Reclamă

Kate Middleton este „bijuteria coroanei monarhiei”. Ce spun experții regali despre comportamentul Ducesei

Kate Middleton este „bijuteria coroanei monarhiei” datorită capacității sale de a combina „magia cu lucrurile obișnuite”, au susținut experții regali. Camilla Tominey, expert regal, a declarat pentru publicația Sunday Telegraph, că Ducesa de Cambridge este pe cale să devină cel mai mare atu al Familiei Regale Britanice.

Publicat: 31 mai 2021, 10:59

Biograful regal Christopher Wilson a adăugat că mariajul ei cu prințul William, în vârstă de 38 de ani, este unul solid. Kate, mama a trei copii, a reușit să rămână ancorată în realitate și nu face nicio mișcare să-și surclaseze soțul. Acesta a mai spus că Ducesa nu este deloc uimită de ceea ce se întâmplă în viața familiei soțului ei. Cea mai recentă dovadă este momentul în care s-a apropiat de Prințul Harry la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Kate Middleton a încercat atunci să fie o punte de legătură pentru relația dintre cei doi frați, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton este „bijuteria coroanei monarhiei”

„Ceea ce Kate a reușit să realizeze și cred că o face într-un mod mai bun decât a făcut-o prințesa Diana, este să combine magia cu lucrurile comune. Diana a devenit vedetă și a dispărut în stratosferă. Kate și-a păstrat picioarele pe pământ. Ea provine dintr-o familie hotărâtă din clasa de mijloc, care la rândul său a ajutat-o ​​în relația cu William. Căsătoria lor este puternică datorită acestui lucru”, a declarat Christopher pentru revista Stella.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o rochie elegantă neadră alături de Prințul William îmbrăcat la costum și o cămasă roșie, alături de cei trei copii pe covorul roșu care se îndreaptă către o excursie în care Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa
Prințul William a fost cel care s-a ocupat de această dată de copii / Getty Images

Christopher a mai subliniat că nu există gelozie între William și Kate. Acesta a comparat relaților lor cu de relația Prințului Charles cu regretata Prințesă a Țării Galilor. Acesta spune că nu se pune problema ca unul să fie mai presus de celălalt. El a adăugat că decizia lui Kate de a vorbi cu Harry și de a încuraja o reconciliere între el și Prințul William a fost o mișcare „abilă” și, în opinia sa, „complet spontană”.

Reclamă

Nu am văzut asta ca pe un lucru pus în scenă. Am crezut că este complet spontan și deștept în a-i face pe cei doi frați să vorbească între ei. A fost o mișcare abilă care arată că Ducesa nu este uimită de tot ceea ce se întâmplă.

– Christopher Wilson

Kate Middleton, rol de mediator între frați

Între timp, Katie Nicholl, un alt expert regal, care a scris cartea The Making of a Royal Romance, despre relația dintre cei doi, a susținut că Ducesa de Cambridge a fost ca o stâncă pentru Prințul William în ultimele luni. Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Ducele de Cambridge a fost răvășit ce ceea ce Ducii de Sussex au declarat în presă în ultimele luni. În timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, Ducele și Ducesa de Sussex au acuzat Familia Regală de rasism. Acesta au spus că a fost lipsă de empatie atunci când Meghan Markle s-a gândit la sinucidere. Ducesa de Sussex a încercat să-și ia viața în timp ce era însărcinată cu Archie.

Reclamă

În noua sa serie The Me You Can’t See cu Oprah, Prințul Harry a mers mai departe. El a acuzat Familia Regală de „neglijare totală”. L-a criticat pe tatăl său, Prințul Charles că l-a lăsat singur să treacă prin trauma morții mamei sale, Prințesa Diana. O sursă a publicației The Mail a declarat recent că Prințul William a fost dezamăgit și „foarte îngrijorat” după ultima declarație a lui Harry. Acesta se teme că fratele său va aduce și mai multe acuzații, lucruri care vor deteriora și mai mult relațiilor lor de familie. Katie Nicholl a completat declarația sa și a spus că Kate a fost un stâlp de rezistență. În acest moment își asumă rolul de ghid și mentor pentru soțul ei.

Expertul regal Camilla Tominey a declarat că rolul lui Kate, atât ca soție, cât și ca mamă, nu a fost niciodată mai important. Ea a fost un ghid în aceste vremuri tulburi din Familia Regală Britanică.

Gestionarea abilă a crizelor regale din ultimele luni sugerează că ea se transformă rapid în bijuteria coroanei monarhiei.

– Camilla Tominey

Kate Middleton s-a vaccinat împotriva Covid-19

Kate Middleton a apărut recent pe primele pagini ale publicațiilor tabloide după ce a primit prima doză din vaccinul anti Covid-19, scrie People.

Kate Middleton, fotogrfiată în timp ce este vaccinată de un cadru medical împotriva Covid-19, la Muzeul Științific din Londra
Kate Middleton a apărut recent pe primele pagini ale publicațiilor tabloide după ce a primit prima doză din vaccinul anti Covid-19 / Profimedia Images

Acesta a mers la centrul de vaccinare de la Muzeul Științific din Londra. Cu această ocaize le-a mulțumit cu această ocazie tuturor cadrelor medicale pentru tot ce au făcut în această perioadă. Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de jeansi și o bluză albă, cu mânecă scurtă. A fost machiată discret și și-a lăsat părul lejer, pe spate. Kate s-a vaccinat la 10 zile după soțul ei, Prințul William, în aceeași locație.

Prințul William a fost infectat cu coronavirs anul trecut în luna aprilie. Acesta a avut mari probleme cu respirația, dar a câștigat bătălia cu virusul. Aceste informații au fost făcute publice mai târziu pentru că nu au vrut ca oamenii să se sperie și mai tare. Potrivit informațiilor din presă, se pare că acesta a fost infectat la numai câteva zile după ce tatăl său a fost pozitiv și la scurt timp după ce premierul Boris Johnson a fost infectat și el. Ducele de Cambridge s-a izolat la Anmer Hall din Norfolk. Medicii l-au ajutat să câștige această luptă cu temutul virus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×