Reclamă

Preferințele culinare ale Prințesei Diana. De ce consuma preparate diferite de cele oferite invitaților la Palatul Buckingham

Viața Prințesei Diana prezintă un interes deosebit chiar și la 24 ani după ce aceasta s-a stins din viață. Recent, Darren McGrady, unul dintre chefii care au lucrat în bucătăria Palatului Buckingham, a dezvăluit noi informații despre preferințele culinare ale Prințesei Diana. 

Publicat: 19 martie 2021, 13:29 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:14

Preferințele culinare ale Familiei Regale a Marii Britanii sunt unul dintre subiectele preferate ale presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicul este întotdeauna dornic să descopere lucruri noi despre membrii Casei Regale, motiv pentru care jurnaliștii încearcă mereu să vină cu noutăți pe acest subiect. 

Preferințele culinare ale Prințesei Diana

Atunci când te gândești la mesele servite de Familia Regală a Marii Britanii, prima imagine pe care o vizualizezi, cel mai probabil, este aceea a unor preparate pretențioase, servite în cele mai scumpe vase de porțelan. 

Familia Regală a participat la numeroase evenimente fastuoase, unde eticheta a contat enorm. Chiar și așa, unele dintre obiceiurile culinare ale membrilor Casei Regale sunt de-a dreptul obișnuite. 

Darren McGrady e unul dintre chefii care au lucrat în bucătăria Palatului Buckingham timp de 11 ani. Acesta a dezvăluit pentru The Mirror, unele dintre secretele sale culinare din acea perioadă. 

Reclamă

El a povestit inclusiv despre preferințele culinare ale Prințesei Diana. Bucătarul susține că Lady Di avea obiceiul să iasă din tipare. La un moment dat, a decis să anuleze pregătirile pentru cină. Motivul? Prințesa Diana a decis să servească masa în compania copiilor săi, Prinții William și Harry, la McDonald’s. 

Prințesa Diana, îmbrăcată în alb, alături de Prințul Harry care ține în mâini o farfurie cu căpșuni. Fotografie realizată în anul 1987.
Prinții William și Harry nu erau deloc mofturoși în copilărie / Getty Images

Tot Darren McGrady a dezvăluit că uneori Prințesa Diana avea recomandări ferme și specifice atunci când avea invitați. Deși preparatele servite arătau identic, cheful susține că cel al Dianei era totuși diferit. 

Reclamă

Se pare că Prințesa Diana dorea de cele mai multe ori ca preparatele așezate pe farfuria ei să fie varianta „light”, fără grăsime.

Prin urmare, ținând cont de preferințele culinare ale Prințesei Diana, Darren McGrady spune că trebuia să gândească meniul în așa fel încât să poată să îi îndeplinească această dorință. 

Conform chefului McGrady, Prințesa evita și preparatele care conțineau sos de maioneză sau smântână. 

Obiceiurile culinare ale Reginei Elisabeta a II-a

Darren McGrady nu s-a rezumat doar la a a face dezvăluiri despre Prințesa Diana. Acesta a ținut să sublinieze câteva lucruri și despre gusturile și mâncărurile preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. 

Acesta a povestit în cadrul unui interviu acordat publicației Marie Claire că suverana Marii Britanii nu consumă usturoi. 

Regina Angliei adoră preparate din toate colțurile țării și preferă carnea de fazan, potârniche și vânat, însă adoră și ciocolata. Dacă este neagră, cu atât mai bine. 

– Darren McGrady 

În plus, bucătarul susține că Regina Elisabeta nu ține cont de etichetă atunci când vine vorba despre vesela din care servește mesele.

Este adevărat, porțelanul ocupă un loc de cinste în timpul meselor Familiei Regale Britanice, însă suverana a fost surprinsă în numeroase rânduri servind o gustare dintr-o caserolă de plastic.

În plus, Reginei Elisabeta a II-a îi place să mănânce tort de ciocolată cu biscuiți în timpul ceaiului servit la Palatul Buckingham. Tortul delicios este iubit și de nepotul ei, Prințul William. Acesta a dorit ca preparatul să se numere printre deserturile prezente în meniu la nunta sa cu Kate Middleton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×