Reclamă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer

Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că se mută în Marea Britanie. Povestea lor de iubire urmează să se scrie într-un capitol nou.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:29

Amelia Spencer, în vârstă de 28 de ani, a crescut alături de sora sa geamănă Eliza în Africa de Sud încă din 1995. Întreaga familie s-a mutat în Cape Town cu puțin timp înainte ca frumosa Lady Di să treacă în neființă. După 26 de ani, nepoata Prințesei Diana se mută înapoi în Marea Britanie alături de viitorul său soț.

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie

Povestea de iubire dintre Amelia și Greg Mallett s-a scris încă din timpul anilor de studenție. Cei doi s-au cunoscut în campusul Universității din Cape Town. La 11 ani de la prima întâlnire, au decis să se logodească în luna iulie a anului trecut.

Vezi mai multe imagin în Galeria Foto!

Cuplul nu a așteptat mult până să anunțe veseta plină de fericire pe contul personal de Instagram al lui Mallett. Alături de câteva fotografii pe care le-au făcut împreună, Greg Mallett a scris multe cuvinte pline de iubire.

Reclamă

Aceasta a fost cea mai bună zi din viața mea. 22 iulie 2020, mi-am întrebat marea iubire dacă vrea să-și petreacă restul zilelor alături de mine, iar răspunsul său a fost DA. Nu aș fi putut fi mai fericit de atât, te iubesc din tot sufletul Amelia.

– Greg Mallett

Cei doi se iubesc ca în povești și nu se tem să arate acest lucru publicului. De altfel, Greg Mallett nu ratează nicio ocazie pentru a posta o fotografie cu iubita sa logodnică pe contul personal. Tot el este cel care a anunțat că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie.

Greg Mallett a declarat printr-o postare că s-a decis alături de logodnica sa să se întoarcă în Marea Britanie și că sunt nerăbdători să înceapă acest capitol nou împreună.

Reclamă

Logodnicul Ameliei Spencer a povestit despre emoțiile pe care cei doi le trăiesc în această călătorie și cum reușesc să-și gestioneze îndatoririle. Dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit ar fi fost mândră să-și strângă în brațe nepoata. Mulți se întreabă cum ar fi arătat acele momente. Deși nu vor avea parte de o primire caldă din partea Prințesei Diana, tinerii îndrăgăstiți sunt încrezători în ceea ce privește viitorul. Amândoi par pregătiți să îmbrățișeze această călătorie cu brațele deschise.

Unde va îmbrăca Amelia Spencer rochia de mireasă

Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său după ce și-au trăit povestea de dragoste în Africa de Sud. După o despărțire emoționantă de locurile natale, cei doi au decis să înceapă un nou capitol împreună. Deși viitorul este incert, cuplul de îndrăgăstiți pare pregătit să îmbrățișeze orice provocare.

Deși cei doi au anunțat în mod oficial că se află în plin proces de tranziție a locuințelor, încă nu se cunoaște locația exactă unde se vor muta. Sursele speculează faptul că Amelia și Greg ar urma să se mute la reședința Althorp din Northampton.

Sursele afirmă faptul că nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie alături de logodnicul său, iar cea mai potrivită alegere ar fi reședința tatălui Ameliei. Casa impunătoare s-a aflat sub grija lui Charles Spencer încă din 1992 și a găzduit multe evenimente importante pentru familia Spencer de-a lungul timpului.

De altfel, Charles Spencer obișnuiește să publice pe contul personal de Instagram fotografii superbe cu împrejurimile reședinței sale. De la animalele pe care le are în grijă, până la frumoasele opre de artă pe care le deține, totul este frumos documentat și reprezentat în fotografiile postate.

Este casa noastră de familie și este superbă. Am fi foarte norocoși să ne căsătorim acolo. Cu toate acestea, Cape Town este locul în care am crescut și luam în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și acolo.

– Amelia Spencer

Amelia Spencer a declarat într-un interviu pentru publicația Tatler că reședința Althorp ar fi o alegere perfectă pentru a îmbrăca rochia de mireasă. Cu toate acestea, Amelia ia în calcul posibilitatea de a avea o ceremonie și în Africa de Sud.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 5 iunie – 11 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Gemenii sunt printre nativii care primesc ajutor divin, iar horoscopul săptămânii 5 iunie – 11 iunie 2023 vine cu surprize și pentru celelalte zodii. Cei mai mulți se pregătesc intens de o vară perfectă....
3
Prințesa Charlene de Monaco în timp ce poartă o pereche de ochelari de soare
Divertisment
Cea mai nonconformistă Prințesă. Transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului
Prințesa Charlene de Monaco a trecut prin transformări remarcabile în ultimii ani. De când a intrat în Familia Regală, aceasta s-a aflat tot timpul sub lumina reflectoarelor. În prezent, ea este considerată cea  mai...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Kate Middleton, într-un costum roz, Regina Rania, într-o roche galbenă, cu pălărie pe cap
Divertisment
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Ce a vrut să știe despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Prințul William și Prințesa Kate au făcut parte din lista de invitați la nunta regală iordaniană, plină de vedete. Chiar...
PARTENERI
×