Reclamă

Alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton: 4 pași pentru o ținută de succes

Ducesa de Camdridge a intrat în centrul atenției în momentul în care a pășit în viața Familiei Regale. Alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton au devenit intens comentate după ce garderoba sa a trecut printr-o transformare uimitoare. Deși multe dintre ținutele sale au fost alese cu îndrumarea stiliștilor, de-a lungul timpului Ducesa Kate și-a format propriul stil vestimentar.

Publicat: 6 iunie 2021, 7:18

Fie că optează pentru o ținută oficială sau pentru un look casual, Kate Middleton știe întotdeauna cum să aducă o notă de eleganță. Stilul său vestimentar este cu atât mai fascinant cu cât reușeste să lase întotdeauna impresia că nu a depus un efort extraordinar în alegerea ținutelor. Epopeea garderobei Ducesei de Camdridge a început încă de la rochia purtată la anunțul logodnei. O rochie superbă, într-un albastru regal care să se potrivească cu safirul de pe inelul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton

Kate Middleton și-a intrat foarte repede în noul rol de Ducesă de Cambridge, lucru ce s-a remarcat în deosebi în ținutele sale. Nu trebuie să fii specialistă în modă să-ți dai seama de eleganța ținutelor sale. Alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton sunt de regulă sigure și direct la țintă.

Stilul său vestimentar este de-o potrivă feminin și elegant. Deși are un corp minunat, nu a optat niciodată pentru o ținută mulată. Ducesa de Cambridge alege să-și exprime latura feminină prin ținute care nu lasă la vedere foarte mult corpul.

O rochie vaporoasă cu un decolteu discret va fi întotdeauna mai atrăgătoare față de o rochie decupată în exces. Un alt lucru care aduce eleganță alegerilor vestimentare ale lui Kate Middleton este paleta cromatică pentru care optează.

În aparițiile sale, Ducesa alege să poarte culori pale evitând astfel culorile țipătoare. În plus, la fel ca multe alte personalități elegante, Ducesa Kate, optează pentru ținute monocromatice. Uite care sunt pașii pe care Ducesa Kate îi urmează pentru a obține o ținută de succes.

Reclamă

Optează întotdeauna pentru culori stilate

În mod cert în alegerile vestimentare ale lui Kate Midleton nu există culori stridente. Fie că optează pentru culori calde sau reci, Ducesa este atentă întotdeauna la tonul acestora. Pentru un look elegant, preferă să opteze pentru nuanțe femine care să nu obosească foarte mult privirea. Printre culorile sale preferate se numără albastrul regal, roșu, verdele smarald, burgundy și bej.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Alegerea vestimentară a lui Kate Middleton într-un portret cu ea la un birou purtând un pulover verde și zâmbind publicului
Puloverul din cașmir purtat de Ducesă îi oferă o imagine caldă și liniștitoare, dar în același timp plină de eleganță / Getty Images

În imaginea de față Ducesa Kate a fost fotografiată purtând un pulover cu o nuanță liniștitoare de verde. Un alt aspect important de care Kate Middleton ține cont în alegerile sale este textura materialului folosit.

Pentru ca ținutele sale să fie elegante, aceasta evită să poarte haine din piele sau decorate cu paiete. În schimb, optează pentru materiale elegante precum mătasea, satinul și cașmirul. Puloverul din cașmir purtat de Ducesă îi oferă o imagine caldă și liniștitoare, dar în același timp plină de eleganță.

Ducesa Kate își alege cu atenție un stil vestimentar atemporal

Eleganța lui Kate Middleton stă în simplitatea ținutelor purtate. Multe dintre ținutele sale sunt elegante, dar fără a fi demodate. Pentru a rămâne în trend, aceasta poartă piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată. Paltonul în care a fost fotografiată este exemplul perfect pentru o piesă vestimentară atemporală.

Ducesa a purtat la vizita din Australia un palton elegant, într-un verde pudrat cu o curea care să-i accentueze talia. Paltoanele au trecut prin nenuărate transformări de la 1900 până în zilele noastre, dar niciodată nu s-au demodat. La fel este cazul pantofilor nude pe care Ducesa i-a asortat ținutei sale.

