Reclamă

Cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor

Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost observați la cumpărături în Londra. Sunt mulți care sunt din ce în ce mai interesați de viața membrilor Familiei Regale Britanice. Iată cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor.

Publicat: 22 aprilie 2021, 8:00

Ducesa de Cambridge și doi dintre copiii ei au fost văzuți în Londra la un magazin pentru copii. O fană a lui Kate Middleton a descris în detaliu întreaga situație pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton și a copiilor

Nu sunt puține imaginile cu Kate Middleton în timp ce își trăiește viața departe de îndatoririle regale. Potrivit publicației Elle.com, din când în când, Kate Middleton și copiii ei sunt văzuți în Anglia, trăindu-și viața ca toți ceilalți oameni.

Recent, Twitter-ul a explodat după ce cineva a povestit în detaliu ce a făcut Kate Middleton cu cei doi copii într-un magazin din Londra. Potrivit publicației Hello!, Ducesa de Cambridge împreună cu cei doi copii mai mari, Prințul George de 7 ani și Prințesa Charlotte, de 5 ani, au mers la cumpărături la o papetărie din Londra.

Potrivit sursei menționate mai sus, cei doi copii aveau proprii bani și învățau cum să-i calculeze în așa fel încât să le ajungă pentru tot ceea ce își doresc. În ultimele săptămâni, copiii au stat mai mult în casa din Norfolk, pentru că au avut vacanță cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Utilizatorul de Twiiter a descris în detaliu cum s-au purtat Kate și copiii pe toată durata cumpărăturilor. Sunt mulți cei care au fost interesați cum arată o zi normală din viața lui Kate Middleton.

Reclamă

„Am fost întotdeauna un fan al lui Kate Middleton. Astăzi a fost într-unul din magazinele mele de pe Kings Road cu George și Charlotte. Modul în care ea și copiii s-au purtat unii cu alții mă face să-mi placă și mai mult! Nu am fost acolo, dar mi-a povestit colegii mei. Copiii aveau un buget și își plăteau propriile lucruri cu banii lor. Doar copiii normali și bine educați și un părinte normal care încearcă să facă ceea ce trebuie. Este minunat!”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Imagini rare cu copiii Ducilor de Cambridge

Kate și Prințul William publică destul de rar imagini cu George, Charlotte sau Louis. Ducii de Cambridge își doresc ca micuții lor să ducă o viață normală, departe de tradiția și îndatoririle regale.

În perioada următoare vor exista mai multe motive de sărbătoare. Louis va împlini vârsta de 3 ani pe data de 23 aprilie, iar Charlotte va împlini 6 ani pe data de 2 mai. Cea mai recentă imagine cu George a apărut pe contul de Instagram al Familie Regale. A fost un omagiu adus Prințului Philip, iar în fotografie se aflau George și străbunicul său.

Imaginea a fost realizată chiar de Kate Middleton, iar aceasta îl înfățișează pe George în timp ce citește dintr-o carte, iar Prințul Philip îl plimbă cu trăsura. O altă imagine a fost postată tot în memoria Ducelui de Edinburg cu câțiva dintre strănepoții săi. Fotografia a fost realizată tot de Kate, la reședința de vară a Familie Regale Britanice de la Balmoral.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×