Reclamă

Prințul Philip a lăsat o moștenire impresionantă. Cine este principalul beneficiar al averii sale

Prințul Philip a fost o persoană extrem de generoasă și a lăsat o moștenire impresionantă apropiaților din viața sa. Acesta a făcut un gest complet neașteptat înainte să moară și a cerut prin testament ca o parte din averea sa să fie împărțită celor trei bărbați care i-au stat aproape de-a lungul timpului.

Publicat: 31 mai 2021, 7:15

Gestul său a fost de-a dreptul emoționant. Prințul și-a dorit să răsplătească loialitatea și grija lui Brigadier Archie Miller Bakewell, secretarul, William Henderson, pajul și Stephen Niedojadlo, valetul său. Conform unui apropiat al Familiei Regale, Prințul a vurt să fie atent în primul rând cu oamenii care l-au ajutat. Cu toate acestea, Ducele de Edinburgh a avut grijă și de persoanele apropiate din familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După moartea sa, oamenii s-au așteptat ca o bună parte a averii Prințului Philip să revină exlusiv Familiei Regale. Monarhul a fost o persoană foarte generoasă în timpul vieții, iar acest lucru s-a observat și în testamentul său.

Deși principalul benficiar a rămas Regina Elisabeta, Ducele nu și-a uitat apropiații. Ce nu știu mulți este faptul că Prințul Philip nu a fost niciodată un admirator al banilor, astfel a lăsat o moștenire impresionantă sub forma mai multor obiecte de colecție.

Prințul Philip a lăsat o moștenire impresionantă

Vestea morții a venit cu multă durere în sufletul Familiei Regale, în special în inima Reginei care și-a pierdut soțul după un mariaj de mai bine de 70 de ani. Prințul Philip i-a fost alături Reginei ca un soț și un companion devotat și i-a oferit sprijinul absolut pe tot parcursul domniei sale.

La scurt timp după trecerea Prințului în neființă au început să circule zvonuri cu privire la testamentul acestuia. Prințul Philip a lăsat o moștenire impresionantă persoanelor din Familia Regală, dar și apropiaților care au avut grijă de acesta în timpul vieții.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducele de Edinburgh a dus o viață extraordinară, iar experiențele pe care le-a trăit i-au conturat spiritul generos. O bună parte a bunurilor sale vor merge către membri Familiei Regale. Prințul Philip a lăsat și o mică parte din moștenire secretarului și valeților săi.

Reclamă

Conform publicației Page Six, Prințul Philip a lăsat prin testament o moștenire impresionantă. El a ales bunuri în valoare de aproximativ 42 de milioane de Dolari. Imediat după Regina Elisabeta, beneficiari sunt copiii Prințului.

Conform unui apropiat al Familiei Regale, cei patru copiii ai Prințului urmează imediat Reginei în testament. Aceștia au dreptul să aleagă orice își doresc din colecția personală de cărți a Ducelui. Mai multe susre au estimat că biblioteca Prințului Philip ar conține peste 13 mii de cărți.

Nici nepoții Ducelui nu au fost uitați din testament. Prințul Philip a avut timp să se îngrijească de bunurile pe care le-a lăsat moștenire Prințului William și Harry. Ducele de Edinburgh a fost o figură cu adevărat importantă pentru cei doi Prinți de-a lungul timpului. Deși nu a apucat să întâlnească cel de-al doilea copil al Ducelui de Sussex, Prințul Philip a fost un străbunic implicat. Atât Harry câț și William sunt recunoscători pentru faptul că Ducele de Edinburgh a trăit cât să-și întâlnească strănepoții.

Relația dintre Ducele de Edinburgh și nepoții săi

Ducele de Edinburgh a avut o relație foarte apropiată cu nepoții săi. Prințul Philip a lăsat o moștenire impresionantă pe care și-a dorit să o împartă nepoților îndrăgiți. Acesta și-a lăsat amprenta asupra copilăriei Prințeselor Beatrice și Eugenie. Însă cel mai mare impact l-a avut asupra Prințului William și Harry. Ducele de Edinburgh a jucat un rol central în viața celor doi băieți după moartea Prințesei Diana.

La momentul morții Prințesei Diana, William și Harry se aflau la Castelul Balmoral. Atunci s-a decis că cel mai bine ar fi ca tinerii să rămână alături de bunicul lor. În acea perioadă grea, Prințul Philip și-a luat nepoții sub aripa sa protectoare.

În cartea scrisă de autoarea Tina Brown intitulată The Diana Chronicles apar mai multe pasaje care explică relația strânsă dintre Prinț și nepoții săi. De altfel, Prințul Philip a trecut printr-un eveniment asemănător în copilărie, atunci când și-a pierdut mama în jurul vârstei de zece ani.

Un membru apropiat de la castelul Balmoral a observat felul briliant în care Prințul Philip și-a distrat nepoții. După pierderea mamei lor, Prințul le-a fost aproape și a încercat să le readucă bucuria în suflet prin activități în aer liber pe care le făceau împreună.

– Tina Brown

Fără îndoială ambii Prinți au fost extrem de apropiați de bunicul lor. Prințul Philip a lăsat o moștenire impresionantă și a împărțit-o inclusiv nepoților săi. În ciuda declarațiilor făcute de Prințul Harry în ultima vreme în presă, Ducele de Edinburgh i-a lăsat o parte din bunurile sale nepotului. Prințul Philip și-a iubit nepoții în egală măsură și a făcut întotdeauna eforturi pentru a-i susține și a le fi aproape.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×