Reclamă

Regina Elisabeta îl invită pe Prințul Harry la un prânz, după nașterea micuței Lilibet

Regina Elisabeta a fost acuzată de Ducii de Sussex în repetate rânduri în ultimele luni. Cu toate acestea, dovada că Majestatea Sa nu le poartă ranchiună este faptul că Regina Elisabeta îl invită pe Prințul Harry la un prânz, după nașterea micuței Lilibet.

Publicat: 10 iunie 2021, 7:38

Regina, care a fost acuzată că a transmis "dureri și suferințe genetice", l-a invitat ​​pe nepotul ei, Prințul Harry, să i se alăture pentru prânz la Castelul Windsor. Data prânzului va coincide cu vizita Ducelui de Sussex în Marea Britanie. Vizita acestuia în Marea Britanie este programată cu ocazia dezvelirii statuii Prințesei Diana, din luna iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta îl invită pe Prințul Harry la un prânz

„Este un gest tipic al Majestății Sale. Prânzul va fi o șansă pentru ca ei să discute despre lucruri”, a declarat un apropiat al Familiei Regale Britanice pentru Richard Eden de la DailyMail. Se crede că invitația a fost lansată înainte de nașterea fiicei Ducilor de Sussex.

În timp ce acum Prințul Harry locuiește cu familia sa în Montecito, California, acesta este așteptat să revină în Marea Britanie la evenimentul organizat pentru dezvelirea statuii Prințesei Diana. Așa cum s-a întâmplat și la înmormântarea Prințului Philip, toți cred că Prințul Harry va călători din nou singur, iar Meghan Markle rămână în Statele Unite cu cei doi copii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

regina elisabeta într-un costum albastru cu pălărie primid flori de la copii și purtând în piept brășa sa cu safir
Regina a fost surprinsă purtând în piept bijuteria cu safir la celebrarea aniversării nunții sale în 2007 și 2020 / Getty Images
Reclamă

Ce au cei doi de discutat

La înmormântarea Ducelui de Edinburgh, Prințul Harry a discutat doar cu Prințul Charles și Ducii de Cambridge într-un cadru intim, apoi s-a întors în America. Cu Regina Marii Britanii a discutat doar în aer liber, de față și cu alți membrii ai Familiei Regale. Deși se specula că el va rămâne pentru ziua Reginei Elisabeta, Majestatea Sa nu și-a celebrat împlinirea celor 95 de ani. Chiar s-au luat măsuri suplimentare ca să intre în contact cu câți mai puțini oameni. Regina Elisabeta a fost izolată alături de Prințul Philip și un număr redus de servitori de când a început pandemia de coronavirus.

Există multe lucruri pe care Regina Elisabeta și Prințul Harry le-ar putea discuta după interviul faimos cu Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au făcut o serie de afirmații îngrijorătoare despre familie. Aceștia au spus că sunt „o familie rasistă”. Prințul Harry a mărturisit recent că gândul de a merge la Londra l-a înspăimântat foarte tare.

Reclamă

Deși au existat multe tensiuni între cele două familii, iar Familia Regală a Marii Britanii s-a confruntat în aceste luni cu cea mai mare criză după decesul Prințesei Diana, Majestatea Sa Regina a spus că Meghan Markle și Prințul Harry rămân „membrii ai familiei mult iubiți”.

Reacția Palatul Buckingham după nașterea micuței Lilibet

Ducii de Sussex au devenit recent părinți de fată. Micuța Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut la un spital din Santa Barbara, California. La scurt timp după ce purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a dat marea veste, a venit și prima reacție de la Palatul Buckingham.

„Regina, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați. Sunt încântați de vestea nașterii fiicei Ducelui și Ducesei de Sussex.”

Si Ducii de Cambridge au scris de asemenea un mesaj pe contul lor oficial de Instagram.

„Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie”.

Ducii de Sussex au publicat și eu un mesaj emoționant după nașterea micuței Lilibet.

Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40. Ea a avut parte de îngrijirea medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA. Lili a cântărit 3.4869 kg la naștere. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și sunt bine și se stabileasc acasă. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică, Prințesa de Wales. Lili este al doilea copil al cuplului, care are și un fiu de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele și Ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre călduroase și se bucură de acest moment special ca familie.

– Ducii de Sussex

Al doilea copil al lui Harry și Meghan, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, este al unsprezecelea strănepot al Reginei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×