Reclamă

Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului lor

Decesul Ducelui de Edinburgh a creat interes în întreaga lume. Care au fost reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului sunt subiecte care țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Gesturile lor vor fi atent analizate.

Publicat: 11 aprilie 2021, 10:27

Presa a scris mult despre Familia Regală a Marii Britanii în ultimul timp. Totul a fost declanșat după ce Ducii de Sussex au acordat un interviu Ophrey Winfrey. Ei au acuzat monarhia britanică de rasism și minciuni perpetue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacțiile Prinților William și Harry după decesul bunicului

Așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, Prinții William și Harry au avut reacții diferite atunci când evenimente majore au avut loc în viața lor. De această dată, durerea este atât de mare încât nu s-au făcut prea multe declarații. Gesturile au vorbit de la sine.

Prințul Harry a ales să-i aducă un omagiu bunicului său. Acesta a publicat pe site-ul organizației Archewell un mesaj în numele lui și al lui Meghan Markle.

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult.”

Archewell este o organizație pe care Ducii de Sussex au fondat-o anul trecut. Compania are specific caritabil, dar are și un sector legat de producţie audiovizuală. Anul acesta cei doi soți vor lansa documentarul Heart of Invictus, în colaborare cu Netflix.

Reclamă

Prințul Harry va participa la ceremonia de înmormântarea a bunicului său. Meghan Markle nu poate merge alături de el în Marea Britanie. Medicii au sfătuit-o să rămână acasă, zborul cu avionul putând să-i afecteze sarcina avansată. Deși Ducii de Sussex nu se află în relații tocmai bune cu Familia Regală a Marii Britanii, Meghan dorea să participe la înmormântare. Ea nu a primit însă acordul medicilor care îi supraveghează sarcina.

Reacția Prințului William după decesul bunicului său

Prințul William, care este Președinte BAFTA, s-a retras de la ceremonia de decernare a premiilor în acest an din cauza decesului Prințului Philip. Ducele de Edinburgh a fost primul Președinte al British Academy of Film and Television Arts. El a condus asociația vreme de mai mulți ani.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Comunicatul din partea BAFTA a confirmat retragerea Prințului William, la fel și Palatul Kensington.

„Suntem profund îndurerați de decesul Alteţei Sale Regale prinţul Philip, Duce de Edinburgh, a cărei strânsă asociere cu Academia s-a întins pe o perioadă de peste 60 de ani”.

Prințul William trebuia să aibă o intervenție încă de aseară, în prima parte a ceremoniei British Academy of Film and Television Arts. El trebuia să vorbească cu oameni din industria cinematografică despre cât de afectați au fost de pandemie și despre cum s-au filmat producțiile în acestă perioadă atât de grea pentru toată lumea.

Regina Elisabeta a transmis un mesaj după decesul soțului ei prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cu profundă tristeţe Majestatea Sa Regina anunţă decesul iubitului Său soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Alteţa Sa Regală a decedat în pace la Castelul Windsor. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume care plâng dispariţia sa”, scrie într-un comunicat publicat pe contul de Instagram al Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×