Reclamă

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton

Laura Warshauer este numele femeii care a povestit pentru publicația People cum s-a înfiripat povestea de dragoste a Ducilor de Cambridge. Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri despre relația cu Kate Middleton.

Publicat: 13 mai 2021, 11:15

Aceasta spune că încă de pe băncile școlii, mulți s-au gândit că gesturile mici dintre cei doi s-ar putea transforma peste ani într-o poveste de dragoste cu final fericit. Timpul a dovedit-o. Acum Prințul William și Kate Middleton formează o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colega de clasă a Prințului William face dezvăluiri

„Privind în urmă, au existat toate aceste gesturi mici. Cu siguranță momente în care mi-am spus: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva”, spune Laura Warshauer pentru People.

Așa cum se poate vedea, legătura dintre Kate Middleton și Prințul William a fost evidentă pentru cei din jur chiar de la început. Cei doi s-au întâlnit în anul 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția. Între ei a existat chimie încă de la început, spune Laura Warshauer, originară din New Jersey și fostă studentă la St. Andrews.

Laura a locuit mulți ani la rând în același cămin cu Ducii de Cambridge. Ea a observat mult timp dinamica relației dintre cei doi:

„Ori de câte ori Kate era în cameră, în mod evident, Willim era atent la ea. Când stăteam la masa de prânz în sala de mese și cei doi vorbeau, era uimitor să vedem cât de natural se întâmpla totul între ei. Cum aveau atât de multe de spus unul altuia. Privind în urmă, toate aceste gesturi mici au contat. Cu siguranță au existat momente în care îmi spuneam: Wow, asta ar putea fi cu adevărat ceva.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o rochie elegantă neadră alături de Prințul William îmbrăcat la costum și o cămasă roșie, alături de cei trei copii pe covorul roșu care se îndreaptă către o excursie în care Kate Middleton a organizat o plimbare cu elicopterul pentru familia sa
Prințul William a fost cel care s-a ocupat de această dată de copii / Getty Images

Lucrurile au mers atât de bine între cei doi încât în anul al doilea de colegiu erau deja colegi de cameră. Împărțeau un apartament cu patru dormitoare cu alți doi colegi. Laura mai spune că cei doi erau nedespărțiți chiar și la cursuri.

Reclamă

Ce spun Ducii de Cambridge despre relația lor

Chiar și Ducii de Cambridge au povestit în interviul acordat cu ocazia logodnei lor, în anul 2010, despre povestea lor de dragoste.

„De fapt, cred că m-am înroșit când te-am întâlnit și m-au copleșit emoțiile, eram foarte timidă în preajma ta. Ne-a luat un pic de timp să ne cunoaștem. Cu toate acestea am devenit prieteni foarte apropiați de destul de devreme”, a spus Kate despre William.

Prințul William a completat-o pe cea care i devenise recent logodnică și a spus că chimia dintre ei a existat de la început.

„Ne-am mutat rapid împreună ca prieteni. Am locuit și cu alți colegi, și chiar a înflorit de acolo, într-adevăr. Am văzut mai mult unul pe lângă altul.”

Lucrurile au decurs natural între cei doi și așa se întâmplă și acum. Sunt cei mai fericiți părinți în preajma micuților lor. Fanii se bucură de momentele în care văd cum cineva cu statutul lor se joacă chiar și în public cu George, Louis sau Charlotte. Recent, o fană a povestit pe Twitter cum Kate a mers la o papetărie cu doi dintre copiii săi. Cu toții au fost impresionați să vadă cum micuții au un buget în care se încadrează. Un alt detaliu care a atras atenția este cum copiii Ducilor de Cambridge vorbesc politicos cu toți cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×