Reclamă

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu cel care a fost Ducele de Edinburgh pentru mai bine de jumătate de secol. Prințul de Wales a dorit prin acest gest să-i răsplătească pe cei care i-au fost alături în ultimele săptămâni foarte dificile. Fiul Reginei Elisabeta a primit gânduri bune și multă susținere de la oameni din toate colțurile lumii. Mesajele au început să sosească încă de la anunțarea tristei vești că Alteța Sa Regală nu mai este printre noi.

Publicat: 6 mai 2021, 7:38

Prințul Charles s-a arătat convins că tatăl lui ar fi fost impresionat de toată dragostea cu care Familia Regală a fost înconjurată în ultima lună, menționează publicația People.com. Cel mai mare dintre copiii cuplului regal a mai declarat că suportul primit de la sutele de oameni contează enorm. Empatia fanilor îi va ajuta pe toți apropiații Ducelui să depășească mai ușor această pierdere.

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh

În vârstă de 72 de ani, Prințul de Wales a ales să le mulțumească tututor celor care i-au fost alături pe parcursul celui mai trist din viața sa – pierderea tatălui. În fotografie sunt regretatul soț al Reginei Elisabeta și cel mai mare dintre cei patru copii ai lor. Momentul a fost imortalizat pe vremea când Prințul Charles era un tânăr la început de drum. El a avut nevoie de îndrumări cu toate îndatoririle sale din Casa de Windsor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

O poză alb-negru cu Prințul Philip și fiul său într-o barcă.
Ducele de Edinburgh a contribuit la modernizarea monarhiei britanice / Getty Images

Ducele de Edinburgh a găsit de fiecare dată timp pentru activități alături de toți copiii lui și ai Reginei Elisabeta. Prințului Charles îi plăcea mai ales atunci când tătăl său îi citea povești. Prințul de Wales era conștient cât de obosit era tatăl său. În interviurile acordate de-a lungul anilor, moștenitorii cuplului regal au declarat că se simt onorați să aibă acești părinți dosebiți.

Reclamă

Prinţul Philip a fost implicat în educația tuturor copiilor săi. La început Prințului Charles a învățat de acasă. Mai târziu însă, cuplul regal britanic a decis să schimbe această regulă. Prințul de Wales a fost primul moştenitor la tron care a urmat cursurile unei instituţii de învăţământ. Regina a ales atunci o instituție privată. Probabil atunci când Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh, era recunoscător pentru acest privilegiu.

Detalii mai puțin știute despre Prințul Philip

Monarhul britanic a avut parte de toată susținerea din partea soțului său. Cei doi au trăit o poveste de dragoste deosebită. Chiar dacă nu a avut un rol oficial, Ducele de Edinburgh a fost una din cele mai influente personalităţi din familia regală timp de şapte decenii.

Reclamă
În imagine sunt Prințul Charles cu Prințul Philip. Ambii poartă costume elegante, de culori închise.
Prințului Charles îi plăcea mai ales atunci când tătăl său îi citea povești / Getty Images

Comportamentul său a fost de multe ori criticat, mai ales pentru remarcile directe. Totuși, în calitate de cel mai apropiat confident al Reginei, a contribuit la modernizarea monarhiei cu spiritul său liber, cu o inteligenţa sa ascuțită şi cu energia sa molipsitoare. Dacă a avut vreo dezamăgire legată de viaţa ca prinţ consort, nu a lăsat niciodată să se vadă în public.

Regina Elisabeta era suverană, dar în deciziile familiei, capul era Prințul Philip. La un moment dat el a fost învinovăţit pentru divorţurile prinţilor Anne, Andrew şi Charles. Indiferent de problemele lor, copiii și-au iertat tatăl, iar Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu părintele său.

Prinţul Harry, unul din nepoţii cuplului regal, a declarat că nu crede că bunica lui s-ar descurca fără Ducele de Edinburgh pentru că era inseparabili. Prinţul Philip a renunţat treptat la îndatoririle regale, pe măsură ce sănătatea nu îi mai permitea să le îndeplinească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×