Reclamă

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat recent propriul canal de Youtube. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube, pentru a-i urmări îndeaproape.

Publicat: 12 mai 2021, 7:36 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Această veste a fost făcută publică la scurt timp după ce Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie. În dorința de a veni în ajutorul Reginei Elisabeta a II-a, cei doi își vor asuma mai multe responsabilități publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima postare lansată pe canalul de YouTube conține o înregistrare de 25 de secunde a cuplului regal. Clipul conține un montaj cu diverse evenimente la care cei doi au participat de-a lungul timpului.

Ducii de Cambridge invită fanii pe canalul lor de YouTube

Ducii de Cambridge intenționează ca prin intermediul canalului lor de YouTube să își împărtășească viața într-un mod mai personal. Aceștia s-au familiarizat tot mai mult cu mediul online, deoarece în perioada pandemiei și-au desfășurat activitatea prin întâlniri ce au avut loc pe  Zoom, din fața laptopului, informează revista Vogue.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Titluri regale

Ca soție a Prințului William, titlul regal al lui Kate Middleton este cel de Ducesă de Cambridge. În momentul în care Prințul Charles va deveni rege, titlul de Ducesă va fi automat modificat, potrivit presei de specialitate.

Prințul William este în prezent al doilea în linia de succesiune la tronul monarhiei britanice. Există zvonuri că Prințul Charles va moșteni coroana Reginei Elisabeta a II-a. Dacă acest lucru se va întâmpla titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge va fi automat schimbat în titulatura de Prinț și Prințesă de Wales.

Reclamă

Prințul Charles a fost învestit cu acest titlu în urmă cu 50 de ani. El este cea de-a 21 persoană ce poartă titlul de Prinț de Wales. În momentul în care Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer în 1981, ea a devenit automat Prințesă de Wales. Ea și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat. Din respect pentru Diana, actuala soție a Prințului Charles, Camilla Parker Bowles a refuzat titlul de Prințesă de Wales, devenind astfel Ducesă de Cornwall.

Guvernul britanic este numit în mod formal Guvernul Majestății Sale, deși Regina nu are aproape nici o putere politică. Regina se întâlnește cu premierul britanic o dată pe săptămână, deși prim-ministrul nu solicită aprobarea acesteia.

Viața regală

Regina și membrii Familiei Regale britanice desfășoară o serie de angajamente oficiale. Membrii familiei o reprezintă, de exemplu, pe Regină în vizite în alte țări sau la evenimente.

Aceștia patronează organizații de caritate, iar unii și-au înființat propriile lor fundații. Unii dintre ei au legături strânse cu forțele armate. Precum Prințul William ce a slujit în Royal Air Force, sau Prințul Harry care a servit în armată.

La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan Markle, Ducii de Sussex, au anunțat că vor renunța la statutul lor de membri seniori ai Familiei Regale britanice. Ei au făcut acest lucru pentru a deveni independenți financiar.

Palatul Buckingham a confirmat că cei doi vor renunța la numirile onorifice și patronatele regale, urmând ca acestea să fie redistribuite membrilor activi ai Familiei Regale, anunță BBC News.

În fiecare an, Guvernul britanic acordă Reginei Grantul suveran. Acesta se bazează pe 25% din veniturile proprietății publice a suveranului, Crown Estate, din urmă cu doi ani. Pentru perioada 2020-2021, Grantul suveran a fost de 85,9 milioane de lire sterline. Acesta susține îndatoririle regale oficiale și mentenanța reședințelor regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×