Reclamă

Reacția lui Archie când și-a cunoscut sora. Cum l-au pregătit Ducii de Sussex pe micuț

Ducii de Sussex au devenit pentru a doua oară părinți în data de 4 iunie 2021. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familie Regale Britanice, iar frățiorul său, Archie nu putea fi mai fericit. Ducii de Sussex și-au pregătit din timp băiețelul pentru întâmpinarea surioarei sale. Reacția lui Archie când și-a cunoscut sora a fost una cu totul emoționantă pentru întreaga familie.

Publicat: 10 iunie 2021, 7:58

Archie a împlinit deja doi anișori și este pregătit să-și ia în serios rolul de frățior mai mare. O sursă apropiată a Ducilor de Sussex a povestit mai multe detalii despre întâlnirea celor doi micuți. Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit ca Archie să se bucure de toată atenția lor până la sosirea micuței Lilibet. Ducii de Sussex își doresc să-și crească micuții într-o atmosferă plină de dragoste și armonie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Archie când și-a cunoscut sora

O sursă apropiată a Ducilor de Sussex a povestit care a fost reacția lui Archie când și-a cunoscut sora. Sursa a declarat pentru publicația PEOPLE faptul că Ducii de Sussex l-au pregătit pe Acrhie pentru venirea micuței Lilibet și i-au vorbit deseori despre bebeluș. Micuața Lilibet s-a născut iar frățiorul său nu putea fi mai fericit. Micuțul este pregătit să aibe grijă de surioara sa. Chiar și anunțul veștii că Ducesa de Sussex este însărcinată l-a inclus în acel moment pe micuțul Archie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

L-au pregătit pe Archie din timp. I-au vorbit mult despre bebeluș. Deși pare că e prea mic pentru a înțelege, se descurcă minunat. Se bucură de activitățile în aer liber și va avea parte de o vară extraordinară. În plus Meghan și Harry își dedică în întregime timpul pentru a avea grijă de copiii lor.

Reclamă

Reacția lui Archie când și-a cunoscut sora a fost una foarte emoționantă pentru Ducii de Sussex. Conform sursei, Meghan Markle și Prințul Harry se vor concentra în totalitate în perioada următoare creșterii celor doi micuți. Deși Archie a fost întotdeauna în centrul atenției, săptămânile care urmează îi vor fi dedicate micuței Lilibet. Surse apropiate ale Ducilor de Sussex confirmă faptul că micuțul Archie o va striga pe surioara sa după numele de alint Lili. Chiar dacă are doar doi anișori, sursele spun că Archie este încântat peste măsură de rolul său de frățior mai mare.

Cum își petrece timpul fiul Ducilor de Sussex

Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea fiului lor a demonstrat lumii întregi cât de mul își iubesc aceștia băiețelul. Lilibet a adus și ea multă bucurie în sfuletul Familiei Regale Britanice. Cel mai important moment pentru Meghan Markle și Prințul Harry a fost tocmai reacția lui Archie când și-a cunoscut sora. Părinții celor doi micuți au fost întotdeauna foarte atenți. Ducii de Sussex i-au vorbit lui Archie despre surioara sa pe tot parcursul sarcinii lui Meghan Markle.

Reclamă

Ducii de Sussex și-au exprimat în repetate rânduri bucuria de a fi părinții lui Archie. Încă de dinainte să se nască acesta devenise deja centrul universului lor. Meghan Markle a povestit și ea despre viața micuțului Archie în cartea pe care a lansat-o. Când nu este ocupat cu grija față de surioara sa mai mică, Archie se distrează alături de părinții săi. Prințul Harry a povestit într-un interviu cu celebra Oprah Winfrey cum obișnuiește să-și petreacă timpul cu Archie.

Este superb să avem atât de mult spațiu în care să-l plimbăm pe Archie. Îmi place să-l duc în drumeții sau chiar plimbări liniștite pe plajă. Obișnuiesc să-l pun în scaunul său special și să-l plimb cu bicicleta. Cred că și el se bucură foarte mult.

– Prințul Harry

Familia nu putea fi mai fericită de atât. Prințul Harry a mărturisit într-un interviu faptul că familia sa este completă acum. Să aibă o fetiță și un băiețel este tot ceea ce și-ar fi putut dori. Archie pare să fie și el la fel de încântat de micuța Lilibet. Sursele apropiate ale familiei Ducilor de Sussex susțin că micuțul este bucuros în rolul său de frățior mai mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×