Reclamă

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton

Laura Warshauer este numele femeii care a povestit pentru publicația People cum s-a înfiripat povestea de dragoste a Ducilor de Cambridge. Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton.

Publicat: 13 mai 2021, 11:15 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Aceasta spune că încă de pe băncile școlii, mulți s-au gândit că gesturile mici dintre cei doi s-ar putea transforma peste ani într-o poveste de dragoste cu final fericit. Timpul a dovedit-o. Acum Prințul William și Kate Middleton formează o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri

„Privind în urmă, au existat toate aceste gesturi mici. Cu siguranță momente în care mi-am spus: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva”, spune Laura Warshauer pentru People.

Așa cum se poate vedea, legătura dintre Kate Middleton și Prințul William a fost evidentă pentru cei din jur chiar de la început. Cei doi s-au întâlnit în anul 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția. Între ei a existat chimie încă de la început, spune Laura Warshauer, originară din New Jersey și fostă studentă la St. Andrews.

Laura a locuit mulți ani la rând în același cămin cu Ducii de Cambridge. Ea a observat mult timp dinamica relației dintre cei doi:

„Ori de câte ori Kate era în cameră, în mod evident, Willim era atent la ea. Când stăteam la masa de prânz în sala de mese și cei doi vorbeau, era uimitor să vedem cât de natural se întâmpla totul între ei. Cum aveau atât de multe de spus unul altuia. Privind în urmă, toate aceste gesturi mici au contat. Cu siguranță au existat momente în care îmi spuneam: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o rochie elegantă neadră alături de Prințul William îmbrăcat la costum și o cămasă roșie, alături de cei trei copii pe covorul roșu care se îndreaptă către o excursie în care Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa
Prințul William a fost cel care s-a ocupat de această dată de copii / Getty Images

Lucrurile au mers atât de bine între cei doi încât în anul al doilea de colegiu erau deja colegi de cameră. Împărțeau un apartament cu patru dormitoare cu alți doi colegi. Laura mai spune că cei doi erau nedespărțiți chiar și la cursuri.

Reclamă

Ce spun Ducii de Cambridge despre relația lor

Chiar și Ducii de Cambridge au povestit în interviul acordat cu ocazia logodnei lor, în anul 2010, despre povestea lor de dragoste.

„De fapt, cred că m-am înroșit când te-am întâlnit și m-au copleșit emoțiile, eram foarte timidă în preajma ta. Ne-a luat un pic de timp să ne cunoaștem. Cu toate acestea am devenit prieteni foarte apropiați de destul de devreme”, a spus Kate despre William.

Prințul William a completat-o pe cea care i devenise recent logodnică și a spus că chimia dintre ei a existat de la început.

„Ne-am mutat rapid împreună ca prieteni. Am locuit și cu alți colegi, și chiar a înflorit de acolo, într-adevăr. Am văzut mai mult unul pe lângă altul.”

Lucrurile au decurs natural între cei doi și așa se întâmplă și acum. Sunt cei mai fericiți părinți în preajma micuților lor. Fanii se bucură de momentele în care văd cum cineva cu statutul lor se joacă chiar și în public cu George, Louis sau Charlotte. Recent, o fană a povestit pe Twitter cum Kate a mers la o papetărie cu doi dintre copiii săi. Cu toții au fost impresionați să vadă cum micuții au un buget în care se încadrează. Un alt detaliu care a atras atenția este cum copiii Ducilor de Cambridge vorbesc politicos cu toți cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×