Reclamă

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat recent propriul canal de Youtube. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube, pentru a-i urmări îndeaproape.

Publicat: 12 mai 2021, 7:36

Această veste a fost făcută publică la scurt timp după ce Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie. În dorința de a veni în ajutorul Reginei Elisabeta a II-a, cei doi își vor asuma mai multe responsabilități publice.

Prima postare lansată pe canalul de YouTube conține o înregistrare de 25 de secunde a cuplului regal. Clipul conține un montaj cu diverse evenimente la care cei doi au participat de-a lungul timpului.

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Ducii de Cambridge intenționează ca prin intermediul canalului lor de YouTube să își împărtășească viața într-un mod mai personal. Aceștia s-au familiarizat tot mai mult cu mediul online, deoarece în perioada pandemiei și-au desfășurat activitatea prin întâlniri ce au avut loc pe  Zoom, din fața laptopului, informează revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Reclamă

Titluri regale

Ca soție a Prințului William, titlul regal al lui Kate Middleton este cel de Ducesă de Cambridge. În momentul în care Prințul Charles va deveni rege, titlul de Ducesă va fi automat modificat, potrivit presei de specialitate.

Prințul William este în prezent al doilea în linia de succesiune la tronul monarhiei britanice. Există zvonuri că Prințul Charles va moșteni coroana Reginei Elisabeta a II-a. Dacă acest lucru se va întâmpla titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge va fi automat schimbat în titulatura de Prinț și Prințesă de Wales.

Prințul Charles a fost învestit cu acest titlu în urmă cu 50 de ani. El este cea de-a 21 persoană ce poartă titlul de Prinț de Wales. În momentul în care Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, ea a devenit automat Prințesă de Wales. Ea și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat. Din respect pentru Diana, actuala soție a Prințului Charles, Camilla Parker Bowles a refuzat titlul de Prințesă de Wales, devenind astfel Ducesă de Cornwall.

Guvernul britanic este numit în mod formal Guvernul Majestății Sale, deși Regina nu are aproape nici o putere politică. Regina se întâlnește cu premierul britanic o dată pe săptămână, deși prim-ministrul nu solicită aprobarea acesteia.

Viața regală

Regina și membrii Familiei Regale britanice desfășoară o serie de angajamente oficiale. Membrii familiei o reprezintă, de exemplu, pe Regină în vizite în alte țări sau la evenimente.

Aceștia patronează organizații de caritate, iar unii și-au înființat propriile lor fundații. Unii dintre ei au legături strânse cu forțele armate. Precum Prințul William ce a slujit în Royal Air Force, sau Prințul Harry care a servit în armată.

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle, Ducii de Sussex, au anunțat că vor renunța la statutul lor de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Ei au făcut acest lucru pentru a deveni independenți financiar.

Palatul Buckingham a confirmat că cei doi vor renunța la numirile onorifice și patronatele regale, urmând ca acestea să fie redistribuite membrilor activi ai Familiei Regale, anunță BBC News.

În fiecare an, Guvernul britanic acordă Reginei Grantul suveran. Acesta se bazează pe 25% din veniturile proprietății publice a suveranului, Crown Estate, din urmă cu doi ani. Pentru perioada 2020-2021, Grantul suveran a fost de 85,9 milioane de lire sterline. Acesta susține îndatoririle regale oficiale și mentenanța reședințelor regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×