Reclamă

Kate Middleton reia legătura cu Meghan Markle. Ce s-a întâmplat între cele două Ducese

Kate Middleton este dispusă să dea uitării trecutul și să reia legătura cu Meghan Markle. Tensiunile între cele două Ducese au crescut tot mai mult în urma interviurilor acordate de Prințul Harry și soția sa. Deși s-au scris multe despre relația celor două femei, ele nu au reușit să-și rezolve disputele.

Publicat: 11 iulie 2021, 7:25

Prințul William a încercat și el să-l abordeze pe fratele său, Prințul Harry. Cei doi s-au întâlnit cel mai recent pentru a dezveli statuia Prințesei Diana. Chiar dacă au părut zâmbitori și apropiați, experții au dezvăluit câteva detalii privind legătura actuală dintre frați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton reia legătura cu Meghan Markle

Ducesa de Cambridge încearcă să-i ofere lui Meghan Markle câteva oportunități de a avea din nou o relație apropiată. Kate Middleton încearcă să rezolve lucrurile și pare că vrea să reia legătura cu Meghan Markle. De când a venit pe lume micuța Ducilor de Sussex, Kate i-a scris tot mai des lui Meghan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton și Meghan Markle la biserică în ziua de Crăciun
Ducesa de Cambridge a fost fotografiată la Londra luni, 8 martie 2021, după-amiază / Getty Images

O sursă apropiată a Familiei Regale a declarat pentru publicația Us Weekly faptul că cele două femei au început să converseze prin intermediul mesajelor tot mai des. Se pare că tensiunile încep să se diminueze, iar oamenii speră la o împăcare între cele două Familii Regale.

Reclamă

Lucrurile au luat o întorsătură dramatică atunci când Meghan a declarat faptul că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă în timpul pregătirilor de nuntă din 2018. În trecut, presa a speculat faptul că incidentul a avut loc invers și că Meghan ar fi fost cea care a pornit neînțelegerile.

Indiferent de felul în care s-au petrecut de fapt lucrurile, cert este că de atunci cele două Ducese au răcit complet relația de prietenie. Cu toate acestea, Kate Middleton își dorește să reia legătura cu Meghan Markle. Cele două Ducese vorbesc tot mai des. Mai mult, sursele au declarat că Ducesa Kate i-ar fi trimis chiar un cadou lui Meghan. Venirea pe lume a micuței Lilibet pare să fi diminuat tensiunile aflate la Casa Regală.

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry

Reclamă

Nu doar Kate Middleton își dorește să reia legătura cu Meghan Markle. Prințul William s-a întâlnit din nou cu fratele său pentru dezvelirea statuii Prințesei Diana. Cei doi au părut destul de apropiați pe parcursul evenimentului.

Frații au părut relaxați și fericiți în fața camerelor de fotografiat. Totuși, o sursă apropiată a Familiei Regale a decșarat faptul că Harry se simte străin de Casa Regală de când a părăsit Marea Britanie.

Prințul William alături de Prințul Harry în timp ce se îndreaptă pentru a dezveli statuia Prințesei Diana
Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită de cei doi Prinți simultan. Reacțiile lor au fost surprinse imediat de către fotografi / Profimedia Images

Mulți oameni au sperat ca această reuniune dintre cei doi frați să creeze oportunitatea de a se împăca. Lucrurile nu au stat în acest fel. Sursele declară faptul că Prințul William nu mai poate avea încredere în fratele său. Deși sunt acuzații destul de dure privind relația dintre cei doi, ieșirile în public par să le confirme.

Multe dintre disputele celor doi frați au pornit din cauza faptului că Harry nu se simțea egal cu Prințul William. Aceleași surse susțin faptul că Regina Elisabeta ar fi intervenit în această situație și le-ar fi cerut Ducilor de Cambridge să încerce să-și rezolve problemele cu Ducii de Sussex.

Kate Middleton face demersuri în acest sens și încearcă să reia legătura cu Meghan Markle. Ducesa nu l-a însoțit pe Harry la dezvelirea statuii, cu toate acestea ar putea să îi fie alături în luna septembrie. Atunci va avea loc un nou moment pentru a onora amintirea Prințesei Diana și poate cele două femei vor reuși să discute pe larg față în față.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×