Reclamă

Prințul Harry are un costum preferat. Ducele de Sussex a purtat aceeași ținută la multe evenimente

Se pare că Prințul Harry are un costum preferat. Nu de puține ori, Ducele de Sussex s-a afișat la evenimente purtând aceeași ținută. Cea mai recentă apariție a sa în cadrul interviului realizat de Oprah Winfrey îl surprinde în același sacou și pantaloni de stofă gri cu care ne-a obișnuit.

Publicat: 3 martie 2021, 10:21 / Actualizat: 3 martie 2021, 11:55

Prințul Harry este întotdeauna o prezență elegantă, așa cum este cazul tuturor membrilor Familiei Regale. Însă Ducele de Sussex face notă discordantă. Spre deosebire de regii, reginele, prinții și prințesele care ne surprind de fiecare dată cu o nouă alegere vestimentară, Prințul Harry nu mai este o surpriză de multă vreme. Acest membru al Familiei Regale a purtat același costum la multe evenimente care s-au desfășurat sub ochii publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry are un costum preferat

Prințul Harry s-a întors la o ținută veche preferată. Ducele de Sussex și-a îmbrăcat din nou costumul gri pentru interviul cu Oprah Winfrey, care va fi difuzat pe 7 martie. 

Harry a purtat o cămașă albă cu mânecă lungă, o jachetă gri și pantaloni asortați de la J. Crew și a finisat ținuta cu o pereche de pantofi maro cu șireturi. 

Harry ales această combinație de piese vestimentare ​​de mai mult de șase ori în ultimele 18 luni. El a îmbrăcat ținuta pentru o vizită oficială cu Meghan Markle în Sussex în octombrie 2018, transmite Daily Mail.

Ducele de Sussex a optat din nou pentru ținută în timpul turneului său în Maroc, în februarie 2019.

Reclamă
Prințul Harry alături de Meghan Markle în Maroc în 2019 / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Câteva luni mai târziu, Harry a îmbrăcat același costum și o pereche aproape identică de pantofi maro cu șireturi violet, pentru a-l introduce pe Archie lumii în mai 2019.

Reclamă
Imagine cu Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor înainte de modificarea certificatului de naștere al lui Archie
Prințul Harry și Meghan Markle alături de fiul lor, Archie / Getty Images

O lună mai târziu, s-a afișat pentru a treia oară în aceeași ținută, adăugând de această dată o cravată roz deschis, la o masă rotundă organizată de Commonwealth Youth. 

El a optat, de asemenea, pentru ansamblul gri pentru Summitul Național de Mentorat pentru Tineret al Premiului Diana la Banking Hall din Londra.

Prințul Harry la Summitul Național de Mentorat pentru Tineret al Premiului Diana la Banking Hall din Londra în 2019 / Getty Images

Meghan Markle, ținută simbolică

Soția Prințului Harry, Meghan Markle, a purtat rareori aceeași ținută și niciodată pentru mai mult de două evenimente. Se știe că membrii Familiei Regale se folosesc adesea de vestimentație pentru a transmite un mesaj. Deși s-a distanțat de Palatul Buckingham, Meghan Markle apelează în continuare la această tactică. 

Ducesa de Sussex a ales pentru cea mai recentă apariție publică o rochie neagră lungă cu decorațiuni pe umărul drept.  Meghan Markle și Prințul Harry au înregistrat un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey care va fi difuzat de CBS pe 7 martie.

Postul de televiziune a lansat pe 1 martie un teaser al materialului în care cei interesați au putut observa toate detaliile care transmit un mesaj despre Ducii de Sussex. Inclusiv florile albe de lotus de pe rochia lui Meghan Markle. Decorațiunile nu au doar funcție estetică. Florile de lotus simbolizează „renașterea și iluminarea spirituală”, potrivit Town and Country Magazine

Interviul realizat de Oprah Winfrey urmărește cele mai recente evenimente din viața Ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle vor vorbi despre căsătorie, copii, renunțarea la responsabilitățile regale și mutarea în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×