Reclamă

Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii

Copiii Prințului Harry cu Meghan Markle nu vor avea niciodată titluri regale, dacă se adeveresc noile zvonuri în privința planului Prințului Charles pentru viitorul monarhiei. Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 26 iunie 2021, 7:30

Prințul de Wales nu are în plan acordarea de titluri regale copiilor Ducilor de Sussex, deși „nepotul suveranului are dreptul de a fi Prinț”.

Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii

Copiii Ducilor de Sussex nu dețin în prezent titluri regale, însă ar fi urmat să primească în viitor. Aceștia sunt strănepoții suveranei britanice, Regina Elisabeta a II-a. Când bunicul lor, Prințul Charles, va deveni rege, în mod obișnuit li s-ar fi acordat automat titluri regale. Dar Prințul Charles intenționează să schimbe oficial această regulă.

Potrivit unei surse apropiate de Ducele și Ducesa de Sussex, citată de presa internațională, Prințul Charles a spus că va „schimba documentele legale cheie” pentru a se asigura că Archie (și sora lui mai mică, Lilibet) nu moștenesc titlurile regale atunci când el va urca pe tron.

„Lui Harry și Meghan li s-a spus că Archie nu va fi niciodată Prinț. Nici măcar atunci când Charles va deveni rege”, a spus sursa.

Decizia nu este de fapt personală împotriva Ducilor de Sussex și a copiilor lor. Iar tensiunilor dintre aceștia și Familia Regală nu au legătură cu aceasta. Ci face parte din planul Prințului Charles ca Membrii Familiei Regale să îi includă numai pe cei care sunt activi în promovarea intereselor acesteia. Micuțul Archie locuiește cu părinții săi în SUA și seamănă lei cu mama sa.

Reclamă
Reclamă

Noi reguli

În 2012, Regina Elisabeta a emis un nou brevet înainte de nașterea prințului George. Ea a făcut o schimbare semnificativă pentru a se asigura că toți copiii Ducilor de Cambridge vor primi titluri regale. Chiar dacă copiii Ducilor de Cambridge sunt, la fel ca Archie și Lili, strănepoții suveranului, deoarece Prințul William este moștenitor direct în linia succesiunii, vechile reguli impuneau ca fiul său cel mare să primească automat un titlu regal. Schimbarea Reginei a modificat standardul și a asigurat ca toți copiii cuplului, inclusiv fiica acestora, va avea dreptul la succesiune. Palatul Buckingham nu a comentat zvonurile în privința planurilor Prințului Charles.

„Nu vom specula despre succesiune și nici nu vom comenta zvonurile americane”, a declarat o sursă presei britanice.

Archie are o nouă surioară numită Lilibet. Regina fost atât de încântată de nașterea micuței, încât la ultima întâlnire oficială cu președintele Joe Biden a purtat o ținută specială.

Prin intermediul rochiei purtate, suverana i-a adus un tribuit strănepoatei sale. Ea a purtat un imprimeu floral colorat ce a cuprins și flori de crin. Lili, numele strănepoatei sale din partea Ducilor de Sussex, înseamnă „crin”.

Prințul Harry locuiește cu familia sa în Montecito, SUA. Acesta va călători în Marea Britanie pentru a participa la evenimentul organizat în onoarea mamei sale, unde sa ve dezveli statuia acesteia.

Deși au existat multe tensiuni în cadrul Familiei Regale Marii Britanii, Regina Elisabeta a afirmat că Ducii de Sussex sunt în continuare „mult iubiți” în rândul familiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×