Fratele Prințesei Diana vorbește despre cel mai popular interviu al acesteia. Ce a declarat Charles Spencer

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana vorbește public despre ultimele dovezi ieșite la iveală cu privire la interviul surorii sale din 1995. Declarațiile sale vin ca un omagiu pentru Lady Di, care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani în data de 1 iulie. Charles Spencer și-a dorit ca Prințesa să-și găsească liniștea după evenimentele pline de emoții negative pe care le-a trăit în ultimii ani de viață.

Publicat: 19 iunie 2021, 7:17

Charles Spencer a povestit și depre locul liniștit în care Prințesa Diana își duce somnul de veci. Cu multă emoție în suflet a reușit să explice unde este amplasat mormântul surorii sale și cum îi comemorează amintirea.

Fratele Prințesei Diana a fost unul dintre oamenii care au readus în lumina publicului interviul din 1995 pe care Lady Di l-a acordat pentru o emisiune televizată găzduită de cei de la BBC.

În interviul pe care l-a acordat pentru publicația Good Morning Britain, fratele Prințesei Diana vorbește deschis despre pierderea surorii sale și despre locul de veci în care își odihnește sufletul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Peisaj plin de verdeață cu un lac și o insulă unde se află mormântul Prințesei Diana pe proprietatea familiei Spencer, casa Althorp
Locul de veci al Prințesei Diana se află ferit de ochii oamenilor pe o insulă în inima lacului de pe proprietatea familiei Spencer / Profimedia Images

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana și-a dorit ca Lady Di să-și găsească liniștea. Din acest motiv, el a susținut demersurile care au scos la iveală noi adevăruri cu privire la interviul Prințesei din 1995. Se pare că acesta vizitează mormântul surorii sale deseori în timpul anului alături de întreaga familie.

Mergem la fiecare zi specială precum aniversarea de naștere, sau chiar ziua mamei. Întotdeauna îi aduc flori. De cele mai multe ori vin alături de familie, însă o vizitez și singur. Este o oază de calm, un loc extrem de plăcut și liniștit.

– Charles Spencer

Fratele mai mic al Prințesei Diana a povestit cum se simte atunci când merge în vizită la mormântul surorii sale. Acesta a surprins oamenii din jur cu povești din viața personală a familiei Spencer. Conform spuselor sale, tatăl Prințesei Diana obișnuia să povestească tuturor despre ziua în care a venit pe lume.

Nu doar Charles Spencer îi duce lipsa Prințesei, ci întreaga sa familie. Prințul William și Prințul Harry și-au mărturisit și ei sentimentele sincere cu privire la interviu. Noutățile care au apărut în presă despre interviul oferit de Lady Di în 1995 i-au afectat profund. Copiii Prințesei Diana au fost foarte dezamăgiți de felul în care presa a lucrat.

Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția presei

Fratele Prințesei Diana s-a implicat activ în încercarea de a aduce la lumină adevărul despre interviul Prințesei Diana. Acesta a simțit remușcări puternice cu privire la felul în care au decurs lucrurile.

De altfel, Spencer a fost cel care a pus-o în legătură pe Lady Di cu jurnalistul Martin Bashir. Acesta a fost păcălit de de către jurnalistul care i-a adus documente false care să ateste faptul că întreaga familie a Prințesei se afla sub atenta supraveghere a unor spioni.

Prințesa Diana în timpul interviului pentru Panorama din 1995
Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil / Profimedia Images

Convins de metodele lui Martin Bashir, fratele Prințesei Diana a cedat și i l-a prezentat surorii sale. Urmările interviului au fost cât se poate de negative pentru Lady Di. Acum, Charles Spencer speră ca adevărul ieșit la iveală să-i aducă Prințesei liniștea sufletească.

Sper că sufletul ei este împăcat, mai ales că adevărul a fost complet scos din context. A fost dusă într-un loc foarte întunecat ce ia alimentat constant paranoia.

– Charles Spencer

Directorul BBC, Lord Tony Hall și-a cerut public iertare pentru felul în care a fost susținut interviul. Acesta a încercat să-și ceară scuze pentru toate problemele cauzate de jurnalistul Martin Bashir.

În ciuda evidențelor ieșite la iveală, directorul a decis să-i acorde o a doua șansă lui Bashir. Nu doar fratele Prințesei Diana s-a simțit nedreptățit de această decizie, ci și copiii acesteia.

Prințul Harry și Prințul William au vorbit public încă de la începutul primelor dezvăluiri despre interviul mamei lor, iar reacția a fost una încărcată de emoții.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Cremă ganache de ciocolată într-un bol de lemn, alături de bucăți de ciocolată și o linguriță cu cremă
Rețete
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru...
4
Lourdes Leon într-o rochie argintie cu decolteu adânc în timp ce defilează pe podium
Divertisment
Lourdes Leon a vorbit despre mama sa. Ce a declarat fiica Madonnei în cel mai recent interviu
Lourdes Leon, fiica Madonnei, a oferit un interviu în exclusivitate pentru cea mai bună prietenă a mamei sale, Debi Mazar. Actrița a organizat acest interviu pentru publicația Interview Magazine. Lourdes Leon a fost extrem...
5
O zână la malul mării, superbă, într-o rochie diafană, care intră pe lista celor mai spontane zodii
Horoscop
Zodii spontane. 4 nativi care sunt pregătiți în orice moment
Astrologia are un răspuns pentru orice legat de viața nativilor. Nu se rezumă doar la prezicerea acțiunilor viitoare sau la compatibilitățile pe plan sentimental. Află care sunt cele patru zodii spontane, nativii care sunt...
PARTENERI
×