Reclamă

Fratele Prințesei Diana vorbește despre cel mai popular interviu al acesteia. Ce a declarat Charles Spencer

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana vorbește public despre ultimele dovezi ieșite la iveală cu privire la interviul surorii sale din 1995. Declarațiile sale vin ca un omagiu pentru Lady Di, care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani în data de 1 iulie. Charles Spencer și-a dorit ca Prințesa să-și găsească liniștea după evenimentele pline de emoții negative pe care le-a trăit în ultimii ani de viață.

Publicat: 19 iunie 2021, 7:17

Charles Spencer a povestit și depre locul liniștit în care Prințesa Diana își duce somnul de veci. Cu multă emoție în suflet a reușit să explice unde este amplasat mormântul surorii sale și cum îi comemorează amintirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele Prințesei Diana a fost unul dintre oamenii care au readus în lumina publicului interviul din 1995 pe care Lady Di l-a acordat pentru o emisiune televizată găzduită de cei de la BBC.

În interviul pe care l-a acordat pentru publicația Good Morning Britain, fratele Prințesei Diana vorbește deschis despre pierderea surorii sale și despre locul de veci în care își odihnește sufletul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Peisaj plin de verdeață cu un lac și o insulă unde se află mormântul Prințesei Diana pe proprietatea familiei Spencer, casa Althorp
Locul de veci al Prințesei Diana se află ferit de ochii oamenilor pe o insulă în inima lacului de pe proprietatea familiei Spencer / Profimedia Images
Reclamă

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana și-a dorit ca Lady Di să-și găsească liniștea. Din acest motiv, el a susținut demersurile care au scos la iveală noi adevăruri cu privire la interviul Prințesei din 1995. Se pare că acesta vizitează mormântul surorii sale deseori în timpul anului alături de întreaga familie.

Mergem la fiecare zi specială precum aniversarea de naștere, sau chiar ziua mamei. Întotdeauna îi aduc flori. De cele mai multe ori vin alături de familie, însă o vizitez și singur. Este o oază de calm, un loc extrem de plăcut și liniștit.

– Charles Spencer

Fratele mai mic al Prințesei Diana a povestit cum se simte atunci când merge în vizită la mormântul surorii sale. Acesta a surprins oamenii din jur cu povești din viața personală a familiei Spencer. Conform spuselor sale, tatăl Prințesei Diana obișnuia să povestească tuturor despre ziua în care a venit pe lume.

Reclamă

Nu doar Charles Spencer îi duce lipsa Prințesei, ci întreaga sa familie. Prințul William și Prințul Harry și-au mărturisit și ei sentimentele sincere cu privire la interviu. Noutățile care au apărut în presă despre interviul oferit de Lady Di în 1995 i-au afectat profund. Copiii Prințesei Diana au fost foarte dezamăgiți de felul în care presa a lucrat.

Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția presei

Fratele Prințesei Diana s-a implicat activ în încercarea de a aduce la lumină adevărul despre interviul Prințesei Diana. Acesta a simțit remușcări puternice cu privire la felul în care au decurs lucrurile.

De altfel, Spencer a fost cel care a pus-o în legătură pe Lady Di cu jurnalistul Martin Bashir. Acesta a fost păcălit de de către jurnalistul care i-a adus documente false care să ateste faptul că întreaga familie a Prințesei se afla sub atenta supraveghere a unor spioni.

Prințesa Diana în timpul interviului pentru Panorama din 1995
Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil / Profimedia Images

Convins de metodele lui Martin Bashir, fratele Prințesei Diana a cedat și i l-a prezentat surorii sale. Urmările interviului au fost cât se poate de negative pentru Lady Di. Acum, Charles Spencer speră ca adevărul ieșit la iveală să-i aducă Prințesei liniștea sufletească.

Sper că sufletul ei este împăcat, mai ales că adevărul a fost complet scos din context. A fost dusă într-un loc foarte întunecat ce ia alimentat constant paranoia.

– Charles Spencer

Directorul BBC, Lord Tony Hall și-a cerut public iertare pentru felul în care a fost susținut interviul. Acesta a încercat să-și ceară scuze pentru toate problemele cauzate de jurnalistul Martin Bashir.

În ciuda evidențelor ieșite la iveală, directorul a decis să-i acorde o a doua șansă lui Bashir. Nu doar fratele Prințesei Diana s-a simțit nedreptățit de această decizie, ci și copiii acesteia.

Prințul Harry și Prințul William au vorbit public încă de la începutul primelor dezvăluiri despre interviul mamei lor, iar reacția a fost una încărcată de emoții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×