Reclamă

Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită. Reacțiile Prinților William și Harry

Prințul William și Prințul Harry au luat parte la unul dintre cele mai emoționante evenimente din ultima vreme. Aceștia s-au întâlnit pentru a dezveli împreună statuia Prințesei Diana care a fost amplasată în grădinile sale preferate de la Palatul Kensington. Evenimentul mult așteptat a marcat ceea ce ar fi fost aniversarea de 60 de ani a Prințesei Inimilor.

Publicat: 2 iulie 2021, 7:12 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 17:45

Statuia a fost realizată de către artistul Ian Rank-Broadley și a fost comandată de către cei doi Prinți încă din anul 2017. În presă s-a speculat mult despre acest moment, iar oamenii au așteptat cu sufletul la gură să vadă realizarea sculptorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită

La evenimentul mult așteptat au luat parte apropiați din familia Prințesei Diana și alte figuri importante precum realizatorul statuii. Evenimentul a fost unul privat, intim și discret, ferit de ochii publicului. Deși în presă s-a speculat faptul că Prințul William și Prințul Harry vor avea discursuri diferite, acest lucru nu s-a întâmplat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Prințul William în timp ce dezvelesc statuia mamei lor
Printul William și Prințul Harry au dezvelit statuia Prințesei Diana împreună / Profimedia Images

Statuia o înfățișează pe Prințesa Diana alături de doi băieței și o fetiță. Aceasta transmite implicarea Prințesei de-a lungul timpului în acțiunile umanitare, dar și impactul pe care munca sa l-a avut de-a lungul mai multor generații.

Reclamă

Pe tot parcursul evenimentului, băieții Prințesei Inimilor au fost surprinși zâmbind și glumind. Este prima lor întâlnire oficială de la înmormântarea Prințului Philip.

Relațiile dintre cei doi frați s-au răcit în urma interviurilor acordate de Ducele de Sussex, totuși, aceștia au părut să lase neînțelegeriele de-o parte. Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită de cei doi Prinți simultan. Reacțiile lor au fost surprinse imediat de către fotografi.

Ne amintim iubirea și tăria sa de caracter. Calitățile care au făcut-o să fie o forță a binelui pentru întreaga planetă, schimbând necontenit viețile multora în bine. Sperăm ca statuia să fie văzută pentru totdeauna drept un simbol al vieții și al moștenirii sale. Le mulțumim tuturor celor care păstrează amintirea mamei noastre vie.

– Prințul William și Prințul Harry

Reclamă

Mesajul emoționant a venit din partea ambilor Prinți și a completat perfect atmosfera. Pe piedestal a fost gravat numele Prințesei Diana și mențiunea că statuia a fost dezvelită de către copiii săi.

Cine a participat la dezvelirea Statuii Prințesei Diana

Momentul mult așteptat s-a desfășurat într-un cadru intim și privat. S-a vorbit mult în presa din întreaga lume despre statuia Prințesei Diana și oamenii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum va arăta. Conform publicației BBC, Prințul Harry a ajuns cu doar 15 minute înainte ca inaugurarea să aibă loc.

Statuia a fost amplasată în grădinile preferate ale Prințesei Diana, de la Palatul Kensington. De acum aceasta va vegea peste întinderile de plante și flori.

Prințul William și Prințul Harry în timp ce își strâng mâna cu unchiul, Charles Spencer și mătușile sale, Lady Sarah și Lady Jane
Prințul Harry și Prințul William s-au revăzut cu Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes și Charles Spencer / Profimedia Images

Pe pavajul din fața statuii a fost gravat un fragment din poemul The Measure of A Man scris de Albert Schweitzer. Poemul a fost citit la ceremonia de comemorare a Prințesei din anul 2017. Evenimentul intim s-a desfășurat alături de persoanele importante din familia Prințesei. Pințul William și Prințul Harry au avut ocazia să se revadă cu unchiul și cele două mătuși.

Charles Spencer, Lady Sarah și Lady Jane s-au bucurat să ia parte la acest moment alături de nepoții lor. Alături de aceștia s-au aflat și sculptorul Ian Rank-Broadley, peisagistul grădinilor Pip Morrison și președintele Palatelor Regale Istorice, Rupert Gavin.

De la eveniment au lipsit soția Prințului Haryy și desigur fostul soț al Prințesei Diana. Meghan Markle a fost nevoită să rămână în Statele Unite deoarece a născut recent. Pe de altă parte, Prințul Charles s-a aflat în această perioadă la Scoția.

Apropiații acestuia au declarat pentru presa internațională faptul că un asftel de moment ar avea un impact emoțional mult prea mare asupra Prințului care dorește să-și păstreze amintirile cu soția sa fără a participa la dezvelirea statuii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×