Reclamă

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Imagini inedite alături de cei trei micuți

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Aceasta și-a dorit foarte mult să petreacă primul weekend al lunii mai 2021 într-un mod indit. Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge își surprinde familia cu excursii inedite.

Publicat: 14 mai 2021, 7:55

În timp ce Prințul William a fost responsabil pentru grija copiilor, Ducesa Kate s-a asigurat că vor fi însoțiți de cel mai iubitor membru al familiei. Cățelușul s-a arătat foarte dornic și entuziasmat pentru o plimbare cu elicopterul. Întreaga familie s-a îndreptat cel mai probabil la reședința Anmer Hall pentru a petrece un weekend liniștit împreună.

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa

Familia Ducilor de Cambridge a fost suprinsă în timp ce se pregătea de o plimbare cu elicopterul. Ducesa Kate și-a dorit foarte mult să petreacă weekendul în familie la reședința Anmer Hall. Din imagini nu a putut să lipsească nici cățelușul plin de energie al familiei.

De data aceasta Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa, iar Prințul William a fost cel care s-a ocupat de cei mici. Acesta a fost fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe mezinul familiei, Louis, în vârstă de doar trei anișori. Alături de el s-a aflat și fratele său mai mare Georgre, în vârstă de șapte ani și micuța Charlotte care și-a aniversat recent vârsta de șase ani. În spatele lor s-a aflat Ducesa Kate care a reușit să-i prindă din urmă alături de un cățeluș foarte similar cu Lupo. În videoclipul postat de Elle Kay pe contul personal de Instagram se observă bucuria familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Prințul William a povestit recent cum au sărbătorit aniversarea micuței Charlotte. Aniversarea Prințesei a avut loc într-un cadru intim și privat. Familia a încercat să-i ofere o petrecere cât mai frumoasă, mai ales că anul trecut Prințesa Charlotte nu s-a putut bucura de o petrecere adevărată. Prințul William a fost cel care a oferit mai multe detalii despre celebrarea micuței sale.

Prințul a mărturisit că este uimit de felul în care fiica sa a crescut atât de repede.

Dacă o întrebați pe ea, vă va spune că are deja 16 ani. De altfel, Charlotte mi-a spus că are 6 ani și de acum va face tot ceea ce-și dorește… Nu-mi vine să cred cum cresc atât de repede.

– Prințul William

Reclamă

Familia a sărbătorit-o pe micuță și au împărtășit cu oamenii un portret al Prințesei Charlotte cu un zâmbet larg. Trăsăturile Prințesei au fost imediate comparate cu cele ale Reginei Ellisabeta a II-a în copilărie. Se pare că cele două seamănă izbitor de mult.

Un nou membru în Familia Reaglă

Cățelușul Familiei Regale, Lupo, s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce și-a slujit cu încredere familia timp de nouă ani.

Lupo a fost cadoul de Crăciun din partea părinților Ducesei Kate în anul 2011. Lupo s-a integrat repede în noua sa familie și a crescut armonios alături de copiii Ducilor de Cambridge. De altfel, Lupo s-a adaptat foarte ușor la sosirea micuților și și-a luat în serios rolul de frate mai mare.

La nașterea Prințului George au existat mai multe zvonuri care afirmau că Lupo a ales numele micuțului. Conform unor declarații, Ducii de Cambridge nu reușeau să se decidă asupra numelui noului născut. Cei doi au scris pe câteva bilețele de hârtie numele la care s-au gândit apoi le-au așezat pe covor. Se pare că Lupo a fost acela care a ales cu ajutorul năsucului său numele viitorului Prinț. Din nefericire Lupo s-a stins din viață anul trecut în luna noiembrie a anului 2020.

În videoclipul în care este surprinsă Ducesa Kate Middleton care a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa apare și un cățeluș foarte similar cu Lupo. Recent fratele Ducesei, James Middleton a postat pe Instagram un videoclip în care apar mai mulți cățelusi din rasa cocker spaniel.

Se pare că Luna, sora lui Lupo, a dat naștere în luna martie a anului acesta mai multor puiuți. James a atras atenția urmăritorilor săi despre importanța asumării responsabilității pentru viața unui cățeluș. James Middleton s-a bucurat să reîntrăgească Familia Regală prin dăruirea unui nou cățelus. Un apropiat al Ducilor de Cambridge a declarat pentru The Mail: ”cățelușul este adorabil și întreaga familie este topită după el. Au fost foarte devastați în momentul în care Lupo a încetat din viață”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×