Reclamă

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Cât de mult a crescut mezinul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Imaginea cu el pe bicicletă, în prima zi de grădiniță a luat cu asalt internetul. Micuțul este complet schimbat, a crescut mult și cea mai recentă imagine cu el a atras atenția tuturor. Ducii de Cambridge nu publică prea des imagini cu cei trei copii, decât la evenimente speciale.

Publicat: 23 aprilie 2021, 11:43

Cea care a făcut fotografia este chiar Kate Middleton, care a realizat-o în prima zi de grădiniță a băiețelului său. Poza a fost postată pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit DailyMail, fotografia a fost realizată la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca micuțul să meargă la centrul de îngrijire pe care părinții l-au ales pentru el.

Prințul Louis a împlinit 3 ani

Cu zâmbetul larg pe față, Louis pare pregătit pentru marea zi. Acesta a atras atenția cu ghidușia lui, dar și ținuta a captat toată atenția. Îmbrăcat într-o cămașă cu dungi, un pulover albastru și o pereche de pantaloni scurți, Louis a fost fotografiat pe bicicleta sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Micuțul cu obrajii rotunjori din portretele de până acum a crescut mult și este complet transformat. Și frățiorii lui sunt complet schimbați. Prințul George are acum 7 ani, iar Charlotte va împlini 6 ani luna viitoare.

Louis își exersează abilitățile pe o bicicletă de echilibru, roșie. Gingășia și zâmbetul ștrengar au intrat rapid la inimile fanilor. Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginea susțin că Prințul Louis seamănă foarte bine cu tatăl lui Kate Middleton, Michael. De asemenea, majoritatea a observat că aceasta va merge la aceeași grădiniță la care a mers și Charlotte înainte să intre la școală.

Ducii de Cambridge nu și-au luat copiii la înmormântarea Prințului Philip

Reclamă

Înmormântarea Prințului Philip a ținut primele pagini ale presei din întreaga lume. Evenimentul nu a fost organizat sub forma unei ceremonii. Acest lucru s-a întâmplat din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Nici Prințul Philip nu și-a dorit să aibă parte de funeralii de stat. Cei care au participat au fost dintre cei mai apropiați.

Regina Elisabeta a ținut mult ca dorințele Ducelui de Edinburgh să fie respectate. Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au făcut gesturi emoționante în memoria Prințului Philip.

În timp ce Kate și William au mers împreună la înmormântare, Prințul Harry a venit singur. Medicii nu i-au acordat permisiunea lui Meghan Markle să zboare cu avionul. Aceasta urmează să aducă pe lume o fetiță în această vară. Ducii de Cambridge au publicat imagini cu Prințul George și Prințesa Charlotte alături de străbunicii lor. Au spus că vor încerca sa micuții să nu-l uite niciodată pe Ducele de Edinburgh.

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaprope de educația copiilor lor

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaproape de educația copiilor lor. Aceștia au fost surprinși recent la o școală din Londra. William și Kate au mers la un centru educațional din Londra, cel mai probabil cel în care va merge acum Prințul Louis. Aceștia au revenit în Londra pentru că micuții lor au reluat cursurile după vacanța de Paște.

Kate, George și Charlotte au fost surprinși recent la o papetărie. Twiiter-ul a explodat după ce o femeie a scris un mesaj în detaliu în care a povestit cum se poartă micuții Ducilor de Cambridge. Aceasta a povestit cum George și Charlotte aveau proprii bani și cum încercau să se încadreze în buget.

Tot femeia a mai scris și faptul că micuții sun foarte bine educați și au fost foarte politicoși cu personalul magazinului. Kate Middleton este cea care se ocupă cel mai mult de copii săi. Încearcă pe cât posibil să le ofere o copilărie normală și fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×