Sacoul lui Kate Middleton, subiect în presa tabloidă. Ce scriu ziarele despre Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a intrat zilele acestea în atenția presei tabloide. Aceasta a atras toate privirile după ce a apărut alături de Prințul William într-o conferință online. Cei doi au stat de vorbă cu familiile vulnerabile în perioada de carantină. Sacoul lui Kate Middleton a devenit însă subiect de presă.

2 martie 2021 la 12:43

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani e cunoscută pentru faptul că poartă haine de la brand-uri de masă. Ea a optat de această dată pentru o ținută lejeră. A purtat un sacou verde, la care a asortat o bluză albă. Un look despre care DailyMail spune că nu a fost construit cu prea mult efort.

Prințul William și Kate Middleton au discutat prin conferință video cu oamenii vulnerabili din punct de vedere clinic în toată această perioadă în care întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus. Sunt oameni care încă de anul trecut din luna martie au fost nevoiți să stea izolați pentru a-și proteja sănătatea.

Sacoul lui Kate Middleton, subiect de presă

Întreaga presă discută despre sacoul lui Kate Middleton. Potrivit DailyMail, aceasta este o ținută „reciclată”.Faptul că nu este prima dată când Kate îl poartă le-a atras atenția tuturor. Aceeași piesă vestimentară a mai fost purtată de Ducesă în anul 2018, în timpul unei vizite în Cipru. Sacoul lui Kate Middleton a mai fost integrat într-o ținută și în 2016, la un turneu în Canada.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, îmbrăcată într-un sacou kaki, în timpul unei conferințe online
Ducesa de Cambridge se numără printre celebritățile care au setat trendul în modă în 2020 / Profimedia Images

O explicație pentru decizia ei de a „recicla” constant haine stă la baza ideii că Ducesa vrea ca oamenii să se concentreze mai mult pe ceea ce transmite, pe mesajele ei, decât pe hainele pe care le poartă.

Ducii de Cambridge au sprijinit în toată această perioadă sistemul sanitar din Marea Britanie. Cei doi chiar au vizitat și centrele de vaccinare și le-au mulțumit personal cadrelor medicale pentru toate eforturile pe care le-au depus în această perioadă.

Kate Middleton este conștientă de faptul că întreaga presă îi analizează constant vestimentația. Tocmai de aceea decide adesea să poarte haine simple, dar elegante, care să nu iasă prea mult în evidență, scrie publicația mai sus menționată.

Kate Middleton a setat trendul în modă în 2020

Ducesa de Cambridge se numără printre celebritățile care au setat trendul în modă în 2020. Alte vedete care au devenit influente în această industrie sunt Meghan Markle și Harry Styles.

Deși anul trecut Ducesa de Cambridge a avut mai mult apariții prin intermediul platformelor online de comunicare, stiliștii spun că anul 2020 a fost cu siguranță anul lui Kate Middleton în modă. Potrivit publicațiilor de modă, după ce Ducesa a apărut în anumite ținute, 9 din 10 au fost mai apoi sold out în magazine.

Ducesa de Cambridge a crescut numărul căutărilor de cardigane festonate cu 67%, după ce a apărut îmbrăcată cu o astfel de ținută într-o întâlnire pe Zoom.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×