Alegerea vestimentară a Ducesei Kate Middleton într-un palton verde în timp ce primește cadouri de la oamenii din mulțime
Ducesa a purtat la vizita din Australia un palton elegant într-un verde pudrat / Getty Images

Paltonul cu o croială tip rochie este un alt mod prin care Ducesa își etalează stilul și frumusețea. Cu siguranță Kate Middleton are o apreciere deosebită pentru o astfel de piesă vestimentară. Într-un loc unde vremea este mai tot timpul mohorâtă, un palton viu colorat va însenina ziua oricui.

Un alt element atemporal care se remarcă în alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton este fusta plisată. În ultimii doi ani fustele plisate au reintrat în atenția doamnelor și domnișoarelor.

Fustele plisate au apărut acum 100 de ani, iar în zilele noastre sunt printre cele mai căutate obiecte vestimentare. Ducesa de Cambridge a avut grijă să nu-i lipsească din garderobă, fiind fotografiată în 2015 într-o fustă plisată într-una din culorile sale preferate. Kate Middleton a aflat secretul eleganție prin purtarea unor piese cheie care nu se vor demoda niciodată.

Printre alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton este un costum roșu în timp ce coboară scările alături de un bărbat
Un alt element atemporal care se remarcă în alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton este fusta plisată / Getty Images

Rochiile aduc întodeauna un plus de feminitate

Ducesa Kate își exprimă latura feminină cu ajutorul rochiilor elegante pe care alege să le poarte. Rochiile alese de aceasta sunt întotdeauna atrăgătoare prin felul lor delicat.

Pe timpul verii, Kate optează pentru rochii vaporoase cu imprimeuri simple. Imprimeul este un alt element de care Ducesa are grijă să țină cont. Aceasta o optat întotdeauna pentru imprimeurile simple și aerisite care să-i avantajeze look-ul elegant. Următorul pas pe care îl urmează ține de lungime rochiei și decolteul discret.

Alegerea vestimentară a Ducesei Kate Middleton este o rochie lungă albă cu un decolteu barcă în timp ce coboară scările
Decolteul barcă este unul dintre cele mai elegante moduri de a-ți exprima energia feminină și a atrage admirația celor din jur/ Getty Images

Regula de la care Ducesa Kate nu se abate ține de afișarea cât mai discretă a pielii. Deseori ea optează pentru rochii midi care să-i depășească piciorul până peste genunchi. Când nu poartă modele vaporoase, Kate optează pentru rochii elegante cu decolteu discret. Decolteul barcă este unul dintre cele mai elegante moduri de a-ți exprima energia feminină și a atrage admirația celor din jur.

Accesorile dau tonul oricărei ținute

Dacă alegerile vestimentare ale lui Kate Middleton surprind prin eleganță, e bine de știut că aceasta nu renunță niciodată la un accesoriu care ar putea să-i completeze ținuta. Ducesa Kate își accesorizează ținutele întotdeauna cu bijuterii discrete, broșe celebre, poșete sau pălării.

Inelul său de logodnă este accesoriul nelipsit din orice ținută. Inelul de logodnă are o importanță deosebită fiind purtat în trecut de către Prințesa Diana. Bijuteriile purtate de aceasta fac parte de multe ori din Colecția Casei Regale. Kate a ales întotdeauna o accesorizare discretă a ținutelor sale care să-i evidențieze sensibilitatea și eleganța.

Ducesa Kate îmbrăcată într-un costum roșu purtând broșa ca simbol al marinei regale la Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta
Kate Middleton a ales să poarte broșa în 2012 la sărbătorirea Jubileului de diamant al Reginei Elisabeta / Getty Images

Ducesa adaugă țiinutelor sale poșete discrete tip clutch. De-a lungul timpului fotografii au surprins o adevărată colecție a poșetelor sale elegante. Un element pentru o ținută elegantă este pălăria. Pălăriile au o istorie și o semnificație deosebită în istoria Regatului Unit și sunt acel element care vor face orice ținută chic și elegantă.

Ultimul accesoriu pe care Ducesa îl poartă alături întotdeauna este însăși atitudinea sa. Succesul ținutelor purtate de Ducesa Kate ține de atitudinea pe care aceasta o afișează. Kate Middleton este o femeie puternică, ambițioasă și foarte inteligentă. Toate aceste calități vin în completarea tuturor ținutelor sale și îi oferă acea aură de eleganță cu care și-a obișuit admiratorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×