Reclamă

Fratele Prințesei Diana vorbește despre cel mai popular interviu al acesteia. Ce a declarat Charles Spencer

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana vorbește public despre ultimele dovezi ieșite la iveală cu privire la interviul surorii sale din 1995. Declarațiile sale vin ca un omagiu pentru Lady Di, care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani în data de 1 iulie. Charles Spencer și-a dorit ca Prințesa să-și găsească liniștea după evenimentele pline de emoții negative pe care le-a trăit în ultimii ani de viață.

Publicat: 19 iunie 2021, 7:17

Charles Spencer a povestit și depre locul liniștit în care Prințesa Diana își duce somnul de veci. Cu multă emoție în suflet a reușit să explice unde este amplasat mormântul surorii sale și cum îi comemorează amintirea.

Fratele Prințesei Diana a fost unul dintre oamenii care au readus în lumina publicului interviul din 1995 pe care Lady Di l-a acordat pentru o emisiune televizată găzduită de cei de la BBC.

În interviul pe care l-a acordat pentru publicația Good Morning Britain, fratele Prințesei Diana vorbește deschis despre pierderea surorii sale și despre locul de veci în care își odihnește sufletul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Peisaj plin de verdeață cu un lac și o insulă unde se află mormântul Prințesei Diana pe proprietatea familiei Spencer, casa Althorp
Locul de veci al Prințesei Diana se află ferit de ochii oamenilor pe o insulă în inima lacului de pe proprietatea familiei Spencer / Profimedia Images
Reclamă

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana și-a dorit ca Lady Di să-și găsească liniștea. Din acest motiv, el a susținut demersurile care au scos la iveală noi adevăruri cu privire la interviul Prințesei din 1995. Se pare că acesta vizitează mormântul surorii sale deseori în timpul anului alături de întreaga familie.

Mergem la fiecare zi specială precum aniversarea de naștere, sau chiar ziua mamei. Întotdeauna îi aduc flori. De cele mai multe ori vin alături de familie, însă o vizitez și singur. Este o oază de calm, un loc extrem de plăcut și liniștit.

– Charles Spencer

Fratele mai mic al Prințesei Diana a povestit cum se simte atunci când merge în vizită la mormântul surorii sale. Acesta a surprins oamenii din jur cu povești din viața personală a familiei Spencer. Conform spuselor sale, tatăl Prințesei Diana obișnuia să povestească tuturor despre ziua în care a venit pe lume.

Reclamă

Nu doar Charles Spencer îi duce lipsa Prințesei, ci întreaga sa familie. Prințul William și Prințul Harry și-au mărturisit și ei sentimentele sincere cu privire la interviu. Noutățile care au apărut în presă despre interviul oferit de Lady Di în 1995 i-au afectat profund. Copiii Prințesei Diana au fost foarte dezamăgiți de felul în care presa a lucrat.

Interviul Prințesei Diana, din nou în atenția presei

Fratele Prințesei Diana s-a implicat activ în încercarea de a aduce la lumină adevărul despre interviul Prințesei Diana. Acesta a simțit remușcări puternice cu privire la felul în care au decurs lucrurile.

De altfel, Spencer a fost cel care a pus-o în legătură pe Lady Di cu jurnalistul Martin Bashir. Acesta a fost păcălit de de către jurnalistul care i-a adus documente false care să ateste faptul că întreaga familie a Prințesei se afla sub atenta supraveghere a unor spioni.

Prințesa Diana în timpul interviului pentru Panorama din 1995
Lady Di a trecut prin mai multe episoade de bulimie și a suferit de depresie postnatală după venierea pe lume a primului copil / Profimedia Images

Convins de metodele lui Martin Bashir, fratele Prințesei Diana a cedat și i l-a prezentat surorii sale. Urmările interviului au fost cât se poate de negative pentru Lady Di. Acum, Charles Spencer speră ca adevărul ieșit la iveală să-i aducă Prințesei liniștea sufletească.

Sper că sufletul ei este împăcat, mai ales că adevărul a fost complet scos din context. A fost dusă într-un loc foarte întunecat ce ia alimentat constant paranoia.

– Charles Spencer

Directorul BBC, Lord Tony Hall și-a cerut public iertare pentru felul în care a fost susținut interviul. Acesta a încercat să-și ceară scuze pentru toate problemele cauzate de jurnalistul Martin Bashir.

În ciuda evidențelor ieșite la iveală, directorul a decis să-i acorde o a doua șansă lui Bashir. Nu doar fratele Prințesei Diana s-a simțit nedreptățit de această decizie, ci și copiii acesteia.

Prințul Harry și Prințul William au vorbit public încă de la începutul primelor dezvăluiri despre interviul mamei lor, iar reacția a fost una încărcată de emoții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
2
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
Două fete frumoase poartă rochii lungi și se îmbrățișează în pădure
Horoscop
Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai 2022. Pentru unii nativi se schimbă totul
Cel de-al doilea eveniment astrologic major al săptămânii are loc pe 20 mai 2022, atunci când soarele intră în zodia Gemeni. Fiecare zodie în parte va fi afectată, într-o mai mică sau mai mare...
5
Selena Gomez, în costum roz, la o conferință de presă despre Only Murders in the Building
Divertisment
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu Sofia Carson
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Artista a fost pozată în ținuta lejeră în timp ce petrecea amiaza în compania prietenei sale Sofia Carson. Vremea frumoasă și dorința de...
PARTENERI
×