Reclamă

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale. Ce a purtat la întâlnirea cu Președintele Joe Biden

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale, Lilibet. La întâlnirea pe care a susținut-o cu Președintele Statelor Unite Ale Americii oamenii au remarcat un detaliu emoționant în ținuta sa. Regina și-a exprimat în mai multe rânduri încântarea față de micuța Lili.

Publicat: 17 iunie 2021, 7:16

De altfel, Ducii de Sussex au insista ca Majestatea Sa să fie printre primele persoane care o întâlnesc pe Lilibet. Cele două au făcut cunoștință în urma unei conferințe video pe Prințul Harry și Meghan Markle au organizat-o. Regina nu a exitat să-și arate iubirea față de strănepoata sa la întâlnirea avută cu Președintele Biden.

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale

Regina Elisabeta a găzduit întâlnirea oficială cu Președintele Biden și i-a adus un tribut străbepoatei sale. Alături de Președinte a fost și Prima Doamnă a Americii, Jill Bide.

Cele trei personalități s-au întâlnit la Castelul Windsor. În urma fotografiilor apărute în presă, oamenii nu au putut să nu remarce detaliul din ținuta Reginei. Cu ocazia întâlnirii oficiale, aceasta și-a dorit să-i facă un dar și fiicei Ducilor de Sussex.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale și a îmbrăcat o rochie roz cu imprimeu floral și o pălărie de aceeași culoare în timp ce ține în mână o poșetă neagră și zâmbește la cameră înainte să se întâlnească cu Președintele Biden
Regina Elisabeta a purtat o rochie roz cu imprimeu floral, printre care oamenii au reunoscut imediat florile de Crin / Profimedia Images
Reclamă

Regina Elisabeta a arătat super în rochia sa roz cu imprimeu floral. Creația a fost făcută de un celebru designer vestimentar Stewart Parvin. Acesta este cunoscut în special pentru ținutele pe care le creează pentru Casa Regală.

Regina Elisabeta a ales să-și completeze ținuta cu o pălărie la fel de elegantă semnată de Rachel Trevor Morgan. Desigur, nu au putut să lipsească celebrele mănuși albe. Regina Elisabeta este cunoscută pentru faptul că poartă întotdeuna mănuși și există un motiv bine întemeiat pentru acest lucru.

Detaliul rochiei a fost cel care a atras atenția tuturor. Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale Lilibet. Aceasta a ales un imprimeu floral colorat care să cuprindă și flori de crin. Numele fiicei Ducilor de Sussex, Lili, se traduce în limba noastră drept Crin.

Reclamă

Rochia Reginei a fost foarte apreciată de cei din jur, iar eleganța sa a fost de neegalat. Oamenii nu au putut să nu observe faptul că Majestatea Sa este extrem de fericită de venirea pe lume a strănepoatei sale.

Întâlnirea Reginei Elisabeta cu Președintele Joe Biden

Într-un ambient foarte cald și relaxant, Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale. Regina a ales să poarte o rochie roz cu imprimeu floral, unde s-au regăsit și Crinii. Ducii de Sussex s-au mutat în California, așa că Regina nu a avut încă ocazia să-și țină în brațe strănepoata.

Pentru a trece mai ușor peste această distanță, Regina a ales o rochie acoperită de crini. În plus, Majestatea Sa a ales să poarte o broșă elegantă care să ilustreze staua de pe drapelul Statelor Unite.

Regina Elisabeta și actualul președinte american, Joe Biden, în timpul unei vizite la Castelul Windsor
Regina Elisabeta și actualul președinte american, Joe Biden, în timpul unei vizite la Castelul Windsor, ce a avut loc pe 13 iunie 2021 / Getty Images

Președintele Joe Biden s-a aflat în compania minunatei sale soții. Cele trei personalități au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii.

Președintele și-a arătat respectul față de Majestatea Sa și a declarat public după întâlnire cum s-a simțit alături de Majestatea Sa. Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale și a purtat o rochie specială alături de o broșă care să marcheze simpatia față de Statele Unite.

Nu cred că o să-mi interpreteze cuvintele drept jignitoare, dar mi-a amintit mult de mama mea. Apariția sa și generozitatea, m-au făcut să mă gandesc la ea. Regina a vrut să știe câte ceva despre ceilalți doi lideri cu care urmează să mă întâlnesc. Despre Președintele Putin și despre Xi Jinping. Mi-aș fi dorit să putem sta mai mult.

– Joe Biden

Președintele Biden s-a afla în Marea Britanie ca urmare a Sumitului G7 care s-a ținut la Cornwall. Acesta urmează să se întâlnească cu mai mulți lideri politici. Marea Britanie și Statele Unite ale Americii sunt două puteri care de-a lungul timpului au fost nevoite să țină legătura pentru bunul mers al lucrurilor.

Regina Elisabeta s-a bucurat să se întâlnească cu președintele American. De-a lungul istoriei, Majestatea Sa s-a întâlnit cu peste 14 președinți ai Statelor Unite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×