Reclamă

Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului lor

Decesul Ducelui de Edinburgh a creat interes în întreaga lume. Care au fost reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului sunt subiecte care țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Gesturile lor vor fi atent analizate.

Publicat: 11 aprilie 2021, 10:27

Presa a scris mult despre Familia Regală a Marii Britanii în ultimul timp. Totul a fost declanșat după ce Ducii de Sussex au acordat un interviu Ophrey Winfrey. Ei au acuzat monarhia britanică de rasism și minciuni perpetue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului

Așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, Prinții William și Harry au avut reacții diferite atunci când evenimente majore au avut loc în viața lor. De această dată, durerea este atât de mare încât nu s-au făcut prea multe declarații. Gesturile au vorbit de la sine.

Prințul Harry a ales să-i aducă un omagiu bunicului său. Acesta a publicat pe site-ul organizației Archewell un mesaj în numele lui și al lui Meghan Markle.

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult.”

Archewell este o organizație pe care Ducii de Sussex au fondat-o anul trecut. Compania are specific caritabil, dar are și un sector legat de producţie audiovizuală. Anul acesta cei doi soți vor lansa documentarul Heart of Invictus, în colaborare cu Netflix.

Reclamă

Prințul Harry va participa la ceremonia de înmormântarea a bunicului său. Meghan Markle nu poate merge alături de el în Marea Britanie. Medicii au sfătuit-o să rămână acasă, zborul cu avionul putând să-i afecteze sarcina avansată. Deși Ducii de Sussex nu se află în relații tocmai bune cu Familia Regală a Marii Britanii, Meghan dorea să participe la înmormântare. Ea nu a primit însă acordul medicilor care îi supraveghează sarcina.

Reacția Prințului William după decesul bunicului său

Prințul William, care este Președinte BAFTA, s-a retras de la ceremonia de decernare a premiilor în acest an din cauza decesului Prințului Philip. Ducele de Edinburgh a fost primul Președinte al British Academy of Film and Television Arts. El a condus asociația vreme de mai mulți ani.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comunicatul din partea BAFTA a confirmat retragerea Prințului William, la fel și Palatul Kensington.

„Suntem profund îndurerați de decesul Alteţei Sale Regale prinţul Philip, Duce de Edinburgh, a cărei strânsă asociere cu Academia s-a întins pe o perioadă de peste 60 de ani”.

Prințul William trebuia să aibă o intervenție încă de aseară, în prima parte a ceremoniei British Academy of Film and Television Arts. El trebuia să vorbească cu oameni din industria cinematografică despre cât de afectați au fost de pandemie și despre cum s-au filmat producțiile în acestă perioadă atât de grea pentru toată lumea.

Regina Elisabeta a transmis un mesaj după decesul soțului ei prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cu profundă tristeţe Majestatea Sa Regina anunţă decesul iubitului Său soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Alteţa Sa Regală a decedat în pace la Castelul Windsor. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume care plâng dispariţia sa”, scrie într-un comunicat publicat pe contul de Instagram al Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×