Reclamă

Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii

Copiii Prințului Harry cu Meghan Markle nu vor avea niciodată titluri regale, dacă se adeveresc noile zvonuri în privința planului Prințului Charles pentru viitorul monarhiei. Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 26 iunie 2021, 7:30

Prințul de Wales nu are în plan acordarea de titluri regale copiilor Ducilor de Sussex, deși „nepotul suveranului are dreptul de a fi Prinț”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se va întâmpla cu Archie atunci când bunicul lui, Prințul Charles, va urca pe tronul Marii Britanii

Copiii Ducilor de Sussex nu dețin în prezent titluri regale, însă ar fi urmat să primească în viitor. Aceștia sunt strănepoții suveranei britanice, Regina Elisabeta a II-a. Când bunicul lor, Prințul Charles, va deveni rege, în mod obișnuit li s-ar fi acordat automat titluri regale. Dar Prințul Charles intenționează să schimbe oficial această regulă.

Potrivit unei surse apropiate de Ducele și Ducesa de Sussex, citată de presa internațională, Prințul Charles a spus că va „schimba documentele legale cheie” pentru a se asigura că Archie (și sora lui mai mică, Lilibet) nu moștenesc titlurile regale atunci când el va urca pe tron.

„Lui Harry și Meghan li s-a spus că Archie nu va fi niciodată Prinț. Nici măcar atunci când Charles va deveni rege”, a spus sursa.

Decizia nu este de fapt personală împotriva Ducilor de Sussex și a copiilor lor. Iar tensiunilor dintre aceștia și Familia Regală nu au legătură cu aceasta. Ci face parte din planul Prințului Charles ca Membrii Familiei Regale să îi includă numai pe cei care sunt activi în promovarea intereselor acesteia. Micuțul Archie locuiește cu părinții săi în SUA și seamănă lei cu mama sa.

Reclamă

Noi reguli

În 2012, Regina Elisabeta a emis un nou brevet înainte de nașterea prințului George. Ea a făcut o schimbare semnificativă pentru a se asigura că toți copiii Ducilor de Cambridge vor primi titluri regale. Chiar dacă copiii Ducilor de Cambridge sunt, la fel ca Archie și Lili, strănepoții suveranului, deoarece Prințul William este moștenitor direct în linia succesiunii, vechile reguli impuneau ca fiul său cel mare să primească automat un titlu regal. Schimbarea Reginei a modificat standardul și a asigurat ca toți copiii cuplului, inclusiv fiica acestora, va avea dreptul la succesiune. Palatul Buckingham nu a comentat zvonurile în privința planurilor Prințului Charles.

„Nu vom specula despre succesiune și nici nu vom comenta zvonurile americane”, a declarat o sursă presei britanice.

Reclamă

Archie are o nouă surioară numită Lilibet. Regina fost atât de încântată de nașterea micuței, încât la ultima întâlnire oficială cu președintele Joe Biden a purtat o ținută specială.

Prin intermediul rochiei purtate, suverana i-a adus un tribuit strănepoatei sale. Ea a purtat un imprimeu floral colorat ce a cuprins și flori de crin. Lili, numele strănepoatei sale din partea Ducilor de Sussex, înseamnă „crin”.

Prințul Harry locuiește cu familia sa în Montecito, SUA. Acesta va călători în Marea Britanie pentru a participa la evenimentul organizat în onoarea mamei sale, unde sa ve dezveli statuia acesteia.

Deși au existat multe tensiuni în cadrul Familiei Regale Marii Britanii, Regina Elisabeta a afirmat că Ducii de Sussex sunt în continuare „mult iubiți” în rândul familiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×