Reclamă

Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță

Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Frățiorul său, Archie, este și el la fel de încântat de rolul pe care îl are de îndeplinit.

Publicat: 11 iunie 2021, 10:45

Familia Ducilor de Sussex trece prin multe clipe de bucurie. Micuța Lilibet s-a născut și este perfect sănătoasă și gata să-i impresioneze pe cei din jur cu gingășia sa. Deși proaspeții părinți s-au ferit să afișeze fotografii cu fiica lor, sursle spun că Lilibet seamănă leit cu Ducii de Dussex. Bebelușul a cucerit deja inimile tuturor prin drăgălășenia și gingășia de care dă dovadă.

Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle pare că a moștenit frumusețea de la amândoi. O sursă apropiată a familiei a declarat pentru publicația Us Weekly faptul că Lili seamănă în întregime părinților săi. De altfel, se pare că atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle sunt topiți după bebeluș și nu-l scapă din ochi nicio secundă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Sunt atât de îndrăgostiți de ea. Este absolut superbă. Este o combinație frumoasă între Harry și Meghan„, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru Us Weekly.

Reclamă

Micuța Lilibet a venit pe lume în data de 4 iunie și de atunci aduce zâmbete în inimile tuturor. Ea poartă numele de alint al străbunicii sale, dar și numele Prințesei Diana. O sursă care obișnuia să-i fie apropiată Prințesei Diana a declarat pentru publicația People faptul că Lady Di ar fi fost încântată ca nepoata sa să-i poarte numele.

Au existat câteva discuții cu privire la alegerea făcută de Ducii de Sussex. Se pare că Prințul Harry nu i-ar fi cerut permisiunea Reginei Elisabeta să-i folosească numele de alint. Cu toate acestea, există o relație extrem de strânsă între Prinț și bunica sa. De altfel, reacția Reginei Elisabeta a fost una pozitivă și încărcată de emoție.

Chiar și Ducii de Cambridge s-au bucurat de venirea pe lume a micuței. Aceștia au postat pe pagina lor oficială de Instagram un mesaj emoționant alături de o fotografie cu familia Ducilor de Sussex. Regina Elisabeta este singura persoană din Familia Regală care a reușit să o vadă până acum pe micuța Lili. Totuși, conform unor surse apropiate ale Familiei Regale, micuța Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Publicul larg așteaptă cu nerăbdare ca aceștia să dezvăluie primele imagini cu fiica lor.

Reclamă

Fiul Ducilor de Sussex a devenit frățior mai mare

Nu doar micuța Lilibet seamănă Leit cu Ducii de Sussex. Archie, băiețelul Ducilor de doar doi anișori seamănă izbitor de mult cu mama sa, Meghan Markle. În primele luni din viață, oamenii erau convinși că băiețelul va semăna cu tatăl său. De altfel, în turul pe care l-au făcut în Africa de Sud alături de micuț, au descoperit faptul că Archie iubește la fel de mult ca Prințul Harry locurile exotice.

Chiar dacă este dificil să-ți dai seama pe cine a moștenit bebelușul în primele luni de viață, există totuși câteva semne pe care doar părinții le pot reamrca. O imagine cu Meghan Markle în copilărie a fost cea care i-a făcut pe oameni să realizeze cât de mult seamănă Archie cu mama sa. La doar doi anișori, micuțul pare să fi moștenit frumusețea Ducesei de Sussex.

Portret cu Archie care seamănă leit cu mama sa, în timp ce este ținut de Meghan Markle în brațe care îl privește pe micuț la o vizită oficială pe care au făcut-o în Africa.
Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, a apărut recent în seria de interviuri pe care Prințul Harry o derulează alături de Oprah Winfrey / Getty Images

Sursele apropiate Familiei Regale confirmă faptul că Lilibet seamănă leit Ducilor de Sussex. Întreaga lume este nerăbdătoare să apară imagini cu micuța Lili. De altfel, oamenii sunt curioși cu privire la primele cuvinte pe care le va spune fetița. Frățiorul său Archie a fost vorbăreț încă de mic.

Prințul Harry a dezvăluit într-o serie de interviuri mai multe detalii despre băiețelul său. Se pare că primele cuvinte ale lui Archie l-au emoționat foarte mult pe Ducele de Sussex. Conform spuselor Prințului Harry, Archie a spus pentru prima dată cubântul bunica. În cazul micuței Lili, lucrurile ar putea fi asemănătoare, mai ales că aceasta poartă numele bunicii sale, Prințesa Diana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×