Reclamă

Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana. Cum a fost fotografiată Ducesa de Cambridge

Alegerile vestimantare ale Ducesei de Cambridge sunt cu siguranță întotdeauna pline de eleganță. De-a lungul timpului, Ducesa Kate a fost fotografiată purtând ținute care au inspirat milioane de femei. Însă de multe ori, Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana și merge la sigur cu alegerile sale.  

Publicat: 26 mai 2021, 7:30

Kate Middleton a ales să poarte o ținută plină de eleganță care a atras privirile tuturor. Asemănările dintre ținutele Ducesei de Cambridge și cele ale Prințesei Diana sunt din ce în ce mai des observate de fotografi. Kate Middleton este deseori suprinsă cum copiază ținutele Prințesei Diana, ca un omagiu adus acesteia.

Ducesa de Cambridge l-a însoțit pe Prințul William în turul său din Scoția. Cuplul Regal a fost fotografiat în timp ce au vizitat un centru de caritate.

Ducesa Kate a furat privirile tuturor prin ținuta monocromă pe care a ales să o poarte. Presa nu s-a ferit să scrie despre faptul că Ducesa Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana.

Soția Prințului William are o admirație deosebită pentru Prințes Diana. Din acest motiv alege de multe ori să-și inspire alegerile vestimentare din ținutele purtate de-a lungul timpului de către Prințesă. Pentru întâlnirea pe care au avut-o în Scoția, Kate Middleton a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea purtată de Lady Diana în anul 1992.

Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana

În timpul vizitei din Scoția, Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce a purtat o ținută de un albastru regal superb. Culoarea i-a pus foarte bine în evidență ochii. Kate Middleton copiază ținutele Prințesei Diana ca un semn al adirației pe care i-o poartă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton îmbrăcată într-o ținută monocromă albastră alături de soțul ei Prințul william în timp ce discută cu Neil Richardson la o întâlnire oficială din Scoția
Alegerea vestimentară a lui Kate Middleton nu a fost deloc lasată la voia întâmplării / Profimedia Images

Îmbrăcată într-o fustă plisată albastră, Kate a asortat ținutei un sacou în aceași nuanță de la unul din brandurile cunoscute internațional. Ținuta i-a fost completată de o poșetă clutch într-o nuanță care să se asorteze cu pantofii purtați. Vestimentația sa a atras cu atât mai multe priviri în momentul în care oamenii au început să observe asemănări cu una din ținutele purtate de Lady Diana în trecut.

Reclamă

Ducesa Kate a fost fotografiată de-a lungul timpului purtând ținute asemănătoare cu cele ale Prințesei Diana. De la fustele plisate, până la bluzele cu gulere delicate, Kate a studiat cu atenție alegerile vestimentare ale Prințesei. De altfel, Ducesa Kate are onoarea de a purta o bijuterie emblematică pentru Lady Diana. Kate a fost cerută în căsătorie cu același inel de logodnă pe care l-a purtat și Prințesa în trecut.

Prințesa Diana este un model pentru Kate Middleton

Dacă nu ar fi fost atenți oamenii ar fi spus că la întâlnirea din Scoția a fost însăși Prințesa Diana. Kate Middleton îi copiază adeseori ținutele Prințesei Diana, însă de această dată asemănarea a fost extrem de izbitoare. Lady Diana a fost surprinsă purtând aceași ținută în anul 1992 într-o apariție publică alături de sora sa.

Prințesa Diana îmbrăcată într-o fustă albastră și un sacou lung de aceași culoare alături de sora sa Lady Sarah McCorquodale într-o vizită oficială de la Nottingham din 1992
Lady Diana a fost surprinsă purtând aceași ținută în anul 1992 într-o apariție publică alături de sora sa / Profimedia Images

Spre deosebire de Ducesa de Cambridge, aceasta a ales să poarte un sacou mai lung și o pereche de pantofi albaștri. Asemănarea dintre cele două personalități ale Familie Regale este cu atât mai emoționantă pentru Prințul William care simte lipsa mamei sale. Ducesa încearcă să-i aducă un omagiu Prințesei Diana cu fiecare ocazie pe care o are.

Vizita din Scoția a fost cu atât mai importantă pentru Ducii de Cambridge cu cât este locul în care cei doi s-au întâlnit. Prințul William a declarat publicului de ce tărâmurile Scoției sunt atât de importante pentru el.

Scoția are un loc special în inima mea. Vin aici încă de când eram copil. Locurile din Scoția sunt sursa multor amintiri pline de bucurie pentru mine. Cu toate acestea îmi trezește și amintiri neplăcute. Eram în Balmoral atunci când am aflat vestea morții mamei mele. Mi-am găsit liniștea în acele momente în împrejurimile Soției.

– Prințul William

Alegerea vestimentară a lui Kate Middleton nu a fost deloc lasată la voia întâmplării. Ducesa cunoaște mai bine ca oricine sufletul soțului său. Pe lângă tributul pe care i l-a adus Prințesei Diana, Ducesa Kate i-a reamintit Prințului William de momentele frumoase pe care cei doi le-au petrecut în Scoția atunci când s-au cunoscut. Vizita Ducilor de Cambridge a fost una cu adevărat emoționantă pentru cei doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×