Reclamă

Cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor

Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost observați la cumpărături în Londra. Sunt mulți care sunt din ce în ce mai interesați de viața membrilor Familiei Regale Britanice. Iată cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor.

Publicat: 22 aprilie 2021, 8:00

Ducesa de Cambridge și doi dintre copiii ei au fost văzuți în Londra la un magazin pentru copii. O fană a lui Kate Middleton a descris în detaliu întreaga situație pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor

Nu sunt puține imaginile cu Kate Middleton în timp ce își trăiește viața departe de îndatoririle regale. Potrivit publicației Elle.com, din când în când, Kate Middleton și copiii ei sunt văzuți în Anglia, trăindu-și viața ca toți ceilalți oameni.

Recent, Twitter-ul a explodat după ce cineva a povestit în detaliu ce a făcut Kate Middleton cu cei doi copii într-un magazin din Londra. Potrivit publicației Hello!, Ducesa de Cambridge împreună cu cei doi copii mai mari, Prințul George de 7 ani și Prințesa Charlotte, de 5 ani, au mers la cumpărături la o papetărie din Londra.

Potrivit sursei menționate mai sus, cei doi copii aveau proprii bani și învățau cum să-i calculeze în așa fel încât să le ajungă pentru tot ceea ce își doresc. În ultimele săptămâni, copiii au stat mai mult în casa din Norfolk, pentru că au avut vacanță cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Utilizatorul de Twiiter a descris în detaliu cum s-au purtat Kate și copiii pe toată durata cumpărăturilor. Sunt mulți cei care au fost interesați cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton.

Reclamă

„Am fost întotdeauna un fan al lui Kate Middleton. Astăzi a fost într-unul din magazinele mele de pe Kings Road cu George și Charlotte. Modul în care ea și copiii s-au purtat unii cu alții mă face să-mi placă și mai mult! Nu am fost acolo, dar mi-a povestit colegii mei. Copiii aveau un buget și își plăteau propriile lucruri cu banii lor. Doar copiii normali și bine educați și un părinte normal care încearcă să facă ceea ce trebuie. Este minunat!”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Imagini rare cu copiii Ducilor de Cambridge

Kate și Prințul William publică destul de rar imagini cu George, Charlotte sau Louis. Ducii de Cambridge își doresc ca micuții lor să ducă o viață normală, departe de tradiția și îndatoririle regale.

În perioada următoare vor exista mai multe motive de sărbătoare. Louis va împlini vârsta de 3 ani pe data de 23 aprilie, iar Charlotte va împlini 6 ani pe data de 2 mai. Cea mai recentă imagine cu George a apărut pe contul de Instagram al Familie Regale. A fost un omagiu adus Prințului Philip, iar în fotografie se aflau George și străbunicul său.

Imaginea a fost realizată chiar de Kate Middleton, iar aceasta îl înfățișează pe George în timp ce citește dintr-o carte, iar Prințul Philip îl plimbă cu trăsura. O altă imagine a fost postată tot în memoria Ducelui de Edinburg cu câțiva dintre strănepoții săi. Fotografia a fost realizată tot de Kate, la reședința de vară a Familie Regale Britanice de la Balmoral.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×