Reclamă

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cum și-a motivat Ducesa de Sussex decizia

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale mai multor familii din America. Ducesa de Sussex și-a lansat în data de 8 iunie 2021 prima carte pentru copii. Cartea intitulată „Bench” surprinde povestea Prințului Harry și a fiului lor, Archie, văzută prin ochii unei mame.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15

Ducesa de Sussex este de părere că drumul acestei cărți trebuie să fie acoperit cu fapte bune. Aceasta a decis să ofere mai multor familii din America șansa de a avea un exemplar din cărticica sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat această decizie prin intermediul site-ului Fundației Archewell.

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale

Ducesa de Sussex face un gest remarcabil și extrem de emoționant. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cartea urmează să fie oferită familiilor din America, școlilor și librăriilor.

Ducii de Sussex și-au dorit ca fiecare familie să aibă posibilitatea de a ajunge la povestea din spatele cărții. După un an plin de suișuri și coborâșuri, mii de copii se vor bucura seara de povestea emoționantă a cărții. Plină de ilustrații calde și colorate, Bench promite să ofere o experiență inedită oricărei familii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Fundația Ducilor de Sussex, Archewell, sprijină acțiuni și demersuri care se concentrează pe sprijinul celorlalți. Astfel, Meghan Markle donează 2000 de copii pentru a susține valorile pentru care fundația lor militează.

Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să ajute și să susțină comunitățile defavorizate prin educație, sprijin emoțional și hrană. Ducii au reușit să obțină sprijinul editurii cu care au colaborat și astfel vor dona mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Printre alte organizații care vor primii câteva exemplare se numără și Assistance League of Los Angeles. Ducii de Sussex au vizitat această asociație de cel puțin două ori în 2020 și au petrecut mai mult timp cu copiii din centrul de învățare preșcolară. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale pe tot teritoriul Statelor Unite. Fundația Archewell va face un parteneriat cu Organizația non-profit First Book pentru a distribuii o parte din cărți.

Reclamă

Meghan Markle a debutat ca autoare de cărți pentru copii

Alături de editura americană Penguin Random House, Meghan Markle a debutat la începutul lunii iunie 2021 ca autoare de cărți pentru copii. Cartea sa, Bench, surprinde legătura puternică dintre un tată și un fiu, văzută prin ochii unei mame. Povestea cărții a fost inspirată din viața Ducilor de Sussex. Ea ilustrează relația dintre Prințul Harry și fiul său, Archie.Chiar dacă se concentrează mai mult pe povestea dintre Prințul Harry și Archie, chiar și micuța Lilibet apare în carte.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Megna Markle donează pentru început 2000 de exemplare ale cărții sale mai multor familii, librării și instituții de învățămând din America. Cartea a fost făcută în colaborare cu un ilustrator american, pe nume Christian Robinson. Ilustrațiile sunt extrem de calde și emoționante, iar Ducesa de Sussex speră ca familiile din întreaga lume să se regăsească în ele.

Bench a apărut în urma unei poezii pe care i-am scris-o soțului meu de Ziua Tatălui. Îmi amintesc foarte bine când i-am oferit-o. Se întâmpla la o lună de la nașterea lui Archie. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a aduce la viață această poveste. Sper ca această carte să ajungă în inimile a cât mai mulți oameni și să rezoneze cu familiile din întreaga lume, la fel cum rezonează cu a mea.

– Meghan Markle

Ducesa de Sussex nu doar că debutează ca autoare de cărți pentru copii, ci face și un gest extrem de remarcabil pentru cei din jur.

Meghan Markle donează mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite pentru ca fiecare părinte iubitor să aibă acces la povestea sa. Școlile, librăriile și mai multe organizații non-profit se vor bucura și ele de câteva exemplare gratuite. Curând, Ducesa de Sussex va realiza și o variantă înregistrată a cărții care va fi citită chiar de aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×