Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită. Reacțiile Prinților William și Harry

Prințul William și Prințul Harry au luat parte la unul dintre cele mai emoționante evenimente din ultima vreme. Aceștia s-au întâlnit pentru a dezveli împreună statuia Prințesei Diana care a fost amplasată în grădinile sale preferate de la Palatul Kensington. Evenimentul mult așteptat a marcat ceea ce ar fi fost aniversarea de 60 de ani a Prințesei Inimilor.

Publicat: 2 iulie 2021, 7:12 / Actualizat: 1 September 2021, 17:45

Statuia a fost realizată de către artistul Ian Rank-Broadley și a fost comandată de către cei doi Prinți încă din anul 2017. În presă s-a speculat mult despre acest moment, iar oamenii au așteptat cu sufletul la gură să vadă realizarea sculptorului.

Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită

La evenimentul mult așteptat au luat parte apropiați din familia Prințesei Diana și alte figuri importante precum realizatorul statuii. Evenimentul a fost unul privat, intim și discret, ferit de ochii publicului. Deși în presă s-a speculat faptul că Prințul William și Prințul Harry vor avea discursuri diferite, acest lucru nu s-a întâmplat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Prințul William în timp ce dezvelesc statuia mamei lor
Printul William și Prințul Harry au dezvelit statuia Prințesei Diana împreună / Profimedia Images

Statuia o înfățișează pe Prințesa Diana alături de doi băieței și o fetiță. Aceasta transmite implicarea Prințesei de-a lungul timpului în acțiunile umanitare, dar și impactul pe care munca sa l-a avut de-a lungul mai multor generații.

Pe tot parcursul evenimentului, băieții Prințesei Inimilor au fost surprinși zâmbind și glumind. Este prima lor întâlnire oficială de la înmormântarea Prințului Philip.

Relațiile dintre cei doi frați s-au răcit în urma interviurilor acordate de Ducele de Sussex, totuși, aceștia au părut să lase neînțelegeriele de-o parte. Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită de cei doi Prinți simultan. Reacțiile lor au fost surprinse imediat de către fotografi.

Ne amintim iubirea și tăria sa de caracter. Calitățile care au făcut-o să fie o forță a binelui pentru întreaga planetă, schimbând necontenit viețile multora în bine. Sperăm ca statuia să fie văzută pentru totdeauna drept un simbol al vieții și al moștenirii sale. Le mulțumim tuturor celor care păstrează amintirea mamei noastre vie.

– Prințul William și Prințul Harry

Mesajul emoționant a venit din partea ambilor Prinți și a completat perfect atmosfera. Pe piedestal a fost gravat numele Prințesei Diana și mențiunea că statuia a fost dezvelită de către copiii săi.

Cine a participat la dezvelirea Statuii Prințesei Diana

Momentul mult așteptat s-a desfășurat într-un cadru intim și privat. S-a vorbit mult în presa din întreaga lume despre statuia Prințesei Diana și oamenii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum va arăta. Conform publicației BBC, Prințul Harry a ajuns cu doar 15 minute înainte ca inaugurarea să aibă loc.

Statuia a fost amplasată în grădinile preferate ale Prințesei Diana, de la Palatul Kensington. De acum aceasta va vegea peste întinderile de plante și flori.

Prințul William și Prințul Harry în timp ce își strâng mâna cu unchiul, Charles Spencer și mătușile sale, Lady Sarah și Lady Jane
Prințul Harry și Prințul William s-au revăzut cu Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes și Charles Spencer / Profimedia Images

Pe pavajul din fața statuii a fost gravat un fragment din poemul The Measure of A Man scris de Albert Schweitzer. Poemul a fost citit la ceremonia de comemorare a Prințesei din anul 2017. Evenimentul intim s-a desfășurat alături de persoanele importante din familia Prințesei. Pințul William și Prințul Harry au avut ocazia să se revadă cu unchiul și cele două mătuși.

Charles Spencer, Lady Sarah și Lady Jane s-au bucurat să ia parte la acest moment alături de nepoții lor. Alături de aceștia s-au aflat și sculptorul Ian Rank-Broadley, peisagistul grădinilor Pip Morrison și președintele Palatelor Regale Istorice, Rupert Gavin.

De la eveniment au lipsit soția Prințului Haryy și desigur fostul soț al Prințesei Diana. Meghan Markle a fost nevoită să rămână în Statele Unite deoarece a născut recent. Pe de altă parte, Prințul Charles s-a aflat în această perioadă la Scoția.

Apropiații acestuia au declarat pentru presa internațională faptul că un asftel de moment ar avea un impact emoțional mult prea mare asupra Prințului care dorește să-și păstreze amintirile cu soția sa fără a participa la dezvelirea statuii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×