Reclamă

Perechea preferată de cizme a lui Kate Middleton: o are de peste 17 ani

Spre deosebire de alți membri ai Casei Regale, ce investesc în ținute de lux la fiecare apariție publică, Kate Middleton este recunoscută pentru obiceiul său de a repurta în public anumite obiecte vestimentare, păstrându-și însă chiar și așa stilul chic. Recent, aceasta a depășit așteptările tuturor în timpul unei vizite la o fermă, alături de Prințul William, când a purtat o pereche de cizme pe care o are de peste 17 ani. Cum arată perechea preferată de cizme a lui Kate Middleton.

Publicat: 10 mai 2021, 7:12

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a purtat o pereche de cizme ce a costat 475 de lire sterline, pe care o deține de 17 ani, în timpul unei vizite la Ferma Manor, din orașul britanic Darlington.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea preferată de cizme a lui Kate Middleton

Ca membru senior al Familiei Regale Britanice, Kate Middleton este nevoită să participe la o gamă largă de evenimente publice. Așadar, dulapul ducesei conține obiecte vestimentare de tot felul. Unul dintre obiectele sale vestimentare a căpătat însă atenția presei datorită longevității sale.

Kate Middleton a fost văzută pentru prima oară purtând o pereche de cizme lungi, de culoare maro, cu ciucuri, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Blenheim, în august 2004. La acea vreme, Kate Middleton tocmai intrase în vizorul presei britanice, după ce apăruse știrea despre relația sa cu Prințul William, potrivit dailymail.co.uk. De atunci, aceasta fost văzută în repetate rânduri purtând perechea preferată de cizme.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele și Ducesa de Cambridge, în ținute lejere, în mijlocul deșertului
Ducesa de Cambridge, purtându-și perechea preferată de cizme, într-o vizită în Pakistan / Getty Images
Reclamă

Nu numai Ducesa de Cambridge are obiectele sale vestimentare de suflet, ci și Prințul Harry. Acesta s-a afișat în repetate rânduri la evenimente mondene, într-un costum preferat.

Kate Middleton: o ducesă cu stil

La scurt timp după ce logodna sa cu Prințul William a fost anunțată, Kate Middleton a devenit un „influencer în materie de modă”. Hainele pe care aceasta le purta deveneau instant extrem de populare. Stilul lui Kate este definit de echilibrarea ținutelor formale cu cele casual, și a tinereții cu eleganța.

Reclamă

Garderoba lui Kate Middleton rescrie regulile regale. Spre deosebire de Regina Elisabeta a II-a, care are un dulap plin de costume personalizate, sau de Prințesa Diana, ce purta aproape exclusiv ținute spectaculoase ale unor branduri faimoase, garderoba lui Kate este compusă aproape în întregime din haine accesibile. Alegerile sale vestimentare reflectă modul în care lumea s-a schimbat de când Regina a ajuns pe tron, în 1952.

„Oamenii își doresc să relaționeze cu membrii Familiei Regale, iar îmbrăcămintea este o modalitate prin care acest lucru se poate îndeplini. Ei nu își doresc să urmească prezențe inabordabile”, declară Bethan Hot, directorul ziarului Telegraph, citat de Vanity Fair.

Stilul vestimentar al lui Kate Middleton s-a schimbat treptat, există însă, desigur, anumite lucruri pe care aceasta nu le mai poartă. De exemplu, nu mai poartă pene mari. Recent, ea a început să poarte mai des pantaloni. Lucru pe care multe femei îl experimentează, atunci când înaintează în vârstă. Pe măsură ce timpul trece Kate devine mai sofisticată. În curând, Ducesa și Ducele de Cambridge vor împlini 10 ani de căsnicie. Nunta celor doi a avut loc pe 29 aprilie 2011. De atunci, aceasta a schimbat multe ținute, însă și-a păstrat stilul elegant.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×