Reclamă

Kate Middleton a purtat o rochie roz pentru o fetiță bolnavă de cancer

Ducesa Kate Middleton și-a amintit promisiunea pe care i-a făcut-o micuței Mila Sneddon și a purtat o rochie roz. Cele două s-au întâlnit în mod oficial la Palatul Holyroodhouse. Povestea din spatele întâlnirii este una cu adevărat emoționantă și are la bază un proiect derulat de Ducesa Kate.

Publicat: 29 mai 2021, 7:59 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:51

Kate Middleton s-a întâlnit cu fetița de doar cinci anișori la câtva luni după ce Mila a participat la proiectul lansat de Ducesa. Ducesa de Cambridge a lansat anul trecut un proiect amplu de fotografie intitulat Hold Still. În cadrul concursului organizat, fotografia micuței Mila a atinsi inima Ducesei și a fost selectată să ia parte mai departe în proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aș vrea să-ți ofer o îmbrățișare mare și caldă” a spus Ducesa Kate atunci când a văzut-o pe micuța prințesă. Cele două au vorbit pentru prima dată la telefon încă din August 2020, atunci Kate a aflat că Mila Sneddon își dorește din suflet să întâlnească o prințesă.

Ducesa a fost foarte atentă la dorințele micuței Mila și a încercat să-și păstreze promisiunile. Atunci când Ducesa Kate și-a făcut apariția la Palatul Holyroodhouse, Mila a exclamat de bucurie și i-a oferit Ducesei o întâmpinare călduroasă.

Kate Middleton a purtat o rochie roz pentru Mila Sneddon

Mila Sneddon este o fetiță extrem de inteligentă și atentă când vine vorba de maniere. Micuța a luat parte la concursul de fotografie organizat de Ducesa Kate și a reușit să-i topească inima. Pentru proiectul Hold Still, Mila a fost fotografiată în timp ce își lua la revedere de la tatăl său.

Imaginea a impresionat-o profund pe Ducesă, iar aceasta s-a decis să o invite pe Mila la o întâlnire oficială. Cele două au vorbit la telefon încă din 2020. Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz la Palatul Holyroodhouse. Ducesa Kate Middleton a avut o apariție impresionantă și a surprins-o plăcut pe micuță. Aceasta a purtat o rochie vaporoasă în nuanța roz. Cu o postură elegantă a pășit aproape de micuța Mila.

Reclamă
Ducesa Kate Middleton a purtat o rochie roz la întâlnirea pe care a avut-o cu Mila Sneddon de la Palatul Holyroodhouse din mai 2021
Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz la Palatul Holyroodhouse / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dacă nu ar fi fost atenți, oamenii ar fi spus că Ducesa de Cambridge s-a transformat în Prințesa Aurora. Ducesa Kate Middleton a purtat o rochie roz și a avut o aură de-a dreptul fermecătoare. De altfel, nu este prima dată când Ducesa impresionează cu ținutele sale. La vizita pe care a făcut-o unui centru de vaccinare, paltonul său superb a atras privirile tuturor. Nici micuța Mila nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a purtat o rochiță roz pudrat pe care a asortat-o cu o tiară sclipitoare. Întâlnirea dintre cele două a fost de-a dreptul emoționantă.

Reclamă

Ducesa Kate a complimentat-o pe micuță pentru frumusețea și gingășia ei. Mila a fost foarte bucuroasă să o întâlnească pe Ducesă. Aceasta i-a povestit cum mama sa a încurajat-o să se înscrie la proiectul susținut de Kate. Deși nu se aștepta ca fotografia sa să fie selectată, Mila a fost extrem de încântată să fie pentru o zi o prințesă la palat alături de Ducesa Kate.  

Kate Middleton a finalizat proiectul „Hold Still”

Kate Middleton a purtat o rochie superbă roz la întâlnirea pe care a avut-o cu Mila Sneddon. Cele două s-au întâlnit în urma unui proiect fotografic pe care Ducesa l-a lansat în anul 2020. Aceasta și-a dorit să aducă puțină lumină în sufletele oamenilor în perioada pandemiei și i-a încurajat să-și documenteze viața. Fotografiile trimise au fost selectate de o echipă de specialiști și au fost publicate într-un album superb.

Mila Sneddon este o fetiță superbă de doar cinci anișori care suferă de leucemie. Aceasta a fost fotografiată de mama sa în timp ce își lua la revedere de la tatăl său. Pentru a o proteja pe perioada pandemiei, tatăl său a decis să se mute de acasă pentru a nu aduce virusul de la locul de muncă. Mila a rămas la fereastra casei în timp ce și-a privit tatăl plecând. Pandemia a fost o situație extrem de dificilă pentru micuță, însă vestea că o s-o întâlnească pe Ducesă i-a adus imediat zâmbetul pe buze.

Kate Middleton a văzut fotografia trimisă și a rămas profund impresionată. Aceasta a luat legătura cât de repede s-a putut cu micuță și i-a promis că vor avea o întâlnire într-o zi. La mai puțin un an de atunci, Ducesa Kate Middleton și-a amintit promisiunea făcută și a purtat o rochie roz când s-a întâlnit cu Mila.

Micuța i-a povestit atunci cât de mult iubește culoarea roz. Proiectul lansat de Ducesa Kate a adus multă bucurie în sufletele oamenilor. Albumul publicat surprinde momente pline de emoție din viața oamenilor care au încercat să rămână optimiști pe perioada pandemiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×