Reclamă

Kate Middleton a purtat o rochie roz pentru o fetiță bolnavă de cancer

Ducesa Kate Middleton și-a amintit promisiunea pe care i-a făcut-o micuței Mila Sneddon și a purtat o rochie roz. Cele două s-au întâlnit în mod oficial la Palatul Holyroodhouse. Povestea din spatele întâlnirii este una cu adevărat emoționantă și are la bază un proiect derulat de Ducesa Kate.

Publicat: 29 mai 2021, 7:59

Kate Middleton s-a întâlnit cu fetița de doar cinci anișori la câtva luni după ce Mila a participat la proiectul lansat de Ducesa. Ducesa de Cambridge a lansat anul trecut un proiect amplu de fotografie intitulat Hold Still. În cadrul concursului organizat, fotografia micuței Mila a atinsi inima Ducesei și a fost selectată să ia parte mai departe în proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aș vrea să-ți ofer o îmbrățișare mare și caldă” a spus Ducesa Kate atunci când a văzut-o pe micuța prințesă. Cele două au vorbit pentru prima dată la telefon încă din August 2020, atunci Kate a aflat că Mila Sneddon își dorește din suflet să întâlnească o prințesă.

Ducesa a fost foarte atentă la dorințele micuței Mila și a încercat să-și păstreze promisiunile. Atunci când Ducesa Kate și-a făcut apariția la Palatul Holyroodhouse, Mila a exclamat de bucurie și i-a oferit Ducesei o întâmpinare călduroasă.

Kate Middleton a purtat o rochie roz pentru Mila Sneddon

Mila Sneddon este o fetiță extrem de inteligentă și atentă când vine vorba de maniere. Micuța a luat parte la concursul de fotografie organizat de Ducesa Kate și a reușit să-i topească inima. Pentru proiectul Hold Still, Mila a fost fotografiată în timp ce își lua la revedere de la tatăl său.

Imaginea a impresionat-o profund pe Ducesă, iar aceasta s-a decis să o invite pe Mila la o întâlnire oficială. Cele două au vorbit la telefon încă din 2020. Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz la Palatul Holyroodhouse. Ducesa Kate Middleton a avut o apariție impresionantă și a surprins-o plăcut pe micuță. Aceasta a purtat o rochie vaporoasă în nuanța roz. Cu o postură elegantă a pășit aproape de micuța Mila.

Reclamă
Ducesa Kate Middleton a purtat o rochie roz la întâlnirea pe care a avut-o cu Mila Sneddon de la Palatul Holyroodhouse din mai 2021
Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz la Palatul Holyroodhouse / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dacă nu ar fi fost atenți, oamenii ar fi spus că Ducesa de Cambridge s-a transformat în Prințesa Aurora. Ducesa Kate Middleton a purtat o rochie roz și a avut o aură de-a dreptul fermecătoare. De altfel, nu este prima dată când Ducesa impresionează cu ținutele sale. La vizita pe care a făcut-o unui centru de vaccinare, paltonul său superb a atras privirile tuturor. Nici micuța Mila nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a purtat o rochiță roz pudrat pe care a asortat-o cu o tiară sclipitoare. Întâlnirea dintre cele două a fost de-a dreptul emoționantă.

Reclamă

Ducesa Kate a complimentat-o pe micuță pentru frumusețea și gingășia ei. Mila a fost foarte bucuroasă să o întâlnească pe Ducesă. Aceasta i-a povestit cum mama sa a încurajat-o să se înscrie la proiectul susținut de Kate. Deși nu se aștepta ca fotografia sa să fie selectată, Mila a fost extrem de încântată să fie pentru o zi o prințesă la palat alături de Ducesa Kate.  

Kate Middleton a finalizat proiectul „Hold Still”

Kate Middleton a purtat o rochie superbă roz la întâlnirea pe care a avut-o cu Mila Sneddon. Cele două s-au întâlnit în urma unui proiect fotografic pe care Ducesa l-a lansat în anul 2020. Aceasta și-a dorit să aducă puțină lumină în sufletele oamenilor în perioada pandemiei și i-a încurajat să-și documenteze viața. Fotografiile trimise au fost selectate de o echipă de specialiști și au fost publicate într-un album superb.

Mila Sneddon este o fetiță superbă de doar cinci anișori care suferă de leucemie. Aceasta a fost fotografiată de mama sa în timp ce își lua la revedere de la tatăl său. Pentru a o proteja pe perioada pandemiei, tatăl său a decis să se mute de acasă pentru a nu aduce virusul de la locul de muncă. Mila a rămas la fereastra casei în timp ce și-a privit tatăl plecând. Pandemia a fost o situație extrem de dificilă pentru micuță, însă vestea că o s-o întâlnească pe Ducesă i-a adus imediat zâmbetul pe buze.

Kate Middleton a văzut fotografia trimisă și a rămas profund impresionată. Aceasta a luat legătura cât de repede s-a putut cu micuță și i-a promis că vor avea o întâlnire într-o zi. La mai puțin un an de atunci, Ducesa Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz când s-a întâlnit cu Mila.

Micuța i-a povestit atunci cât de mult iubește culoarea roz. Proiectul lansat de Ducesa Kate a adus multă bucurie în sufletele oamenilor. Albumul publicat surprinde momente pline de emoție din viața oamenilor care au încercat să rămână optimiști pe perioada pandemiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×