Reclamă

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cum și-a motivat Ducesa de Sussex decizia

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale mai multor familii din America. Ducesa de Sussex și-a lansat în data de 8 iunie 2021 prima carte pentru copii. Cartea intitulată „Bench” surprinde povestea Prințului Harry și a fiului lor, Archie, văzută prin ochii unei mame.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Ducesa de Sussex este de părere că drumul acestei cărți trebuie să fie acoperit cu fapte bune. Aceasta a decis să ofere mai multor familii din America șansa de a avea un exemplar din cărticica sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat această decizie prin intermediul site-ului Fundației Archewell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale

Ducesa de Sussex face un gest remarcabil și extrem de emoționant. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cartea urmează să fie oferită familiilor din America, școlilor și librăriilor.

Ducii de Sussex și-au dorit ca fiecare familie să aibă posibilitatea de a ajunge la povestea din spatele cărții. După un an plin de suișuri și coborâșuri, mii de copii se vor bucura seara de povestea emoționantă a cărții. Plină de ilustrații calde și colorate, Bench promite să ofere o experiență inedită oricărei familii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Fundația Ducilor de Sussex, Archewell, sprijină acțiuni și demersuri care se concentrează pe sprijinul celorlalți. Astfel, Meghan Markle donează 2000 de copii pentru a susține valorile pentru care fundația lor militează.

Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să ajute și să susțină comunitățile defavorizate prin educație, sprijin emoțional și hrană. Ducii au reușit să obțină sprijinul editurii cu care au colaborat și astfel vor dona mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Printre alte organizații care vor primii câteva exemplare se numără și Assistance League of Los Angeles. Ducii de Sussex au vizitat această asociație de cel puțin două ori în 2020 și au petrecut mai mult timp cu copiii din centrul de învățare preșcolară. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale pe tot teritoriul Statelor Unite. Fundația Archewell va face un parteneriat cu Organizația non-profit First Book pentru a distribuii o parte din cărți.

Reclamă

Meghan Markle a debutat ca autoare de cărți pentru copii

Alături de editura americană Penguin Random House, Meghan Markle a debutat la începutul lunii iunie 2021 ca autoare de cărți pentru copii. Cartea sa, Bench, surprinde legătura puternică dintre un tată și un fiu, văzută prin ochii unei mame. Povestea cărții a fost inspirată din viața Ducilor de Sussex. Ea ilustrează relația dintre Prințul Harry și fiul său, Archie.Chiar dacă se concentrează mai mult pe povestea dintre Prințul Harry și Archie, chiar și micuța Lilibet apare în carte.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Megna Markle donează pentru început 2000 de exemplare ale cărții sale mai multor familii, librării și instituții de învățămând din America. Cartea a fost făcută în colaborare cu un ilustrator american, pe nume Christian Robinson. Ilustrațiile sunt extrem de calde și emoționante, iar Ducesa de Sussex speră ca familiile din întreaga lume să se regăsească în ele.

Bench a apărut în urma unei poezii pe care i-am scris-o soțului meu de Ziua Tatălui. Îmi amintesc foarte bine când i-am oferit-o. Se întâmpla la o lună de la nașterea lui Archie. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a aduce la viață această poveste. Sper ca această carte să ajungă în inimile a cât mai mulți oameni și să rezoneze cu familiile din întreaga lume, la fel cum rezonează cu a mea.

– Meghan Markle

Ducesa de Sussex nu doar că debutează ca autoare de cărți pentru copii, ci face și un gest extrem de remarcabil pentru cei din jur.

Meghan Markle donează mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite pentru ca fiecare părinte iubitor să aibă acces la povestea sa. Școlile, librăriile și mai multe organizații non-profit se vor bucura și ele de câteva exemplare gratuite. Curând, Ducesa de Sussex va realiza și o variantă înregistrată a cărții care va fi citită chiar de aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×