Reclamă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer

Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că se mută în Marea Britanie. Povestea lor de iubire urmează să se scrie într-un capitol nou.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:29 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:06

Amelia Spencer, în vârstă de 28 de ani, a crescut alături de sora sa geamănă Eliza în Africa de Sud încă din 1995. Întreaga familie s-a mutat în Cape Town cu puțin timp înainte ca frumosa Lady Di să treacă în neființă. După 26 de ani, nepoata Prințesei Diana se mută înapoi în Marea Britanie alături de viitorul său soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie

Povestea de iubire dintre Amelia și Greg Mallett s-a scris încă din timpul anilor de studenție. Cei doi s-au cunoscut în campusul Universității din Cape Town. La 11 ani de la prima întâlnire, au decis să se logodească în luna iulie a anului trecut.

Vezi mai multe imagin în Galeria Foto!

Cuplul nu a așteptat mult până să anunțe veseta plină de fericire pe contul personal de Instagram al lui Mallett. Alături de câteva fotografii pe care le-au făcut împreună, Greg Mallett a scris multe cuvinte pline de iubire.

Reclamă

Aceasta a fost cea mai bună zi din viața mea. 22 iulie 2020, mi-am întrebat marea iubire dacă vrea să-și petreacă restul zilelor alături de mine, iar răspunsul său a fost DA. Nu aș fi putut fi mai fericit de atât, te iubesc din tot sufletul Amelia.

– Greg Mallett

Cei doi se iubesc ca în povești și nu se tem să arate acest lucru publicului. De altfel, Greg Mallett nu ratează nicio ocazie pentru a posta o fotografie cu iubita sa logodnică pe contul personal. Tot el este cel care a anunțat că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie.

Greg Mallett a declarat printr-o postare că s-a decis alături de logodnica sa să se întoarcă în Marea Britanie și că sunt nerăbdători să înceapă acest capitol nou împreună.

Reclamă

Logodnicul Ameliei Spencer a povestit despre emoțiile pe care cei doi le trăiesc în această călătorie și cum reușesc să-și gestioneze îndatoririle. Dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit ar fi fost mândră să-și strângă în brațe nepoata. Mulți se întreabă cum ar fi arătat acele momente. Deși nu vor avea parte de o primire caldă din partea Prințesei Diana, tinerii îndrăgăstiți sunt încrezători în ceea ce privește viitorul. Amândoi par pregătiți să îmbrățișeze această călătorie cu brațele deschise.

Unde va îmbrăca Amelia Spencer rochia de mireasă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său după ce și-au trăit povestea de dragoste în Africa de Sud. După o despărțire emoționantă de locurile natale, cei doi au decis să înceapă un nou capitol împreună. Deși viitorul este incert, cuplul de îndrăgăstiți pare pregătit să îmbrățișeze orice provocare.

Deși cei doi au anunțat în mod oficial că se află în plin proces de tranziție a locuințelor, încă nu se cunoaște locația exactă unde se vor muta. Sursele speculează faptul că Amelia și Greg ar urma să se mute la reședința Althorp din Northampton.

Sursele afirmă faptul că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său, iar cea mai potrivită alegere ar fi reședința tatălui Ameliei. Casa impunătoare s-a aflat sub grija lui Charles Spencer încă din 1992 și a găzduit multe evenimente importante pentru familia Spencer de-a lungul timpului.

De altfel, Charles Spencer obișnuiește să publice pe contul personal de Instagram fotografii superbe cu împrejurimile reședinței sale. De la animalele pe care le are în grijă, până la frumoasele opre de artă pe care le deține, totul este frumos documentat și reprezentat în fotografiile postate.

Este casa noastră de familie și este superbă. Am fi foarte norocoși să ne căsătorim acolo. Cu toate acestea, Cape Town este locul în care am crescut și luam în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și acolo.

– Amelia Spencer

Amelia Spencer a declarat într-un interviu pentru publicația Tatler că reședința Althorp ar fi o alegere perfectă pentru a îmbrăca rochia de mireasă. Cu toate acestea, Amelia ia în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și în Africa de Sud.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×