Reclamă

Fratele Prințesei Diana vorbește despre cel mai popular interviu al acesteia. Ce a declarat Charles Spencer

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana vorbește public despre ultimele dovezi ieșite la iveală cu privire la interviul surorii sale din 1995. Declarațiile sale vin ca un omagiu pentru Lady Di, care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani în data de 1 iulie. Charles Spencer și-a dorit ca Prințesa să-și găsească liniștea după evenimentele pline de emoții negative pe care le-a trăit în ultimii ani de viață.

Publicat: 19 iunie 2021, 7:17 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:06

Charles Spencer a povestit și depre locul liniștit în care Prințesa Diana își duce somnul de veci. Cu multă emoție în suflet a reușit să explice unde este amplasat mormântul surorii sale și cum îi comemorează amintirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele Prințesei Diana a fost unul dintre oamenii care au readus în lumina publicului interviul din 1995 pe care Lady Di l-a acordat pentru o emisiune televizată găzduită de cei de la BBC.

În interviul pe care l-a acordat pentru publicația Good Morning Britain, fratele Prințesei Diana vorbește deschis despre pierderea surorii sale și despre locul de veci în care își odihnește sufletul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Peisaj plin de verdeață cu un lac și o insulă unde se află mormântul Prințesei Diana pe proprietatea familiei Spencer, casa Althorp
Locul de veci al Prințesei Diana se află ferit de ochii oamenilor pe o insulă în inima lacului de pe proprietatea familiei Spencer / Profimedia Images
Reclamă

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana și-a dorit ca Lady Di să-și găsească liniștea. Din acest motiv, el a susținut demersurile care au scos la iveală noi adevăruri cu privire la interviul Prințesei din 1995. Se pare că acesta vizitează mormântul surorii sale deseori în timpul anului alături de întreaga familie.

Mergem la fiecare zi specială precum aniversarea de naștere, sau chiar ziua mamei. Întotdeauna îi aduc flori. De cele mai multe ori vin alături de familie, însă o vizitez și singur. Este o oază de calm, un loc extrem de plăcut și liniștit.

– Charles Spencer

Fratele mai mic al Prințesei Diana a povestit cum se simte atunci când merge în vizită la mormântul surorii sale. Acesta a surprins oamenii din jur cu povești din viața personală a familiei Spencer. Conform spuselor sale, tatăl Prințesei Diana obișnuia să povestească tuturor despre ziua în care a venit pe lume.

Reclamă

Nu doar Charles Spencer îi duce lipsa Prințesei, ci întreaga sa familie. Prințul William și Prințul Harry și-au mărturisit și ei sentimentele sincere cu privire la interviu. Noutățile care au apărut în presă despre interviul oferit de Lady Di în 1995 i-au afectat profund. Copiii Prințesei Diana au fost foarte dezamăgiți de felul în care presa a lucrat.

Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția presei

Fratele Prințesei Diana s-a implicat activ în încercarea de a aduce la lumină adevărul despre interviul Prințesei Diana. Acesta a simțit remușcări puternice cu privire la felul în care au decurs lucrurile.

De altfel, Spencer a fost cel care a pus-o în legătură pe Lady Di cu jurnalistul Martin Bashir. Acesta a fost păcălit de de către jurnalistul care i-a adus documente false care să ateste faptul că întreaga familie a Prințesei se afla sub atenta supraveghere a unor spioni.

Prințesa Diana în timpul interviului pentru Panorama din 1995
Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil / Profimedia Images

Convins de metodele lui Martin Bashir, fratele Prințesei Diana a cedat și i l-a prezentat surorii sale. Urmările interviului au fost cât se poate de negative pentru Lady Di. Acum, Charles Spencer speră ca adevărul ieșit la iveală să-i aducă Prințesei liniștea sufletească.

Sper că sufletul ei este împăcat, mai ales că adevărul a fost complet scos din context. A fost dusă într-un loc foarte întunecat ce ia alimentat constant paranoia.

– Charles Spencer

Directorul BBC, Lord Tony Hall și-a cerut public iertare pentru felul în care a fost susținut interviul. Acesta a încercat să-și ceară scuze pentru toate problemele cauzate de jurnalistul Martin Bashir.

În ciuda evidențelor ieșite la iveală, directorul a decis să-i acorde o a doua șansă lui Bashir. Nu doar fratele Prințesei Diana s-a simțit nedreptățit de această decizie, ci și copiii acesteia.

Prințul Harry și Prințul William au vorbit public încă de la începutul primelor dezvăluiri despre interviul mamei lor, iar reacția a fost una încărcată de emoții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×