Reclamă

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip. Cum i-a celebrat amintirea în tipul unei vizite oficiale

Regina Elisabeta a atins inimile tuturor în timpul unei vizite oficiale unde i-a adus un omagiu Prințului Philip. Regina a fost mai zâmbitoare ca niciodată și a impresionat oamenii prin apariția sa plină de eleganță. Gestul subtil al acesteia a reamintit tuturor cât de puternică și frumoasă a fost iubirea dintre ea și Prinț.

Publicat: 25 mai 2021, 7:35

După ce a trecut printr-o serie de evenimente nefericite, se pare că Regina Elisabeta și-a recăpătat zâmbetul pe buze. Aceasta a fost fotografiată în timpul unei vizite oficiale purtând o bijuterie foarte apropiată de sufletul său. Alegerea sa nu a fost una întâmplătoare, mai ales că Regina s-a aflat în vizita unui portavion extrem de important.

Regina Elisabeta a fost așteptată cu multă mândrie în suflet de către cei aflați la bord. Căpitanul trupelor marine ale Statelor Unite și-a exprimat bucuria pe care a simțit-o la întâlnirea cu Majestatea Sa.

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip purtând o broșă pe care acesta i-a oferit-o în 1966. Majestatea Sa a mers să viziteze portavionul care se pregătește de o călătorie de peste 26.000 de mile. La bordul navei se vor afla și 250 de pușcași marini din Statele Unite ale Americii, care vor fi gata să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu Prințului Philip

Regina Elisabeta a aterizat la bordul portavionului cu un elicopter. Nava care îi poartă numele a primit acest titlu în 2014 în timpul unei vizite oficiale pe care Regina a făcut-o alături de Prințul Philip.

Pentru a-i păstra amintirea vie, Majestatea Sa a ales să poarte un accesoriu elegant care i-a fost dăruit de soțul ei în trecut. Astfel, Regina a putut să-l aibă alături pe Prinț în timpul acestui eveniment deosebit.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta purtând o pălărie roșie și un palton roșu, la care a asortat o broșă pentru a aduce un omagiu PrințuluiPhilip la vizita sa oficială a portavionului HMS Regina Elisabeta
În timpul întâlnirii a fost tot timpul zâmbitoare și a purtat discuții antrenante cu oficialitățile aflate la bord / Profimesia Images

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu emoționant Prințului Philip. Îmbrăcată într-un palton lung de culoare roșie, aceasta și-a accesorizat ținuta cu o broșă elegantă cu diamante. Designul broșei a fost făcut de celebrul Andrew Grima și a fost confecționată din aur, rubine și diamante.

Reclamă

Majestatea Sa și-a asortat vestimentația cu un colier elegant de perle. În mod cert aceasta încă simte durerea pierderii soțului său. Gulerul paltonului a reprezentat un detaliu semnnificativ în acest sens. Regina Elisabeta a preferat un guler de culoare neagră pentru a marca durerea care se află încă în sufletul său.

Însă Regina nu a lăsat să se vadă toate aceste sentimente. În timpul întâlnirii a fost tot timpul zâmbitoare și a purtat discuții antrenante cu oficialitățile aflate la bord.

A fost o adevărată onoare pentru mine. Am crescut într-un oraș mic din Ohio și nu m-am gândit că aș putea să o întâlnesc vreodată pe Regina Elisabeta. Am exersat mult să fim siguri că totul o să fie perfect, însă atunci când și-a făcut apariția toată discuția a decurs într-un mod natural.

– Kristen Liggett

Căpitanul Angus Essenhigh și-a exprimat și el bucuria și onoarea pe care a simțit-o la întâlnirea cu Regina Elisabeta. Oficialitățile i-au stat aproape Reginei pe tot parcursul vizitei acesteia.

Regina Elisabeta păstrează vie amintirea Prințului Philip

Regina Elisabeta păstrează vie amintirea Prințului Philip cu fiecare apariție publică pe care o face. Broșele Majestății Sale au avut întotdeauna un rol important în completarea ținutelor pe care le poartă. Ce nu știu mulți este faptul că aceastea sunt întotdeauna alese cu multă atenție. La vizita pe care a făcut-o portavionului britanic, Regina Elisabeta i-a adus un omagiu subtil și elegant Prințului Philip.

Regina Elisabeta a fost surprinsă purtând această broșă și în timpul unor fotografii pe care le-a făcut cu ocazia aniversării a 70 de ani de căsătorie. În portretele din 2017, Regina apărea zâmbitoare alături de soțul său în timp ce în piept purta broșa specială.

Nu doar accesoriul primit în dar de la Prințul Philip o ajută pe Regină să-i păstreze iubirea vie. În prima sa apariție oficială de la decesul Ducelui de Edinburgh , Regina a purtat o altă broșă cu o puternică încărcătură emoțională.

În transmisiunea live pe care a avut-o cu Ivita Burmistre, ambasadoare a Republicii Letonia, Regina a fost surprinsă purtând broșa pe care a primit-o în dar de la Asaf Jah VII pentru a celebra căsătoria sa cu Prințul Philip în 1947. Majestatea Sa emoționează o lume întreagă cu aceste gesturi subtile de iubire. În ciuda pierderii sale, Regina continuă să-și îndeplinească îndatoririle, zâmbitoare, la fel cum Prințul Philip și-ar fi dorit să o vadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×