Reclamă

Prințul Charles nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Care este motivația acestuia

Prințul Charles nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Surse apropiate ale Familie Regale au făcut publice câteva dintre motivele acestuia. Fostul soț al Prințesei Diana se va afla în timpul marelui moment în Scoția.

Publicat: 30 iunie 2021, 12:58

Prințul de Wales a fost căsătorit cu Lady Di din 1981 până în 1996. Cei doi au împărtășit o poveste de iubire cu multe suișuri și coborâșuri. Cuplul Regal a reușit să rămână împreună și datorită intervențiilor făcute de Regina Elisabeta, potrivit declarațiilor membrilor apropiați ai Casei Regale Britanice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana

Conform publicației Entertainment Tonight, Prințul de Wales nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Decizia acestuia a fost una cât se poată de hotărâtă și a avut la bază mai multe motive.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Charles și Prințesa Diana, în timpul unei călătorii în Franța
Prințul Charles și Prințesa Diana, în timpul unei călătorii în Franța / Getty Images

Conform apropiaților, momentul ar putea avea un impact foarte mare asupra fiului Reginei Elisabeta. Deși Lady Di a fost soția acestuia pentru mai bine de 15 ani, dar Prințul nu dorește să ia parte la eveniment. Prințul de Wales nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana din motive personale.

Reclamă

„El și Prințesa Diana au avut o relație complicată după divorț, dar amândoi s-au respectat reciproc. Trebuie să se înțeleagă faptul că este un moment teribil de complicat pentru el. Astfel de evenimente au potențialul de a aduce la suprafață răni vechi și amintiri regretabile, fie ele bune sau rele. De la moartea Dianei, Prințul Charles a ales să păstreze aceste amintiri pentru el și din acest motiv și-a lăsat copiii să se ocupe de acest eveniment.”

Statuia va fi dezvelită de către cei doi copii ai Cuplului Regal. Prințul William și Harry și-au anunțat deja prezența, dar conform apropiaților, vor susține discursuri separate.

Nu doar Prințul Charles nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana, ci și Meghan Markle, soția Ducelui de Sussex va absenta de la eveniment. Aceasta a născut recent și va rămâne în America pentru a avea grijă de cei doi copii. Totuși, oamenii au remarcat faptul că Prințul Charles a ales să nu fie prezent la mai multe evenimente care au implicat amintirea Prințesei Diana.

Reclamă

La ceremonia de comemorare a Prințesei care a avut loc la 20 de ani după ce aceasta a trecut în neființă, Prințul de Wales s-a aflat în Scoția alături de actuala sa soție, Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințul William și Prințul Harry se vor ocupa de dezvelirea statuii

Prințul William și Ducele de Sussex și-au dorit să comemoreze amintirea mamei lor. Cei doi au venit cu ideea de a amplasa o statuie în grădinile Palatului Kensington încă din anul 2017.

Prințesa Diana, alături de fii ei, într-un turneu în Canada, în 1991, la o cascadă
Ideea artistei Autumn Ying a plecat de la gândul că Prințesa Diana și-ar fi dorit foarte mult să le cunoască pe soțiile fiilor ei, dar și pe nepoți / Profimedia Images

Cei doi au luat legătura cu un celebru artist pentru a se ocupa de realizarea statuii. Ian Rank-Broadley este sculptorul pe mâna căreia a fost lăsată crearea unei adevărate operi de artă. Deși s-a dorit dezvelirea statuii încă din anul 2020 conform Fox News, pandemia de COVID-19 a împiedicat complet acest lucru.

Astfel, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 1 iulie a anului 2021. Prințesa Diana ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani dacă ar mai fi trăit. Prințul Charles nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Totuși, copiii Cuplului Regal se vor revedea pentru prima dată de la moartea bunicului lor, Prințul Philip.

La ceremonia care se va organiza vor lua parte și surorile Prințesei Diana. Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și fratele Prințesei Charles Spencer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×