Reclamă

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale. Ce a purtat la întâlnirea cu Președintele Joe Biden

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale, Lilibet. La întâlnirea pe care a susținut-o cu Președintele Statelor Unite Ale Americii oamenii au remarcat un detaliu emoționant în ținuta sa. Regina și-a exprimat în mai multe rânduri încântarea față de micuța Lili.

Publicat: 17 iunie 2021, 7:16

De altfel, Ducii de Sussex au insista ca Majestatea Sa să fie printre primele persoane care o întâlnesc pe Lilibet. Cele două au făcut cunoștință în urma unei conferințe video pe Prințul Harry și Meghan Markle au organizat-o. Regina nu a exitat să-și arate iubirea față de strănepoata sa la întâlnirea avută cu Președintele Biden.

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale

Regina Elisabeta a găzduit întâlnirea oficială cu Președintele Biden și i-a adus un tribut străbepoatei sale. Alături de Președinte a fost și Prima Doamnă a Americii, Jill Bide.

Cele trei personalități s-au întâlnit la Castelul Windsor. În urma fotografiilor apărute în presă, oamenii nu au putut să nu remarce detaliul din ținuta Reginei. Cu ocazia întâlnirii oficiale, aceasta și-a dorit să-i facă un dar și fiicei Ducilor de Sussex.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale și a îmbrăcat o rochie roz cu imprimeu floral și o pălărie de aceeași culoare în timp ce ține în mână o poșetă neagră și zâmbește la cameră înainte să se întâlnească cu Președintele Biden
Regina Elisabeta a purtat o rochie roz cu imprimeu floral, printre care oamenii au reunoscut imediat florile de Crin / Profimedia Images
Reclamă
Reclamă

Regina Elisabeta a arătat super în rochia sa roz cu imprimeu floral. Creația a fost făcută de un celebru designer vestimentar Stewart Parvin. Acesta este cunoscut în special pentru ținutele pe care le creează pentru Casa Regală.

Regina Elisabeta a ales să-și completeze ținuta cu o pălărie la fel de elegantă semnată de Rachel Trevor Morgan. Desigur, nu au putut să lipsească celebrele mănuși albe. Regina Elisabeta este cunoscută pentru faptul că poartă întotdeuna mănuși și există un motiv bine întemeiat pentru acest lucru.

Detaliul rochiei a fost cel care a atras atenția tuturor. Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale Lilibet. Aceasta a ales un imprimeu floral colorat care să cuprindă și flori de crin. Numele fiicei Ducilor de Sussex, Lili, se traduce în limba noastră drept Crin.

Rochia Reginei a fost foarte apreciată de cei din jur, iar eleganța sa a fost de neegalat. Oamenii nu au putut să nu observe faptul că Majestatea Sa este extrem de fericită de venirea pe lume a strănepoatei sale.

Întâlnirea Reginei Elisabeta cu Președintele Joe Biden

Într-un ambient foarte cald și relaxant, Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale. Regina a ales să poarte o rochie roz cu imprimeu floral, unde s-au regăsit și Crinii. Ducii de Sussex s-au mutat în California, așa că Regina nu a avut încă ocazia să-și țină în brațe strănepoata.

Pentru a trece mai ușor peste această distanță, Regina a ales o rochie acoperită de crini. În plus, Majestatea Sa a ales să poarte o broșă elegantă care să ilustreze staua de pe drapelul Statelor Unite.

Regina Elisabeta și actualul președinte american, Joe Biden, în timpul unei vizite la Castelul Windsor
Regina Elisabeta și actualul președinte american, Joe Biden, în timpul unei vizite la Castelul Windsor, ce a avut loc pe 13 iunie 2021 / Getty Images

Președintele Joe Biden s-a aflat în compania minunatei sale soții. Cele trei personalități au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii.

Președintele și-a arătat respectul față de Majestatea Sa și a declarat public după întâlnire cum s-a simțit alături de Majestatea Sa. Regina Elisabeta i-a adus un tribut strănepoatei sale și a purtat o rochie specială alături de o broșă care să marcheze simpatia față de Statele Unite.

Nu cred că o să-mi interpreteze cuvintele drept jignitoare, dar mi-a amintit mult de mama mea. Apariția sa și generozitatea, m-au făcut să mă gandesc la ea. Regina a vrut să știe câte ceva despre ceilalți doi lideri cu care urmează să mă întâlnesc. Despre Președintele Putin și despre Xi Jinping. Mi-aș fi dorit să putem sta mai mult.

– Joe Biden

Președintele Biden s-a afla în Marea Britanie ca urmare a Sumitului G7 care s-a ținut la Cornwall. Acesta urmează să se întâlnească cu mai mulți lideri politici. Marea Britanie și Statele Unite ale Americii sunt două puteri care de-a lungul timpului au fost nevoite să țină legătura pentru bunul mers al lucrurilor.

Regina Elisabeta s-a bucurat să se întâlnească cu președintele American. De-a lungul istoriei, Majestatea Sa s-a întâlnit cu peste 14 președinți ai Statelor Unite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×