Reclamă

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Imagini inedite alături de cei trei micuți

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa. Aceasta și-a dorit foarte mult să petreacă primul weekend al lunii mai 2021 într-un mod indit. Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge își surprinde familia cu excursii inedite.

Publicat: 14 mai 2021, 7:55

În timp ce Prințul William a fost responsabil pentru grija copiilor, Ducesa Kate s-a asigurat că vor fi însoțiți de cel mai iubitor membru al familiei. Cățelușul s-a arătat foarte dornic și entuziasmat pentru o plimbare cu elicopterul. Întreaga familie s-a îndreptat cel mai probabil la reședința Anmer Hall pentru a petrece un weekend liniștit împreună.

Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa

Familia Ducilor de Cambridge a fost suprinsă în timp ce se pregătea de o plimbare cu elicopterul. Ducesa Kate și-a dorit foarte mult să petreacă weekendul în familie la reședința Anmer Hall. Din imagini nu a putut să lipsească nici cățelușul plin de energie al familiei.

De data aceasta Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa, iar Prințul William a fost cel care s-a ocupat de cei mici. Acesta a fost fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe mezinul familiei, Louis, în vârstă de doar trei anișori. Alături de el s-a aflat și fratele său mai mare Georgre, în vârstă de șapte ani și micuța Charlotte care și-a aniversat recent vârsta de șase ani. În spatele lor s-a aflat Ducesa Kate care a reușit să-i prindă din urmă alături de un cățeluș foarte similar cu Lupo. În videoclipul postat de Elle Kay pe contul personal de Instagram se observă bucuria familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Prințul William a povestit recent cum au sărbătorit aniversarea micuței Charlotte. Aniversarea Prințesei a avut loc într-un cadru intim și privat. Familia a încercat să-i ofere o petrecere cât mai frumoasă, mai ales că anul trecut Prințesa Charlotte nu s-a putut bucura de o petrecere adevărată. Prințul William a fost cel care a oferit mai multe detalii despre celebrarea micuței sale.

Prințul a mărturisit că este uimit de felul în care fiica sa a crescut atât de repede.

Dacă o întrebați pe ea, vă va spune că are deja 16 ani. De altfel, Charlotte mi-a spus că are 6 ani și de acum va face tot ceea ce-și dorește… Nu-mi vine să cred cum cresc atât de repede.

– Prințul William

Reclamă

Familia a sărbătorit-o pe micuță și au împărtășit cu oamenii un portret al Prințesei Charlotte cu un zâmbet larg. Trăsăturile Prințesei au fost imediate comparate cu cele ale Reginei Ellisabeta a II-a în copilărie. Se pare că cele două seamănă izbitor de mult.

Un nou membru în Familia Reaglă

Cățelușul Familiei Regale, Lupo, s-a stins din viață în noiembrie 2020, după ce și-a slujit cu încredere familia timp de nouă ani.

Lupo a fost cadoul de Crăciun din partea părinților Ducesei Kate în anul 2011. Lupo s-a integrat repede în noua sa familie și a crescut armonios alături de copiii Ducilor de Cambridge. De altfel, Lupo s-a adaptat foarte ușor la sosirea micuților și și-a luat în serios rolul de frate mai mare.

La nașterea Prințului George au existat mai multe zvonuri care afirmau că Lupo a ales numele micuțului. Conform unor declarații, Ducii de Cambridge nu reușeau să se decidă asupra numelui noului născut. Cei doi au scris pe câteva bilețele de hârtie numele la care s-au gândit apoi le-au așezat pe covor. Se pare că Lupo a fost acela care a ales cu ajutorul năsucului său numele viitorului Prinț. Din nefericire Lupo s-a stins din viață anul trecut în luna noiembrie a anului 2020.

În videoclipul în care este surprinsă Ducesa Kate Middleton care a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa apare și un cățeluș foarte similar cu Lupo. Recent fratele Ducesei, James Middleton a postat pe Instagram un videoclip în care apar mai mulți cățelusi din rasa cocker spaniel.

Se pare că Luna, sora lui Lupo, a dat naștere în luna martie a anului acesta mai multor puiuți. James a atras atenția urmăritorilor săi despre importanța asumării responsabilității pentru viața unui cățeluș. James Middleton s-a bucurat să reîntrăgească Familia Regală prin dăruirea unui nou cățelus. Un apropiat al Ducilor de Cambridge a declarat pentru The Mail: ”cățelușul este adorabil și întreaga familie este topită după el. Au fost foarte devastați în momentul în care Lupo a încetat din viață”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×