Reclamă

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Cât de mult a crescut mezinul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Imaginea cu el pe bicicletă, în prima zi de grădiniță a luat cu asalt internetul. Micuțul este complet schimbat, a crescut mult și cea mai recentă imagine cu el a atras atenția tuturor. Ducii de Cambridge nu publică prea des imagini cu cei trei copii, decât la evenimente speciale.

Publicat: 23 aprilie 2021, 11:43

Cea care a făcut fotografia este chiar Kate Middleton, care a realizat-o în prima zi de grădiniță a băiețelului său. Poza a fost postată pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

Potrivit DailyMail, fotografia a fost realizată la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca micuțul să meargă la centrul de îngrijire pe care părinții l-au ales pentru el.

Prințul Louis a împlinit 3 ani

Cu zâmbetul larg pe față, Louis pare pregătit pentru marea zi. Acesta a atras atenția cu ghidușia lui, dar și ținuta a captat toată atenția. Îmbrăcat într-o cămașă cu dungi, un pulover albastru și o pereche de pantaloni scurți, Louis a fost fotografiat pe bicicleta sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Micuțul cu obrajii rotunjori din portretele de până acum a crescut mult și este complet transformat. Și frățiorii lui sunt complet schimbați. Prințul George are acum 7 ani, iar Charlotte va împlini 6 ani luna viitoare.

Louis își exersează abilitățile pe o bicicletă de echilibru, roșie. Gingășia și zâmbetul ștrengar au intrat rapid la inimile fanilor. Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginea susțin că Prințul Louis seamănă foarte bine cu tatăl lui Kate Middleton, Michael. De asemenea, majoritatea a observat că aceasta va merge la aceeași grădiniță la care a mers și Charlotte înainte să intre la școală.

Ducii de Cambridge nu și-au luat copiii la înmormântarea Prințului Philip

Reclamă

Înmormântarea Prințului Philip a ținut primele pagini ale presei din întreaga lume. Evenimentul nu a fost organizat sub forma unei ceremonii. Acest lucru s-a întâmplat din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Nici Prințul Philip nu și-a dorit să aibă parte de funeralii de stat. Cei care au participat au fost dintre cei mai apropiați.

Regina Elisabeta a ținut mult ca dorințele Ducelui de Edinburgh să fie respectate. Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au făcut gesturi emoționante în memoria Prințului Philip.

În timp ce Kate și William au mers împreună la înmormântare, Prințul Harry a venit singur. Medicii nu i-au acordat permisiunea lui Meghan Markle să zboare cu avionul. Aceasta urmează să aducă pe lume o fetiță în această vară. Ducii de Cambridge au publicat imagini cu Prințul George și Prințesa Charlotte alături de străbunicii lor. Au spus că vor încerca sa micuții să nu-l uite niciodată pe Ducele de Edinburgh.

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaprope de educația copiilor lor

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaproape de educația copiilor lor. Aceștia au fost surprinși recent la o școală din Londra. William și Kate au mers la un centru educațional din Londra, cel mai probabil cel în care va merge acum Prințul Louis. Aceștia au revenit în Londra pentru că micuții lor au reluat cursurile după vacanța de Paște.

Kate, George și Charlotte au fost surprinși recent la o papetărie. Twiiter-ul a explodat după ce o femeie a scris un mesaj în detaliu în care a povestit cum se poartă micuții Ducilor de Cambridge. Aceasta a povestit cum George și Charlotte aveau proprii bani și cum încercau să se încadreze în buget.

Tot femeia a mai scris și faptul că micuții sun foarte bine educați și au fost foarte politicoși cu personalul magazinului. Kate Middleton este cea care se ocupă cel mai mult de copii săi. Încearcă pe cât posibil să le ofere o copilărie normală și fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×