Reclamă

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat recent propriul canal de Youtube. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube, pentru a-i urmări îndeaproape.

Publicat: 12 mai 2021, 7:36

Această veste a fost făcută publică la scurt timp după ce Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie. În dorința de a veni în ajutorul Reginei Elisabeta a II-a, cei doi își vor asuma mai multe responsabilități publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima postare lansată pe canalul de YouTube conține o înregistrare de 25 de secunde a cuplului regal. Clipul conține un montaj cu diverse evenimente la care cei doi au participat de-a lungul timpului.

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Ducii de Cambridge intenționează ca prin intermediul canalului lor de YouTube să își împărtășească viața într-un mod mai personal. Aceștia s-au familiarizat tot mai mult cu mediul online, deoarece în perioada pandemiei și-au desfășurat activitatea prin întâlniri ce au avut loc pe  Zoom, din fața laptopului, informează revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Titluri regale

Ca soție a Prințului William, titlul regal al lui Kate Middleton este cel de Ducesă de Cambridge. În momentul în care Prințul Charles va deveni rege, titlul de Ducesă va fi automat modificat, potrivit presei de specialitate.

Prințul William este în prezent al doilea în linia de succesiune la tronul monarhiei britanice. Există zvonuri că Prințul Charles va moșteni coroana Reginei Elisabeta a II-a. Dacă acest lucru se va întâmpla titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge va fi automat schimbat în titulatura de Prinț și Prințesă de Wales.

Reclamă

Prințul Charles a fost învestit cu acest titlu în urmă cu 50 de ani. El este cea de-a 21 persoană ce poartă titlul de Prinț de Wales. În momentul în care Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, ea a devenit automat Prințesă de Wales. Ea și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat. Din respect pentru Diana, actuala soție a Prințului Charles, Camilla Parker Bowles a refuzat titlul de Prințesă de Wales, devenind astfel Ducesă de Cornwall.

Guvernul britanic este numit în mod formal Guvernul Majestății Sale, deși Regina nu are aproape nici o putere politică. Regina se întâlnește cu premierul britanic o dată pe săptămână, deși prim-ministrul nu solicită aprobarea acesteia.

Viața regală

Regina și membrii Familiei Regale britanice desfășoară o serie de angajamente oficiale. Membrii familiei o reprezintă, de exemplu, pe Regină în vizite în alte țări sau la evenimente.

Aceștia patronează organizații de caritate, iar unii și-au înființat propriile lor fundații. Unii dintre ei au legături strânse cu forțele armate. Precum Prințul William ce a slujit în Royal Air Force, sau Prințul Harry care a servit în armată.

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle, Ducii de Sussex, au anunțat că vor renunța la statutul lor de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Ei au făcut acest lucru pentru a deveni independenți financiar.

Palatul Buckingham a confirmat că cei doi vor renunța la numirile onorifice și patronatele regale, urmând ca acestea să fie redistribuite membrilor activi ai Familiei Regale, anunță BBC News.

În fiecare an, Guvernul britanic acordă Reginei Grantul suveran. Acesta se bazează pe 25% din veniturile proprietății publice a suveranului, Crown Estate, din urmă cu doi ani. Pentru perioada 2020-2021, Grantul suveran a fost de 85,9 milioane de lire sterline. Acesta susține îndatoririle regale oficiale și mentenanța reședințelor regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×