Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Imagini inedite alături de cei trei micuți

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Aceasta și-a dorit foarte mult să petreacă primul weekend al lunii mai 2021 într-un mod indit. Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge își surprinde familia cu excursii inedite.

Publicat: 14 mai 2021, 7:55

În timp ce Prințul William a fost responsabil pentru grija copiilor, Ducesa Kate s-a asigurat că vor fi însoțiți de cel mai iubitor membru al familiei. Cățelușul s-a arătat foarte dornic și entuziasmat pentru o plimbare cu elicopterul. Întreaga familie s-a îndreptat cel mai probabil la reședința Anmer Hall pentru a petrece un weekend liniștit împreună.

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa

Familia Ducilor de Cambridge a fost suprinsă în timp ce se pregătea de o plimbare cu elicopterul. Ducesa Kate și-a dorit foarte mult să petreacă weekendul în familie la reședința Anmer Hall. Din imagini nu a putut să lipsească nici cățelușul plin de energie al familiei.

De data aceasta Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa, iar Prințul William a fost cel care s-a ocupat de cei mici. Acesta a fost fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe mezinul familiei, Louis, în vârstă de doar trei anișori. Alături de el s-a aflat și fratele său mai mare Georgre, în vârstă de șapte ani și micuța Charlotte care și-a aniversat recent vârsta de șase ani. În spatele lor s-a aflat Ducesa Kate care a reușit să-i prindă din urmă alături de un cățeluș foarte similar cu Lupo. În videoclipul postat de Elle Kay pe contul personal de Instagram se observă bucuria familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William a povestit recent cum au sărbătorit aniversarea micuței Charlotte. Aniversarea Prințesei a avut loc într-un cadru intim și privat. Familia a încercat să-i ofere o petrecere cât mai frumoasă, mai ales că anul trecut Prințesa Charlotte nu s-a putut bucura de o petrecere adevărată. Prințul William a fost cel care a oferit mai multe detalii despre celebrarea micuței sale.

Prințul a mărturisit că este uimit de felul în care fiica sa a crescut atât de repede.

Dacă o întrebați pe ea, vă va spune că are deja 16 ani. De altfel, Charlotte mi-a spus că are 6 ani și de acum va face tot ceea ce-și dorește… Nu-mi vine să cred cum cresc atât de repede.

– Prințul William

Familia a sărbătorit-o pe micuță și au împărtășit cu oamenii un portret al Prințesei Charlotte cu un zâmbet larg. Trăsăturile Prințesei au fost imediate comparate cu cele ale Reginei Ellisabeta a II-a în copilărie. Se pare că cele două seamănă izbitor de mult.

Un nou membru în Familia Reaglă

Cățelușul Familiei Regale, Lupo, s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce și-a slujit cu încredere familia timp de nouă ani.

Lupo a fost cadoul de Crăciun din partea părinților Ducesei Kate în anul 2011. Lupo s-a integrat repede în noua sa familie și a crescut armonios alături de copiii Ducilor de Cambridge. De altfel, Lupo s-a adaptat foarte ușor la sosirea micuților și și-a luat în serios rolul de frate mai mare.

La nașterea Prințului George au existat mai multe zvonuri care afirmau că Lupo a ales numele micuțului. Conform unor declarații, Ducii de Cambridge nu reușeau să se decidă asupra numelui noului născut. Cei doi au scris pe câteva bilețele de hârtie numele la care s-au gândit apoi le-au așezat pe covor. Se pare că Lupo a fost acela care a ales cu ajutorul năsucului său numele viitorului Prinț. Din nefericire Lupo s-a stins din viață anul trecut în luna noiembrie a anului 2020.

În videoclipul în care este surprinsă Ducesa Kate Middleton care a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa apare și un cățeluș foarte similar cu Lupo. Recent fratele Ducesei, James Middleton a postat pe Instagram un videoclip în care apar mai mulți cățelusi din rasa cocker spaniel.

Se pare că Luna, sora lui Lupo, a dat naștere în luna martie a anului acesta mai multor puiuți. James a atras atenția urmăritorilor săi despre importanța asumării responsabilității pentru viața unui cățeluș. James Middleton s-a bucurat să reîntrăgească Familia Regală prin dăruirea unui nou cățelus. Un apropiat al Ducilor de Cambridge a declarat pentru The Mail: ”cățelușul este adorabil și întreaga familie este topită după el. Au fost foarte devastați în momentul în care Lupo a încetat din viață”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×