Reclamă

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Imagini inedite alături de cei trei micuți

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Aceasta și-a dorit foarte mult să petreacă primul weekend al lunii mai 2021 într-un mod indit. Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge își surprinde familia cu excursii inedite.

Publicat: 14 mai 2021, 7:55

În timp ce Prințul William a fost responsabil pentru grija copiilor, Ducesa Kate s-a asigurat că vor fi însoțiți de cel mai iubitor membru al familiei. Cățelușul s-a arătat foarte dornic și entuziasmat pentru o plimbare cu elicopterul. Întreaga familie s-a îndreptat cel mai probabil la reședința Anmer Hall pentru a petrece un weekend liniștit împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa

Familia Ducilor de Cambridge a fost suprinsă în timp ce se pregătea de o plimbare cu elicopterul. Ducesa Kate și-a dorit foarte mult să petreacă weekendul în familie la reședința Anmer Hall. Din imagini nu a putut să lipsească nici cățelușul plin de energie al familiei.

De data aceasta Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa, iar Prințul William a fost cel care s-a ocupat de cei mici. Acesta a fost fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe mezinul familiei, Louis, în vârstă de doar trei anișori. Alături de el s-a aflat și fratele său mai mare Georgre, în vârstă de șapte ani și micuța Charlotte care și-a aniversat recent vârsta de șase ani. În spatele lor s-a aflat Ducesa Kate care a reușit să-i prindă din urmă alături de un cățeluș foarte similar cu Lupo. În videoclipul postat de Elle Kay pe contul personal de Instagram se observă bucuria familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Prințul William a povestit recent cum au sărbătorit aniversarea micuței Charlotte. Aniversarea Prințesei a avut loc într-un cadru intim și privat. Familia a încercat să-i ofere o petrecere cât mai frumoasă, mai ales că anul trecut Prințesa Charlotte nu s-a putut bucura de o petrecere adevărată. Prințul William a fost cel care a oferit mai multe detalii despre celebrarea micuței sale.

Prințul a mărturisit că este uimit de felul în care fiica sa a crescut atât de repede.

Dacă o întrebați pe ea, vă va spune că are deja 16 ani. De altfel, Charlotte mi-a spus că are 6 ani și de acum va face tot ceea ce-și dorește… Nu-mi vine să cred cum cresc atât de repede.

– Prințul William

Reclamă

Familia a sărbătorit-o pe micuță și au împărtășit cu oamenii un portret al Prințesei Charlotte cu un zâmbet larg. Trăsăturile Prințesei au fost imediate comparate cu cele ale Reginei Ellisabeta a II-a în copilărie. Se pare că cele două seamănă izbitor de mult.

Un nou membru în Familia Reaglă

Cățelușul Familiei Regale, Lupo, s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce și-a slujit cu încredere familia timp de nouă ani.

Lupo a fost cadoul de Crăciun din partea părinților Ducesei Kate în anul 2011. Lupo s-a integrat repede în noua sa familie și a crescut armonios alături de copiii Ducilor de Cambridge. De altfel, Lupo s-a adaptat foarte ușor la sosirea micuților și și-a luat în serios rolul de frate mai mare.

La nașterea Prințului George au existat mai multe zvonuri care afirmau că Lupo a ales numele micuțului. Conform unor declarații, Ducii de Cambridge nu reușeau să se decidă asupra numelui noului născut. Cei doi au scris pe câteva bilețele de hârtie numele la care s-au gândit apoi le-au așezat pe covor. Se pare că Lupo a fost acela care a ales cu ajutorul năsucului său numele viitorului Prinț. Din nefericire Lupo s-a stins din viață anul trecut în luna noiembrie a anului 2020.

În videoclipul în care este surprinsă Ducesa Kate Middleton care a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa apare și un cățeluș foarte similar cu Lupo. Recent fratele Ducesei, James Middleton a postat pe Instagram un videoclip în care apar mai mulți cățelusi din rasa cocker spaniel.

Se pare că Luna, sora lui Lupo, a dat naștere în luna martie a anului acesta mai multor puiuți. James a atras atenția urmăritorilor săi despre importanța asumării responsabilității pentru viața unui cățeluș. James Middleton s-a bucurat să reîntrăgească Familia Regală prin dăruirea unui nou cățelus. Un apropiat al Ducilor de Cambridge a declarat pentru The Mail: ”cățelușul este adorabil și întreaga familie este topită după el. Au fost foarte devastați în momentul în care Lupo a încetat din viață”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×