Reclamă

Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Care este motivul pentru care rămâne în Statele Unite

Prințul Harry se pregătește să se alăture pentru a doua oară Familiei Regale Britanice, de la moartea bunicului său. De data aceasta, va lua parte la un eveniment foarte delicat și sensibil. Totuși, Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Ea nu îi va putea sta alături Ducelui de Sussex nici de această dată. Prințul Harry a fost nevoit să participe singur la funeraliile Ducelui de Edinburgh deoarece Meghan era atunci însărcinată cu fetița lor.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:05

Sursele au speculat multă vreme despre prezența Ducesei de Sussex la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Deși au existat câteva zvonuri care au afiramat prezența Ducesei, ultimile știri par să infirme complet speculațiile anterioare. Meghan Markle în vârstă de 39 de ani, nu va lua parte la evenimentul din data de 1 iulie 2021 și va rămâne acasă să aibe grijă de cei doi micuți ai familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana

Nu de mult timp, Ducesa de Sussex a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Micuța Lilibet se bucură de toată grija și atenția părinților săi. Meghan nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana și va rămâne în California pentru a avea grijă de Lili și Archie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle stă așezată pe un fotoliu îmbrăcată cu o rochie neagră în timp ce vorbește cu Oprah Winfrey
Ținuta și machiajul alese de Meghan Markle și gesticulația cuplului au dat greutate conversației / Profimedia Images

Conform publicației The Sun, Ducesa de Sussex va rămâne în Statele Unite pentru a se ocupa de Archie și Lili. În această perioadă dificilă, mama sa, Doria Ragland îi este aproape și o sprijină în îngrijirea celor mici.

Reclamă

Participarea Ducesei la acest eveniment a fost intens discutată în trecut. Mai multe surse apropiate familiei au oferit informații care au lăsat de înțeles faptul că Prințul Harry se va afla în data de 1 iulie în compania soției sale. De altfel, sursele au spus atunci că Meghan va face tot posibilul să fie prezentă la dezvelirea statuii Prințesei Diana, mai ales că relațiile dintre Prințul Harry și Familia Regală s-au înrăutățit de la funeraliile Prințului Philip.

„Meghan știe cât de greu i-a fost Prințului Harry să ia parte singur la înmormântarea bunicului său. Prințul Harry a încercat să evite atunci contatul vizual cu cele mai multe dintre rudele sale. De atunci, lucrurile nu s-au înbunătățit în relațiile dintre Prinț și restul Familiei Regale Britanice, deci vă puteți imagina cum va fi tratat la evenimentul din 1 iulie.”

Ducesa de Sussex nu a oferit nicio declarație publică, însă recent s-a aflat faptul că Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Se pare că toate declarațiile anterioare au fost doar specualții ce nu au avut la bază un adevăr real.

Reclamă

Când va avea loc dezvelirea statuii Prințesei Diana

Reporterul ITV News, Lizzie Robbinson a confirmat faptul că Megha Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Conform mesajului publicat de aceasta, zvonurile anterioare cu privire la prezența Ducesei în Marea Britanie au fost false.

Prințul Harry va merge singur, în timp ce soția sa va rămâne în California pentru a avea grijă de cei doi copii. Fii Prințesei Diana au anunțat pregătirea unei statui încă din 2017. Atunci s-a aflat faptul că renumitul sculptor Ian Rank-Broadley se va ocupa de designul statuii. Artistul este cunoscut și pentru moneda britanică pe care se află chipul Reginei.

Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana din data de 1 iulie 2021. Statuia va fi amplasată în grădina Sunken din interiorul Palatului Kensington. Această statuie este un omagiu adus pentru aniversarea Prințesei Diana care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani.

Ian este un sculptor foarte talentat și știm că va realiza un tribut real pentru mama noastră. Așteptăm cu nerăbdare ca statuia să fie dezvelită. Acest loc le va permite tuturor persoanelor care vizitează Palatul Kensington să aibă un loc unde să-și amintească și să celebreze viața Prințesei Diana.

– Prințul William și Prințul Harry

Declarațiile celor doi Prinți din 2017 erau extrem de emoționante. Oamenii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile, mai ales că Meghan Markle nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Mai multe surse au confirmat faptul că Prințul William și Prințul Harry și-au dorit să aibă discursuri separate pentru evenimentul care va avea loc în data de 1 iulie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×