Reclamă

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cum și-a motivat Ducesa de Sussex decizia

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale mai multor familii din America. Ducesa de Sussex și-a lansat în data de 8 iunie 2021 prima carte pentru copii. Cartea intitulată „Bench” surprinde povestea Prințului Harry și a fiului lor, Archie, văzută prin ochii unei mame.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15 / Actualizat: 5 februarie 2024, 10:07

Ducesa de Sussex este de părere că drumul acestei cărți trebuie să fie acoperit cu fapte bune. Aceasta a decis să ofere mai multor familii din America șansa de a avea un exemplar din cărticica sa. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat această decizie prin intermediul site-ului Fundației Archewell.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale

Ducesa de Sussex face un gest remarcabil și extrem de emoționant. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale. Cartea urmează să fie oferită familiilor din America, școlilor și librăriilor.

Ducii de Sussex și-au dorit ca fiecare familie să aibă posibilitatea de a ajunge la povestea din spatele cărții. După un an plin de suișuri și coborâșuri, mii de copii se vor bucura seara de povestea emoționantă a cărții. Plină de ilustrații calde și colorate, Bench promite să ofere o experiență inedită oricărei familii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Fundația Ducilor de Sussex, Archewell, sprijină acțiuni și demersuri care se concentrează pe sprijinul celorlalți. Astfel, Meghan Markle donează 2000 de copii pentru a susține valorile pentru care fundația lor militează.

Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să ajute și să susțină comunitățile defavorizate prin educație, sprijin emoțional și hrană. Ducii au reușit să obțină sprijinul editurii cu care au colaborat și astfel vor dona mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Printre alte organizații care vor primii câteva exemplare se numără și Assistance League of Los Angeles. Ducii de Sussex au vizitat această asociație de cel puțin două ori în 2020 și au petrecut mai mult timp cu copiii din centrul de învățare preșcolară. Meghan Markle donează 2000 de copii ale cărții sale pe tot teritoriul Statelor Unite. Fundația Archewell va face un parteneriat cu Organizația non-profit First Book pentru a distribuii o parte din cărți.

Reclamă

Meghan Markle a debutat ca autoare de cărți pentru copii

Alături de editura americană Penguin Random House, Meghan Markle a debutat la începutul lunii iunie 2021 ca autoare de cărți pentru copii. Cartea sa, Bench, surprinde legătura puternică dintre un tată și un fiu, văzută prin ochii unei mame. Povestea cărții a fost inspirată din viața Ducilor de Sussex. Ea ilustrează relația dintre Prințul Harry și fiul său, Archie.Chiar dacă se concentrează mai mult pe povestea dintre Prințul Harry și Archie, chiar și micuța Lilibet apare în carte.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Megna Markle donează pentru început 2000 de exemplare ale cărții sale mai multor familii, librării și instituții de învățămând din America. Cartea a fost făcută în colaborare cu un ilustrator american, pe nume Christian Robinson. Ilustrațiile sunt extrem de calde și emoționante, iar Ducesa de Sussex speră ca familiile din întreaga lume să se regăsească în ele.

Bench a apărut în urma unei poezii pe care i-am scris-o soțului meu de Ziua Tatălui. Îmi amintesc foarte bine când i-am oferit-o. Se întâmpla la o lună de la nașterea lui Archie. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a aduce la viață această poveste. Sper ca această carte să ajungă în inimile a cât mai mulți oameni și să rezoneze cu familiile din întreaga lume, la fel cum rezonează cu a mea.

– Meghan Markle

Ducesa de Sussex nu doar că debutează ca autoare de cărți pentru copii, ci face și un gest extrem de remarcabil pentru cei din jur.

Meghan Markle donează mai multe exemplare pe teritoriul Statelor Unite pentru ca fiecare părinte iubitor să aibă acces la povestea sa. Școlile, librăriile și mai multe organizații non-profit se vor bucura și ele de câteva exemplare gratuite. Curând, Ducesa de Sussex va realiza și o variantă înregistrată a cărții care va fi citită chiar de aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×