Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță

Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Frățiorul său, Archie, este și el la fel de încântat de rolul pe care îl are de îndeplinit.

Publicat: 11 iunie 2021, 10:45 / Actualizat: 11 iunie 2021, 7:39

Familia Ducilor de Sussex trece prin multe clipe de bucurie. Micuța Lilibet s-a născut și este perfect sănătoasă și gata să-i impresioneze pe cei din jur cu gingășia sa. Deși proaspeții părinți s-au ferit să afișeze fotografii cu fiica lor, sursle spun că Lilibet seamănă leit cu Ducii de Dussex. Bebelușul a cucerit deja inimile tuturor prin drăgălășenia și gingășia de care dă dovadă.

Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle pare că a moștenit frumusețea de la amândoi. O sursă apropiată a familiei a declarat pentru publicația Us Weekly faptul că Lili seamănă în întregime părinților săi. De altfel, se pare că atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle sunt topiți după bebeluș și nu-l scapă din ochi nicio secundă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Sunt atât de îndrăgostiți de ea. Este absolut superbă. Este o combinație frumoasă între Harry și Meghan„, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru Us Weekly.

Micuța Lilibet a venit pe lume în data de 4 iunie și de atunci aduce zâmbete în inimile tuturor. Ea poartă numele de alint al străbunicii sale, dar și numele Prințesei Diana. O sursă care obișnuia să-i fie apropiată Prințesei Diana a declarat pentru publicația People faptul că Lady Di ar fi fost încântată ca nepoata sa să-i poarte numele.

Au existat câteva discuții cu privire la alegerea făcută de Ducii de Sussex. Se pare că Prințul Harry nu i-ar fi cerut permisiunea Reginei Elisabeta să-i folosească numele de alint. Cu toate acestea, există o relație extrem de strânsă între Prinț și bunica sa. De altfel, reacția Reginei Elisabeta a fost una pozitivă și încărcată de emoție.

Chiar și Ducii de Cambridge s-au bucurat de venirea pe lume a micuței. Aceștia au postat pe pagina lor oficială de Instagram un mesaj emoționant alături de o fotografie cu familia Ducilor de Sussex. Regina Elisabeta este singura persoană din Familia Regală care a reușit să o vadă până acum pe micuța Lili. Totuși, conform unor surse apropiate ale Familiei Regale, micuța Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Publicul larg așteaptă cu nerăbdare ca aceștia să dezvăluie primele imagini cu fiica lor.

Fiul Ducilor de Sussex a devenit frățior mai mare

Nu doar micuța Lilibet seamănă Leit cu Ducii de Sussex. Archie, băiețelul Ducilor de doar doi anișori seamănă izbitor de mult cu mama sa, Meghan Markle. În primele luni din viață, oamenii erau convinși că băiețelul va semăna cu tatăl său. De altfel, în turul pe care l-au făcut în Africa de Sud alături de micuț, au descoperit faptul că Archie iubește la fel de mult ca Prințul Harry locurile exotice.

Chiar dacă este dificil să-ți dai seama pe cine a moștenit bebelușul în primele luni de viață, există totuși câteva semne pe care doar părinții le pot reamrca. O imagine cu Meghan Markle în copilărie a fost cea care i-a făcut pe oameni să realizeze cât de mult seamănă Archie cu mama sa. La doar doi anișori, micuțul pare să fi moștenit frumusețea Ducesei de Sussex.

Portret cu Archie care seamănă leit cu mama sa, în timp ce este ținut de Meghan Markle în brațe care îl privește pe micuț la o vizită oficială pe care au făcut-o în Africa.
Micuțul Archie care seamănă leit cu mama sa, a apărut recent în seria de interviuri pe care Prințul Harry o derulează alături de Oprah Winfrey / Getty Images

Sursele apropiate Familiei Regale confirmă faptul că Lilibet seamănă leit Ducilor de Sussex. Întreaga lume este nerăbdătoare să apară imagini cu micuța Lili. De altfel, oamenii sunt curioși cu privire la primele cuvinte pe care le va spune fetița. Frățiorul său Archie a fost vorbăreț încă de mic.

Prințul Harry a dezvăluit într-o serie de interviuri mai multe detalii despre băiețelul său. Se pare că primele cuvinte ale lui Archie l-au emoționat foarte mult pe Ducele de Sussex. Conform spuselor Prințului Harry, Archie a spus pentru prima dată cubântul bunica. În cazul micuței Lili, lucrurile ar putea fi asemănătoare, mai ales că aceasta poartă numele bunicii sale, Prințesa Diana.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Pilar Rubio și Sergio Ramos, împreună, la ședința foto, de dinaintea nunții, în Sevilla, în 2019
Divertisment
Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Cum s-a pozat soția lui Sergio Ramos
Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Soția lui Sergio Ramos a fost la o ședință foto și le-a oferit fanilor imagini din culise. Imaginea în carea apare fără haine a fost...
3
Portret al actriței Megan Fox care poartă un sacou roșu și privește într-o parte la premiera filmului This Is 40 de la Hollywood în anul 2012
Divertisment
Megan Fox a purtat o bluză transparentă din plasă. Cum a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles
Actrița în vârstă de doar 35 de ani nu se teme să-și pună în evidență trupul superb. Aceasta a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles într-un mod cu totul inedit. Megan Fox a...
4
Angelina Jolie, la masă, la Critics' Choice Awards, în 2018, în timp ce ascultă un discurs
Divertisment
Angelina Jolie are un tatuaj nou. Semnificația desenului permanent după ce Brad Pitt a câștigat custodia copiilor
Angelina Jolie a fost văzută din nou în New York, în timp ce se bucură de o călătorie prelungită pe Coasta de Est. Actrița a fost fotografiată în vizită la muzee, a mers la...
5
Alex Rodriguez s-a fotografiat recent alături de fosta sa soție
Divertisment
Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez
Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez. Fosta lui logodnică, Jennifer Lopez s-a reîmpăcat cu Ben Affleck, la aproape 20 de ani de la despărțire. Alex Rodriguez a...
PARTENERI
×