din Sandringham, Anmer Hall.

Tabloidele au speculat rapid informația și au pornit în căutarea unor poze care să ateste acest lucru. Marieclaire a scos la iveală o imagine cu Regina Elisabeta din anul 1939, pe când avea numai 9 ani, cu doar trei ani mai mare decât Charlotte.

Așa arăta Regina Elisabeta a II-a când avea numai 6 ani, aceeași vârstă cu a micuței Charlotte. Au fost însă și fani care au spus că Prințesa este copia fidelă a tatălui ei, Prințul William.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, la vârsta de 6 ani, într-o trăsură cu tatăl ei
Mulți dintre cei care au văzut imaginea au spus că Charlotte seamănă foarte bine cu tatăl ei și cu Regina Elisabeta a II-a / Getty Images

Charlotte s-a născut la Londra pe data de 2 mai 2015 și este al doilea copil al Ducilor de Cambridge. Micuța mai are doi frați, Prințul George, născut în luna iulie 2013 și Prințul Louis, născut în luna aprilie a anului 2018.

Reclamă

Prințesa Charlotte, mesaj de Ziua Mamei pentru Prințesa Diana

De ziua Mamei, Ducii de Cambridge i-au adus un omagiu Prințesei Diana. Acesta i-a ajutat pe cei trei copii ai săi să facă felicitări în memoria Prințesei Diana.

Prințul George care are 7 ani chiar a scris un mesaj pe spatele desenului lui: „Dragă bunică Diana. O zi a mamei fericită. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine”.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, a avut și ea un mesaj pentru Prințesa Diana: „Dragă bunică Diana. Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa enorm. Multă dragoste, Charlotte”.

Este cunoscut faptul că Ducii de Cambridge își educă copii așa cum consideră ei că este mai bine și încearcă să-i țină departe de atenția presei. Chiar și după decesul Prințului Philip, în presă a apărut informația că Prințul William și copiii săi au făcut un tablou cu Ducele de Edinburgh pe care l-au agățat într-una dintre camerele casei lor.

Ducii de Cambridge au împlinit 10 ani de căsnicie

Kate Middleton și Prințul William au împlinit 10 ani de la căsătorie. Evenimentul a fost sărbătorit printr-o serie de imagini care au fost realizate la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd.

Ducesa de Cambridge apare zâmbitoare în toate fotografiile în brațele soțului ei. Pozele le-au amintit fanilor despre portretul pe care cei doi l-au realizat în anul 2010, cu ocazia logodnei lor.

Detaliile care au atras atenția tuturor au fost însă cele legate de vestimentația Ducesei. Aceasta a optat pentru o rochie albastră, de la un brand pe care îl preferă. Rochia a costat în jur de 1.100 ron, dar nu este prima dată când Kate Middleton o poartă.

Ducesa a mai purtat această rochie în anul 2019, atunci când l-a însoțit pe Prințul William într-un turneu în Pakistan. Kate este renumită pentru faptul că reciclează ținutele, mai ales acum când oamenii din întreaga lume trec printr-o perioadă foarte grea din cauza pandemiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×