Reclamă

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat recent propriul canal de Youtube. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube, pentru a-i urmări îndeaproape.

Publicat: 12 mai 2021, 7:36

Această veste a fost făcută publică la scurt timp după ce Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie. În dorința de a veni în ajutorul Reginei Elisabeta a II-a, cei doi își vor asuma mai multe responsabilități publice.

Prima postare lansată pe canalul de YouTube conține o înregistrare de 25 de secunde a cuplului regal. Clipul conține un montaj cu diverse evenimente la care cei doi au participat de-a lungul timpului.

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Ducii de Cambridge intenționează ca prin intermediul canalului lor de YouTube să își împărtășească viața într-un mod mai personal. Aceștia s-au familiarizat tot mai mult cu mediul online, deoarece în perioada pandemiei și-au desfășurat activitatea prin întâlniri ce au avut loc pe  Zoom, din fața laptopului, informează revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Titluri regale

Ca soție a Prințului William, titlul regal al lui Kate Middleton este cel de Ducesă de Cambridge. În momentul în care Prințul Charles va deveni rege, titlul de Ducesă va fi automat modificat, potrivit presei de specialitate.

Prințul William este în prezent al doilea în linia de succesiune la tronul monarhiei britanice. Există zvonuri că Prințul Charles va moșteni coroana Reginei Elisabeta a II-a. Dacă acest lucru se va întâmpla titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge va fi automat schimbat în titulatura de Prinț și Prințesă de Wales.

Reclamă

Prințul Charles a fost învestit cu acest titlu în urmă cu 50 de ani. El este cea de-a 21 persoană ce poartă titlul de Prinț de Wales. În momentul în care Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, ea a devenit automat Prințesă de Wales. Ea și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat. Din respect pentru Diana, actuala soție a Prințului Charles, Camilla Parker Bowles a refuzat titlul de Prințesă de Wales, devenind astfel Ducesă de Cornwall.

Guvernul britanic este numit în mod formal Guvernul Majestății Sale, deși Regina nu are aproape nici o putere politică. Regina se întâlnește cu premierul britanic o dată pe săptămână, deși prim-ministrul nu solicită aprobarea acesteia.

Viața regală

Regina și membrii Familiei Regale britanice desfășoară o serie de angajamente oficiale. Membrii familiei o reprezintă, de exemplu, pe Regină în vizite în alte țări sau la evenimente.

Aceștia patronează organizații de caritate, iar unii și-au înființat propriile lor fundații. Unii dintre ei au legături strânse cu forțele armate. Precum Prințul William ce a slujit în Royal Air Force, sau Prințul Harry care a servit în armată.

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle, Ducii de Sussex, au anunțat că vor renunța la statutul lor de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Ei au făcut acest lucru pentru a deveni independenți financiar.

Palatul Buckingham a confirmat că cei doi vor renunța la numirile onorifice și patronatele regale, urmând ca acestea să fie redistribuite membrilor activi ai Familiei Regale, anunță BBC News.

În fiecare an, Guvernul britanic acordă Reginei Grantul suveran. Acesta se bazează pe 25% din veniturile proprietății publice a suveranului, Crown Estate, din urmă cu doi ani. Pentru perioada 2020-2021, Grantul suveran a fost de 85,9 milioane de lire sterline. Acesta susține îndatoririle regale oficiale și mentenanța reședințelor regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă întinsă în pat
Horoscop
Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite...
3
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
5
Icre de fasole cu ceapă caramelizată în bol alb
Rețete
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Dacă adori preparatele pe bază de fasole boabe, nu ezita să încerci și rețeta de icre de fasole cu ceapă caramelizată. Este delicioasă servită cu felii de pâine prăjită. Denumirea rețetei este atribuită faptului...
PARTENERI
×