Reclamă

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Cât de mult a crescut mezinul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis a împlinit 3 ani. Imaginea cu el pe bicicletă, în prima zi de grădiniță a luat cu asalt internetul. Micuțul este complet schimbat, a crescut mult și cea mai recentă imagine cu el a atras atenția tuturor. Ducii de Cambridge nu publică prea des imagini cu cei trei copii, decât la evenimente speciale.

Publicat: 23 aprilie 2021, 11:43

Cea care a făcut fotografia este chiar Kate Middleton, care a realizat-o în prima zi de grădiniță a băiețelului său. Poza a fost postată pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit DailyMail, fotografia a fost realizată la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca micuțul să meargă la centrul de îngrijire pe care părinții l-au ales pentru el.

Prințul Louis a împlinit 3 ani

Cu zâmbetul larg pe față, Louis pare pregătit pentru marea zi. Acesta a atras atenția cu ghidușia lui, dar și ținuta a captat toată atenția. Îmbrăcat într-o cămașă cu dungi, un pulover albastru și o pereche de pantaloni scurți, Louis a fost fotografiat pe bicicleta sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Micuțul cu obrajii rotunjori din portretele de până acum a crescut mult și este complet transformat. Și frățiorii lui sunt complet schimbați. Prințul George are acum 7 ani, iar Charlotte va împlini 6 ani luna viitoare.

Louis își exersează abilitățile pe o bicicletă de echilibru, roșie. Gingășia și zâmbetul ștrengar au intrat rapid la inimile fanilor. Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginea susțin că Prințul Louis seamănă foarte bine cu tatăl lui Kate Middleton, Michael. De asemenea, majoritatea a observat că aceasta va merge la aceeași grădiniță la care a mers și Charlotte înainte să intre la școală.

Ducii de Cambridge nu și-au luat copiii la înmormântarea Prințului Philip

Reclamă

Înmormântarea Prințului Philip a ținut primele pagini ale presei din întreaga lume. Evenimentul nu a fost organizat sub forma unei ceremonii. Acest lucru s-a întâmplat din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Nici Prințul Philip nu și-a dorit să aibă parte de funeralii de stat. Cei care au participat au fost dintre cei mai apropiați.

Regina Elisabeta a ținut mult ca dorințele Ducelui de Edinburgh să fie respectate. Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au făcut gesturi emoționante în memoria Prințului Philip.

În timp ce Kate și William au mers împreună la înmormântare, Prințul Harry a venit singur. Medicii nu i-au acordat permisiunea lui Meghan Markle să zboare cu avionul. Aceasta urmează să aducă pe lume o fetiță în această vară. Ducii de Cambridge au publicat imagini cu Prințul George și Prințesa Charlotte alături de străbunicii lor. Au spus că vor încerca sa micuții să nu-l uite niciodată pe Ducele de Edinburgh.

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaprope de educația copiilor lor

Ducii de Cambridge se ocupă îndeaproape de educația copiilor lor. Aceștia au fost surprinși recent la o școală din Londra. William și Kate au mers la un centru educațional din Londra, cel mai probabil cel în care va merge acum Prințul Louis. Aceștia au revenit în Londra pentru că micuții lor au reluat cursurile după vacanța de Paște.

Kate, George și Charlotte au fost surprinși recent la o papetărie. Twiiter-ul a explodat după ce o femeie a scris un mesaj în detaliu în care a povestit cum se poartă micuții Ducilor de Cambridge. Aceasta a povestit cum George și Charlotte aveau proprii bani și cum încercau să se încadreze în buget.

Tot femeia a mai scris și faptul că micuții sun foarte bine educați și au fost foarte politicoși cu personalul magazinului. Kate Middleton este cea care se ocupă cel mai mult de copii săi. Încearcă pe cât posibil să le ofere o copilărie normală și fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×