Reclamă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer

Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că se mută în Marea Britanie. Povestea lor de iubire urmează să se scrie într-un capitol nou.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:29

Amelia Spencer, în vârstă de 28 de ani, a crescut alături de sora sa geamănă Eliza în Africa de Sud încă din 1995. Întreaga familie s-a mutat în Cape Town cu puțin timp înainte ca frumosa Lady Di să treacă în neființă. După 26 de ani, nepoata Prințesei Diana se mută înapoi în Marea Britanie alături de viitorul său soț.

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie

Povestea de iubire dintre Amelia și Greg Mallett s-a scris încă din timpul anilor de studenție. Cei doi s-au cunoscut în campusul Universității din Cape Town. La 11 ani de la prima întâlnire, au decis să se logodească în luna iulie a anului trecut.

Vezi mai multe imagin în Galeria Foto!

Cuplul nu a așteptat mult până să anunțe veseta plină de fericire pe contul personal de Instagram al lui Mallett. Alături de câteva fotografii pe care le-au făcut împreună, Greg Mallett a scris multe cuvinte pline de iubire.

Reclamă
Reclamă

Aceasta a fost cea mai bună zi din viața mea. 22 iulie 2020, mi-am întrebat marea iubire dacă vrea să-și petreacă restul zilelor alături de mine, iar răspunsul său a fost DA. Nu aș fi putut fi mai fericit de atât, te iubesc din tot sufletul Amelia.

– Greg Mallett

Cei doi se iubesc ca în povești și nu se tem să arate acest lucru publicului. De altfel, Greg Mallett nu ratează nicio ocazie pentru a posta o fotografie cu iubita sa logodnică pe contul personal. Tot el este cel care a anunțat că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie.

Greg Mallett a declarat printr-o postare că s-a decis alături de logodnica sa să se întoarcă în Marea Britanie și că sunt nerăbdători să înceapă acest capitol nou împreună.

Logodnicul Ameliei Spencer a povestit despre emoțiile pe care cei doi le trăiesc în această călătorie și cum reușesc să-și gestioneze îndatoririle. Dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit ar fi fost mândră să-și strângă în brațe nepoata. Mulți se întreabă cum ar fi arătat acele momente. Deși nu vor avea parte de o primire caldă din partea Prințesei Diana, tinerii îndrăgăstiți sunt încrezători în ceea ce privește viitorul. Amândoi par pregătiți să îmbrățișeze această călătorie cu brațele deschise.

Unde va îmbrăca Amelia Spencer rochia de mireasă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său după ce și-au trăit povestea de dragoste în Africa de Sud. După o despărțire emoționantă de locurile natale, cei doi au decis să înceapă un nou capitol împreună. Deși viitorul este incert, cuplul de îndrăgăstiți pare pregătit să îmbrățișeze orice provocare.

Deși cei doi au anunțat în mod oficial că se află în plin proces de tranziție a locuințelor, încă nu se cunoaște locația exactă unde se vor muta. Sursele speculează faptul că Amelia și Greg ar urma să se mute la reședința Althorp din Northampton.

Sursele afirmă faptul că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său, iar cea mai potrivită alegere ar fi reședința tatălui Ameliei. Casa impunătoare s-a aflat sub grija lui Charles Spencer încă din 1992 și a găzduit multe evenimente importante pentru familia Spencer de-a lungul timpului.

De altfel, Charles Spencer obișnuiește să publice pe contul personal de Instagram fotografii superbe cu împrejurimile reședinței sale. De la animalele pe care le are în grijă, până la frumoasele opre de artă pe care le deține, totul este frumos documentat și reprezentat în fotografiile postate.

Este casa noastră de familie și este superbă. Am fi foarte norocoși să ne căsătorim acolo. Cu toate acestea, Cape Town este locul în care am crescut și luam în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și acolo.

– Amelia Spencer

Amelia Spencer a declarat într-un interviu pentru publicația Tatler că reședința Althorp ar fi o alegere perfectă pentru a îmbrăca rochia de mireasă. Cu toate acestea, Amelia ia în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și în Africa de Sud.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×