Reclamă

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton

Laura Warshauer este numele femeii care a povestit pentru publicația People cum s-a înfiripat povestea de dragoste a Ducilor de Cambridge. Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton.

Publicat: 13 mai 2021, 11:15

Aceasta spune că încă de pe băncile școlii, mulți s-au gândit că gesturile mici dintre cei doi s-ar putea transforma peste ani într-o poveste de dragoste cu final fericit. Timpul a dovedit-o. Acum Prințul William și Kate Middleton formează o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri

„Privind în urmă, au existat toate aceste gesturi mici. Cu siguranță momente în care mi-am spus: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva”, spune Laura Warshauer pentru People.

Așa cum se poate vedea, legătura dintre Kate Middleton și Prințul William a fost evidentă pentru cei din jur chiar de la început. Cei doi s-au întâlnit în anul 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția. Între ei a existat chimie încă de la început, spune Laura Warshauer, originară din New Jersey și fostă studentă la St. Andrews.

Laura a locuit mulți ani la rând în același cămin cu Ducii de Cambridge. Ea a observat mult timp dinamica relației dintre cei doi:

„Ori de câte ori Kate era în cameră, în mod evident, Willim era atent la ea. Când stăteam la masa de prânz în sala de mese și cei doi vorbeau, era uimitor să vedem cât de natural se întâmpla totul între ei. Cum aveau atât de multe de spus unul altuia. Privind în urmă, toate aceste gesturi mici au contat. Cu siguranță au existat momente în care îmi spuneam: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o rochie elegantă neadră alături de Prințul William îmbrăcat la costum și o cămasă roșie, alături de cei trei copii pe covorul roșu care se îndreaptă către o excursie în care Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa
Prințul William a fost cel care s-a ocupat de această dată de copii / Getty Images

Lucrurile au mers atât de bine între cei doi încât în anul al doilea de colegiu erau deja colegi de cameră. Împărțeau un apartament cu patru dormitoare cu alți doi colegi. Laura mai spune că cei doi erau nedespărțiți chiar și la cursuri.

Reclamă

Ce spun Ducii de Cambridge despre relația lor

Chiar și Ducii de Cambridge au povestit în interviul acordat cu ocazia logodnei lor, în anul 2010, despre povestea lor de dragoste.

„De fapt, cred că m-am înroșit când te-am întâlnit și m-au copleșit emoțiile, eram foarte timidă în preajma ta. Ne-a luat un pic de timp să ne cunoaștem. Cu toate acestea am devenit prieteni foarte apropiați de destul de devreme”, a spus Kate despre William.

Prințul William a completat-o pe cea care i devenise recent logodnică și a spus că chimia dintre ei a existat de la început.

„Ne-am mutat rapid împreună ca prieteni. Am locuit și cu alți colegi, și chiar a înflorit de acolo, într-adevăr. Am văzut mai mult unul pe lângă altul.”

Lucrurile au decurs natural între cei doi și așa se întâmplă și acum. Sunt cei mai fericiți părinți în preajma micuților lor. Fanii se bucură de momentele în care văd cum cineva cu statutul lor se joacă chiar și în public cu George, Louis sau Charlotte. Recent, o fană a povestit pe Twitter cum Kate a mers la o papetărie cu doi dintre copiii săi. Cu toții au fost impresionați să vadă cum micuții au un buget în care se încadrează. Un alt detaliu care a atras atenția este cum copiii Ducilor de Cambridge vorbesc politicos cu toți cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×