Reclamă

Imagine rară cu Prințul George și Prințul Philip: „Îți voi simți lipsa, bunicule”

Prințul William i-a adus un omagiu bunicului său, Prințul Philip. Ducele a încetat din viață pe data de 9 aprilie 2021. Ducele de Cambridge a publicat o imagine rară cu Prințul George și Prințul Philip. Contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice a fost luat cu asalt după decesul Ducelui de Edinburgh.

Publicat: 14 aprilie 2021, 8:40

Imaginea îl arată pe Prințul George în timp ce citește o carte. Acesta se află în trăsură alături de străbunicul său. Poza a fost realizată de Kate Middletonla la Norfolk, în anul 2015, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu Prințul George și Prințul Philip

La descrierea imaginii, Ducele de Cambridge a scris: „Secolul de viață al bunicului meu a fost definit de serviciu continuu către țară, soție, regină și familie”.

Mă simt norocos că am avut exemplul său care să mă ghideze. M-am bucurat de prezența sa în propria mea viață de adult – atât în ​​vremuri bune, cât și în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut atâția ani să-l cunoască pe bunicul meu, dar și pentru bunătatea pe care i-a arătat-o. Nu voi lua niciodată amintirile pe care copiii mei le au despre străbunicul lor. Au văzut singuri simțul său infecțios de aventură, precum și simțul umorului! Bunicul meu a fost un bărbat extraordinar, care a făcut parte dintr-o generație extraordinară. Catherine și cu mine vom duce mai departe dorințele lui și o vom sprjini pe Regină în anii care urmează. Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că ar vrea ca noi să ne continuăm treaba.

– Prințul William

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Prințul William, despre exemplul oferit de bunicul său

William a mai vorbit în trecut despre faptul că bunicul său a fost un model pentru el de-a lungul vieții sale. Într-un discurs pe care l-a susținut în anul 2018 la reuniunea publică anuală a Comisiei de Caritate, Prințul William a lăudat erica muncii Ducelui de Edinburgh.

Bunicul meu, Prințul Philip, a fost unul dintre cei mai neobosiți funcționari publici ai acestei țări. A fost mereu profund angajat să ajute tinerii să își atingă potențialul.

– Prințul William

Reclamă

Ducele de Cambridge a apreciat mult de asemenea și felul în care Prințul Philip a sprijinit-o pe Regina Elisabeta în timpul monarhiei.

„Vorbește în mod constant în privat despre cât de mult a fost un sprijin pentru ea. Și-a lăsat în totalitate propria carieră deoparte pentru a o sprijini. Și nu și-a dorit să fie niciodată în centrul atenției, nu a depășit limitele. El este întotdeauna de partea ei. E un tovarăș de neclintit”, a spus William despre bunicii săi în documentarul Elizabeth at 90: A Family Tribute.

Kate Middleton a fost de asemenea uimită de devotamentul pe care Prințul Philip i l-a arătat Reginei Elisabeta de-a lungul anilor. La fel va proceda și ea atunci când Prințul William va urca pe tronul Marii Britanii.

Decesul Prințului Philip

Prințul Philip s-a retras din atribuțiile sale publice în august 2017. Acesta a murit la vârsta de 99 de ani. El a fost alături de soția sa timp de 73 de ani, Regina Elisabeta, fiica lor, Prințesa Anne și cei trei fii: următorii în linia tronului Prințul Charles, prințul Andrew și Prințul Edward.

Acesta lasă în urmă opt nepoți, printre care Prințul William și Prințul Harry, și nouă strănepoți, inclusiv Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Archie și fiul prințesei Eugenie August, al cărui prenume este chiar Philip.

Ducele de Edinburgh a fost internat în spital pe 16 februarie. Acesta a fost dus la un spital din centrul Londrei la sfatul medicului său, a confirmat Palatul Buckingham într-o declarație anterioară.

Ceremonia de înmormântare va avea loc pe data de 17 aprilie la Capela St. George de la Windsor Castle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×