Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului lor

Decesul Ducelui de Edinburgh a creat interes în întreaga lume. Care au fost reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului sunt subiecte care țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Gesturile lor vor fi atent analizate.

11 aprilie 2021 la 10:27

Presa a scris mult despre Familia Regală a Marii Britanii în ultimul timp. Totul a fost declanșat după ce Ducii de Sussex au acordat un interviu Ophrey Winfrey. Ei au acuzat monarhia britanică de rasism și minciuni perpetue.

Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului

Așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, Prinții William și Harry au avut reacții diferite atunci când evenimente majore au avut loc în viața lor. De această dată, durerea este atât de mare încât nu s-au făcut prea multe declarații. Gesturile au vorbit de la sine.

Prințul Harry a ales să-i aducă un omagiu bunicului său. Acesta a publicat pe site-ul organizației Archewell un mesaj în numele lui și al lui Meghan Markle.

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult.”

Archewell este o organizație pe care Ducii de Sussex au fondat-o anul trecut. Compania are specific caritabil, dar are și un sector legat de producţie audiovizuală. Anul acesta cei doi soți vor lansa documentarul Heart of Invictus, în colaborare cu Netflix.

Prințul Harry va participa la ceremonia de înmormântarea a bunicului său. Meghan Markle nu poate merge alături de el în Marea Britanie. Medicii au sfătuit-o să rămână acasă, zborul cu avionul putând să-i afecteze sarcina avansată. Deși Ducii de Sussex nu se află în relații tocmai bune cu Familia Regală a Marii Britanii, Meghan dorea să participe la înmormântare. Ea nu a primit însă acordul medicilor care îi supraveghează sarcina.

Reacția Prințului William după decesul bunicului său

Prințul William, care este Președinte BAFTA, s-a retras de la ceremonia de decernare a premiilor în acest an din cauza decesului Prințului Philip. Ducele de Edinburgh a fost primul Președinte al British Academy of Film and Television Arts. El a condus asociația vreme de mai mulți ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comunicatul din partea BAFTA a confirmat retragerea Prințului William, la fel și Palatul Kensington.

„Suntem profund îndurerați de decesul Alteţei Sale Regale prinţul Philip, Duce de Edinburgh, a cărei strânsă asociere cu Academia s-a întins pe o perioadă de peste 60 de ani”.

Prințul William trebuia să aibă o intervenție încă de aseară, în prima parte a ceremoniei British Academy of Film and Television Arts. El trebuia să vorbească cu oameni din industria cinematografică despre cât de afectați au fost de pandemie și despre cum s-au filmat producțiile în acestă perioadă atât de grea pentru toată lumea.

Regina Elisabeta a transmis un mesaj după decesul soțului ei prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cu profundă tristeţe Majestatea Sa Regina anunţă decesul iubitului Său soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Alteţa Sa Regală a decedat în pace la Castelul Windsor. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume care plâng dispariţia sa”, scrie într-un comunicat publicat pe contul de Instagram al Familiei Regale Britanice.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×