Reclamă

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cum și-a motivat Ducesa de Sussex decizia

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale mai multor familii din America. Ducesa de Sussex și-a lansat în data de 8 iunie 2021 prima carte pentru copii. Cartea intitulată „Bench” surprinde povestea Prințului Harry și a fiului lor, Archie, văzută prin ochii unei mame.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15 / Actualizat: 5 februarie 2024, 10:07

Ducesa de Sussex este de părere că drumul acestei cărți trebuie să fie acoperit cu fapte bune. Aceasta a decis să ofere mai multor familii din America șansa de a avea un exemplar din cărticica sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat această decizie prin intermediul site-ului Fundației Archewell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale

Ducesa de Sussex face un gest remarcabil și extrem de emoționant. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cartea urmează să fie oferită familiilor din America, școlilor și librăriilor.

Ducii de Sussex și-au dorit ca fiecare familie să aibă posibilitatea de a ajunge la povestea din spatele cărții. După un an plin de suișuri și coborâșuri, mii de copii se vor bucura seara de povestea emoționantă a cărții. Plină de ilustrații calde și colorate, Bench promite să ofere o experiență inedită oricărei familii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Fundația Ducilor de Sussex, Archewell, sprijină acțiuni și demersuri care se concentrează pe sprijinul celorlalți. Astfel, Meghan Markle donează 2000 de copii pentru a susține valorile pentru care fundația lor militează.

Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să ajute și să susțină comunitățile defavorizate prin educație, sprijin emoțional și hrană. Ducii au reușit să obțină sprijinul editurii cu care au colaborat și astfel vor dona mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Printre alte organizații care vor primii câteva exemplare se numără și Assistance League of Los Angeles. Ducii de Sussex au vizitat această asociație de cel puțin două ori în 2020 și au petrecut mai mult timp cu copiii din centrul de învățare preșcolară. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale pe tot teritoriul Statelor Unite. Fundația Archewell va face un parteneriat cu Organizația non-profit First Book pentru a distribuii o parte din cărți.

Reclamă

Meghan Markle a debutat ca autoare de cărți pentru copii

Alături de editura americană Penguin Random House, Meghan Markle a debutat la începutul lunii iunie 2021 ca autoare de cărți pentru copii. Cartea sa, Bench, surprinde legătura puternică dintre un tată și un fiu, văzută prin ochii unei mame. Povestea cărții a fost inspirată din viața Ducilor de Sussex. Ea ilustrează relația dintre Prințul Harry și fiul său, Archie.Chiar dacă se concentrează mai mult pe povestea dintre Prințul Harry și Archie, chiar și micuța Lilibet apare în carte.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Megna Markle donează pentru început 2000 de exemplare ale cărții sale mai multor familii, librării și instituții de învățămând din America. Cartea a fost făcută în colaborare cu un ilustrator american, pe nume Christian Robinson. Ilustrațiile sunt extrem de calde și emoționante, iar Ducesa de Sussex speră ca familiile din întreaga lume să se regăsească în ele.

Bench a apărut în urma unei poezii pe care i-am scris-o soțului meu de Ziua Tatălui. Îmi amintesc foarte bine când i-am oferit-o. Se întâmpla la o lună de la nașterea lui Archie. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a aduce la viață această poveste. Sper ca această carte să ajungă în inimile a cât mai mulți oameni și să rezoneze cu familiile din întreaga lume, la fel cum rezonează cu a mea.

– Meghan Markle

Ducesa de Sussex nu doar că debutează ca autoare de cărți pentru copii, ci face și un gest extrem de remarcabil pentru cei din jur.

Meghan Markle donează mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite pentru ca fiecare părinte iubitor să aibă acces la povestea sa. Școlile, librăriile și mai multe organizații non-profit se vor bucura și ele de câteva exemplare gratuite. Curând, Ducesa de Sussex va realiza și o variantă înregistrată a cărții care va fi citită chiar de aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×