Cele mai populare nume de bebeluși în 2021. Cum a inspirat Meghan Markle părinții din Marea Britanie

În mod cert este un lucru extrem de dificil să alegi numele noului născut. Părinții se gândesc cu mult timp înainte de a lua o decizie finală. De altfel, numele pe care îl alegi trebuie să-l reprezinte într-o oarecare măsură pe micuțul tău. Ducesa de Sussex a reușit să inspire cele mai populare nume de bebeluși ale anului 2021.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:09

Nu știm dacă Meghan Markle a avut în minte să facă acest lucru, totuși a reușit să schimbe complet topurile cu numele populare de copii ale anului 2021. Ducii de Sussex au ales să-și arate respectul față de Regina Elisabeta prin dăruirea numelui său de alint, micuței pe care Meghan a adus-o pe lume la începutul lunii iunie.

Cele mai populare nume de bebeluși în 2021

Numele Regale de bebeluși se află în topul preferințelor părinților din Marea Britanie. După ce Meghan Markle a dezvăluit care este numele fiicei sale, alegerile părinților s-au schimbat radical. Conform unui top realizat de experții de la Baby Center, în 2021 trei nume regale reușesc să ajungă pe primele poziții ale unui clasament de 20 de nume.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Cele mai populare nume de bebeluși în 2021 s-au ales din rândul membrilor Familie Regale Britanice. Numele fiicei Ducilor de Sussex ține primul loc încă de la nașterea acesteia. Rezultatele clasamentului întocmit de specialiști au fost  dezvăluite în baza numelor de copii care s-au înregistrat în ultima perioadă.

În anul 2021, numele Lily a reușit să urce trei poziții și astfel să ajungă pe primul loc în preferințele părinților din Marea Britanie. Acest lucru s-a întâmplat la puțin timp după ce Ducii de Sussex și-au dezvăluit alegerea.

Numele Lily s-a aflat întotdeauna în primele cinci alegeri în topurile din Marea Britanie. Ultima oară s-a aflat pe primul loc în 2011, conform specialiștilor din Marea Britanie. Următoarele două nume de fete sunt Amelia și Sophia. Pe locul patru și cinci se află Olivia și Ava.

Meghan Markle a inpirat cele mai populare nume de bebeluși în 2021 în Marea Britanie. Numele fetiței sale a ajuns să ocupe primele locuri ale clasamentului cu cele mai populare nume. Chiar și numele fiului său, Archie, a reușit să ajungă în topul celor 20 de preferate. Totuși, primele trei cele mai ppulare nume de băieți în Marea Britanie rămân Muhammad, Noah și Oliver.

Semnificația din spatele numelui ales de Meghan Markle

Numele ales de Meghan Markle pentru fiica sa se află printre cele mai populare nume de bebeluși în 2021. Părinții de fetițe din Marea Britanie nu au stat prea mult pe gânduri pentru alegerea numelui copilului lor.

Totuși, mulți nu știu care este semnificația reală a numelui. Alegerea Ducilor de Sussex nu a fost deloc una lăsată la voia întâmplării. Cei doi au încercat să-și arate respectul față de Regina Elisabeta atunci când și-au numit fetița Lilibet.

Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor poartă două nume extrem de importante pentru Prințul Harry. Nu mai este de mult un secret faptul că Lilibet era numele de alint pe care apropiații îl foloseau pentru Regina Elisabeta.

Acest nume i-a fost atribuit Reginei încă din fragedă copilărie, deoarece nu putea să-și pronunțe numele. De altfel, doar părinții și soțul Majestății Sale obișnuiau să o strige astfel pe Regina Elisabeta. După ce Prințul Philip a trecut în neființă s-a crezut că nimeni nu va mai auzi numele de alint al Reginei.

Numele ales de Ducii de Sussex este un semn de respect al acestora. Regina a fost și ea extrem de încântată la aflarea acestei vești. Reacția acesteia a fost extrem de emoționantă, iar Ducii de Sussex au ținut ca Majestatea Sa să fie printre primele persoane care o văd pe micuța Lilibet. Întreaga Familie Regală Birtanică s-a bucurat pentru familia Prințului Harry. Părinții din Marea Britanie și-au exprimat și ei încântarea, iar Lili se află acum printre cele mai populare nume de bebeluși din 2021.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în anul 2020, în timpul unui eveniment oficial din Londra. În natură, cu verdeață pe fundal, e îmbrăcată în uniformă de cercetaș, cu o cămașă albastră, vestă neagră și eșarfă la gât cu roșu
Divertisment
Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe care le preferă Kate Middleton se numără multe preparate sănătoase, vegetariene, ce o ajută să își mențină silueta de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și aripi cu pene negre în timp ce înfățișează una din cele mai toxice zodii
Horoscop
Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice
Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate,...
3
Cremă ganache de ciocolată într-un bol de lemn, alături de bucăți de ciocolată și o linguriță cu cremă
Rețete
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru...
4
Lourdes Leon într-o rochie argintie cu decolteu adânc în timp ce defilează pe podium
Divertisment
Lourdes Leon a vorbit despre mama sa. Ce a declarat fiica Madonnei în cel mai recent interviu
Lourdes Leon, fiica Madonnei, a oferit un interviu în exclusivitate pentru cea mai bună prietenă a mamei sale, Debi Mazar. Actrița a organizat acest interviu pentru publicația Interview Magazine. Lourdes Leon a fost extrem...
5
O zână la malul mării, superbă, într-o rochie diafană, care intră pe lista celor mai spontane zodii
Horoscop
Zodii spontane. 4 nativi care sunt pregătiți în orice moment
Astrologia are un răspuns pentru orice legat de viața nativilor. Nu se rezumă doar la prezicerea acțiunilor viitoare sau la compatibilitățile pe plan sentimental. Află care sunt cele patru zodii spontane, nativii care sunt...
PARTENERI
×