Reclamă

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip. Cum i-a celebrat amintirea în tipul unei vizite oficiale

Regina Elisabeta a atins inimile tuturor în timpul unei vizite oficiale unde i-a adus un omagiu Prințului Philip. Regina a fost mai zâmbitoare ca niciodată și a impresionat oamenii prin apariția sa plină de eleganță. Gestul subtil al acesteia a reamintit tuturor cât de puternică și frumoasă a fost iubirea dintre ea și Prinț.

Publicat: 25 mai 2021, 7:35

După ce a trecut printr-o serie de evenimente nefericite, se pare că Regina Elisabeta și-a recăpătat zâmbetul pe buze. Aceasta a fost fotografiată în timpul unei vizite oficiale purtând o bijuterie foarte apropiată de sufletul său. Alegerea sa nu a fost una întâmplătoare, mai ales că Regina s-a aflat în vizita unui portavion extrem de important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a fost așteptată cu multă mândrie în suflet de către cei aflați la bord. Căpitanul trupelor marine ale Statelor Unite și-a exprimat bucuria pe care a simțit-o la întâlnirea cu Majestatea Sa.

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip purtând o broșă pe care acesta i-a oferit-o în 1966. Majestatea Sa a mers să viziteze portavionul care se pregătește de o călătorie de peste 26.000 de mile. La bordul navei se vor afla și 250 de pușcași marini din Statele Unite ale Americii, care vor fi gata să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip

Regina Elisabeta a aterizat la bordul portavionului cu un elicopter. Nava care îi poartă numele a primit acest titlu în 2014 în timpul unei vizite oficiale pe care Regina a făcut-o alături de Prințul Philip.

Pentru a-i păstra amintirea vie, Majestatea Sa a ales să poarte un accesoriu elegant care i-a fost dăruit de soțul ei în trecut. Astfel, Regina a putut să-l aibă alături pe Prinț în timpul acestui eveniment deosebit.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta purtând o pălărie roșie și un palton roșu, la care a asortat o broșă pentru a aduce un omagiu PrințuluiPhilip la vizita sa oficială a portavionului HMS Regina Elisabeta
În timpul întâlnirii a fost tot timpul zâmbitoare și a purtat discuții antrenante cu oficialitățile aflate la bord / Profimesia Images

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu emoționant Prințului Philip. Îmbrăcată într-un palton lung de culoare roșie, aceasta și-a accesorizat ținuta cu o broșă elegantă cu diamante. Designul broșei a fost făcut de celebrul Andrew Grima și a fost confecționată din aur, rubine și diamante.

Reclamă

Majestatea Sa și-a asortat vestimentația cu un colier elegant de perle. În mod cert aceasta încă simte durerea pierderii soțului său. Gulerul paltonului a reprezentat un detaliu semnnificativ în acest sens. Regina Elisabeta a preferat un guler de culoare neagră pentru a marca durerea care se află încă în sufletul său.

Însă Regina nu a lăsat să se vadă toate aceste sentimente. În timpul întâlnirii a fost tot timpul zâmbitoare și a purtat discuții antrenante cu oficialitățile aflate la bord.

A fost o adevărată onoare pentru mine. Am crescut într-un oraș mic din Ohio și nu m-am gândit că aș putea să o întâlnesc vreodată pe Regina Elisabeta. Am exersat mult să fim siguri că totul o să fie perfect, însă atunci când și-a făcut apariția toată discuția a decurs într-un mod natural.

– Kristen Liggett

Căpitanul Angus Essenhigh și-a exprimat și el bucuria și onoarea pe care a simțit-o la întâlnirea cu Regina Elisabeta. Oficialitățile i-au stat aproape Reginei pe tot parcursul vizitei acesteia.

Regina Elisabeta păstrează vie amintirea Prințului Philip

Regina Elisabeta păstrează vie amintirea Prințului Philip cu fiecare apariție publică pe care o face. Broșele Majestății Sale au avut întotdeauna un rol important în completarea ținutelor pe care le poartă. Ce nu știu mulți este faptul că aceastea sunt întotdeauna alese cu multă atenție. La vizita pe care a făcut-o portavionului britanic, Regina Elisabeta i-a adus un omagiu subtil și elegant Prințului Philip.

Regina Elisabeta a fost surprinsă purtând această broșă și în timpul unor fotografii pe care le-a făcut cu ocazia aniversării a 70 de ani de căsătorie. În portretele din 2017, Regina apărea zâmbitoare alături de soțul său în timp ce în piept purta broșa specială.

Nu doar accesoriul primit în dar de la Prințul Philip o ajută pe Regină să-i păstreze iubirea vie. În prima sa apariție oficială de la decesul Ducelui de Edinburgh , Regina a purtat o altă broșă cu o puternică încărcătură emoțională.

În transmisiunea live pe care a avut-o cu Ivita Burmistre, ambasadoare a Republicii Letonia, Regina a fost surprinsă purtând broșa pe care a primit-o în dar de la Asaf Jah VII pentru a celebra căsătoria sa cu Prințul Philip în 1947. Majestatea Sa emoționează o lume întreagă cu aceste gesturi subtile de iubire. În ciuda pierderii sale, Regina continuă să-și îndeplinească îndatoririle, zâmbitoare, la fel cum Prințul Philip și-ar fi dorit să o vadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×