Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton

Laura Warshauer este numele femeii care a povestit pentru publicația People cum s-a înfiripat povestea de dragoste a Ducilor de Cambridge. Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton.

Publicat: 13 mai 2021, 11:15 / Actualizat: 13 mai 2021, 8:16

Aceasta spune că încă de pe băncile școlii, mulți s-au gândit că gesturile mici dintre cei doi s-ar putea transforma peste ani într-o poveste de dragoste cu final fericit. Timpul a dovedit-o. Acum Prințul William și Kate Middleton formează o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri

„Privind în urmă, au existat toate aceste gesturi mici. Cu siguranță momente în care mi-am spus: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva”, spune Laura Warshauer pentru People.

Așa cum se poate vedea, legătura dintre Kate Middleton și Prințul William a fost evidentă pentru cei din jur chiar de la început. Cei doi s-au întâlnit în anul 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția. Între ei a existat chimie încă de la început, spune Laura Warshauer, originară din New Jersey și fostă studentă la St. Andrews.

Laura a locuit mulți ani la rând în același cămin cu Ducii de Cambridge. Ea a observat mult timp dinamica relației dintre cei doi:

„Ori de câte ori Kate era în cameră, în mod evident, Willim era atent la ea. Când stăteam la masa de prânz în sala de mese și cei doi vorbeau, era uimitor să vedem cât de natural se întâmpla totul între ei. Cum aveau atât de multe de spus unul altuia. Privind în urmă, toate aceste gesturi mici au contat. Cu siguranță au existat momente în care îmi spuneam: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o rochie elegantă neadră alături de Prințul William îmbrăcat la costum și o cămasă roșie, alături de cei trei copii pe covorul roșu care se îndreaptă către o excursie în care Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa
Prințul William a fost cel care s-a ocupat de această dată de copii / Getty Images

Lucrurile au mers atât de bine între cei doi încât în anul al doilea de colegiu erau deja colegi de cameră. Împărțeau un apartament cu patru dormitoare cu alți doi colegi. Laura mai spune că cei doi erau nedespărțiți chiar și la cursuri.

Ce spun Ducii de Cambridge despre relația lor

Chiar și Ducii de Cambridge au povestit în interviul acordat cu ocazia logodnei lor, în anul 2010, despre povestea lor de dragoste.

„De fapt, cred că m-am înroșit când te-am întâlnit și m-au copleșit emoțiile, eram foarte timidă în preajma ta. Ne-a luat un pic de timp să ne cunoaștem. Cu toate acestea am devenit prieteni foarte apropiați de destul de devreme”, a spus Kate despre William.

Prințul William a completat-o pe cea care i devenise recent logodnică și a spus că chimia dintre ei a existat de la început.

„Ne-am mutat rapid împreună ca prieteni. Am locuit și cu alți colegi, și chiar a înflorit de acolo, într-adevăr. Am văzut mai mult unul pe lângă altul.”

Lucrurile au decurs natural între cei doi și așa se întâmplă și acum. Sunt cei mai fericiți părinți în preajma micuților lor. Fanii se bucură de momentele în care văd cum cineva cu statutul lor se joacă chiar și în public cu George, Louis sau Charlotte. Recent, o fană a povestit pe Twitter cum Kate a mers la o papetărie cu doi dintre copiii săi. Cu toții au fost impresionați să vadă cum micuții au un buget în care se încadrează. Un alt detaliu care a atras atenția este cum copiii Ducilor de Cambridge vorbesc politicos cu toți cei din jur.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×