Alice
Alice este un derivat al vechii denumiri franțuzești Aalis, o formă scurtă a lui Adelais, provenit din numele german Adalheidis. Acest nume a devenit popular în Franța și Anglia în secolul al XII-lea. Alice a fost printre cele mai folosite nume în Anglia până în secolul al XVI-lea, când a început să-și piardă din popularitate. Trei secole mai târziu, Alice a revenit din nou în rândul preferințelor, potrivit Behind the Name.
Clarence
Clarence este nume masculin de origine latină care înseamnă „luminos”. Un titlu englezesc, Clarence s-a bucurat de o mare popularitate la începutul secolului trecut. Clarence a fost numele unui ducat creat în 1362 pentru Lionel, al treilea fiu al lui Edward al III-lea. Utilizarea sa ca nume personal nu este atestată decât la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Gertrude
Numele Gertrude înseamnă „suliță de forță” și este derivat din elementele germanice ger (suliță) și thrud (forță). Se crede că numelel a fost introdus în Anglia de coloniștii din Țările de Jos în secolul al XV-lea. Shakespeare a folosit numele în piesa Hamlet (1600).
Pearl
Numele Pearl provine din englezescul pearl (perlă) și din latinescul perla. La fel ca alte denumiri de pietre prețioase, Pearl a fost folosit ca nume propriu în rândul vorbitorilor de limbă engleză încă din secolul al XIX-lea.
Harold
Harold este un derivat din numele vechi englezesc Hereweald, dar originea sa este germanică, fiind compus din cuvintele here (armată) și weald (putere/lider/conducător). Haraldr a fost, de asemenea, un nume comun în rândul coloniștilor scandinavi din Anglia. Cinci regi ai Norvegiei și trei regi ai Danemarcei au fost numiți astfel.
Arthur
Arthur este numele personajului central din legenda arturiană a cărei personaj central este un rege britanic din secolul al VI-lea care a rezistat invadatorilor sași. Nu se știe însă dacă personajul este de factură reală sau ficțională. Numele a intrat în uz general în Anglia în Evul Mediu datorită prevalenței romanțelor arturiene și s-a bucurat de o creștere în popularitate în secolul al XIX-lea.