Reclamă

Cele mai populare nume de bebeluși în 2021. Cum a inspirat Meghan Markle părinții din Marea Britanie

În mod cert este un lucru extrem de dificil să alegi numele noului născut. Părinții se gândesc cu mult timp înainte de a lua o decizie finală. De altfel, numele pe care îl alegi trebuie să-l reprezinte într-o oarecare măsură pe micuțul tău. Ducesa de Sussex a reușit să inspire cele mai populare nume de bebeluși ale anului 2021.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:09

Nu știm dacă Meghan Markle a avut în minte să facă acest lucru, totuși a reușit să schimbe complet topurile cu numele populare de copii ale anului 2021. Ducii de Sussex au ales să-și arate respectul față de Regina Elisabeta prin dăruirea numelui său de alint, micuței pe care Meghan a adus-o pe lume la începutul lunii iunie.

Cele mai populare nume de bebeluși în 2021

Numele Regale de bebeluși se află în topul preferințelor părinților din Marea Britanie. După ce Meghan Markle a dezvăluit care este numele fiicei sale, alegerile părinților s-au schimbat radical. Conform unui top realizat de experții de la Baby Center, în 2021 trei nume regale reușesc să ajungă pe primele poziții ale unui clasament de 20 de nume.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Cele mai populare nume de bebeluși în 2021 s-au ales din rândul membrilor Familie Regale Britanice. Numele fiicei Ducilor de Sussex ține primul loc încă de la nașterea acesteia. Rezultatele clasamentului întocmit de specialiști au fost  dezvăluite în baza numelor de copii care s-au înregistrat în ultima perioadă.

Reclamă

În anul 2021, numele Lily a reușit să urce trei poziții și astfel să ajungă pe primul loc în preferințele părinților din Marea Britanie. Acest lucru s-a întâmplat la puțin timp după ce Ducii de Sussex și-au dezvăluit alegerea.

Numele Lily s-a aflat întotdeauna în primele cinci alegeri în topurile din Marea Britanie. Ultima oară s-a aflat pe primul loc în 2011, conform specialiștilor din Marea Britanie. Următoarele două nume de fete sunt Amelia și Sophia. Pe locul patru și cinci se află Olivia și Ava.

Meghan Markle a inpirat cele mai populare nume de bebeluși în 2021 în Marea Britanie. Numele fetiței sale a ajuns să ocupe primele locuri ale clasamentului cu cele mai populare nume. Chiar și numele fiului său, Archie, a reușit să ajungă în topul celor 20 de preferate. Totuși, primele trei cele mai ppulare nume de băieți în Marea Britanie rămân Muhammad, Noah și Oliver.

Reclamă

Semnificația din spatele numelui ales de Meghan Markle

Numele ales de Meghan Markle pentru fiica sa se află printre cele mai populare nume de bebeluși în 2021. Părinții de fetițe din Marea Britanie nu au stat prea mult pe gânduri pentru alegerea numelui copilului lor.

Totuși, mulți nu știu care este semnificația reală a numelui. Alegerea Ducilor de Sussex nu a fost deloc una lăsată la voia întâmplării. Cei doi au încercat să-și arate respectul față de Regina Elisabeta atunci când și-au numit fetița Lilibet.

Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor poartă două nume extrem de importante pentru Prințul Harry. Nu mai este de mult un secret faptul că Lilibet era numele de alint pe care apropiații îl foloseau pentru Regina Elisabeta.

Acest nume i-a fost atribuit Reginei încă din fragedă copilărie, deoarece nu putea să-și pronunțe numele. De altfel, doar părinții și soțul Majestății Sale obișnuiau să o strige astfel pe Regina Elisabeta. După ce Prințul Philip a trecut în neființă s-a crezut că nimeni nu va mai auzi numele de alint al Reginei.

Numele ales de Ducii de Sussex este un semn de respect al acestora. Regina a fost și ea extrem de încântată la aflarea acestei vești. Reacția acesteia a fost extrem de emoționantă, iar Ducii de Sussex au ținut ca Majestatea Sa să fie printre primele persoane care o văd pe micuța Lilibet. Întreaga Familie Regală Birtanică s-a bucurat pentru familia Prințului Harry. Părinții din Marea Britanie și-au exprimat și ei încântarea, iar Lili se află acum printre cele mai populare nume de bebeluși din 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
3
Mai multe boluri de lemn în care se află curmae uscate pentru a indica beneficiile consumului de curmale
Sănătate
Beneficiile consumului de curmale. De ce este recomandat să le incluzi în dieta ta
Curmalele sunt fructele produse de palmierul Phoenix dactylifera. Acestea au un gust dulce, datorită cantității mari de zahăr pe care o conțin. Curmalele sunt printre cele mai semnificative și populare fructe din punct de...
4
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și se întreabă ce poate face dimineața pentru a estompa ridurile fine
Frumusețe
Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe
Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel...
PARTENERI
×