Reclamă

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu cel care a fost Ducele de Edinburgh pentru mai bine de jumătate de secol. Prințul de Wales a dorit prin acest gest să-i răsplătească pe cei care i-au fost alături în ultimele săptămâni foarte dificile. Fiul Reginei Elisabeta a primit gânduri bune și multă susținere de la oameni din toate colțurile lumii. Mesajele au început să sosească încă de la anunțarea tristei vești că Alteța Sa Regală nu mai este printre noi.

Publicat: 6 mai 2021, 7:38

Prințul Charles s-a arătat convins că tatăl lui ar fi fost impresionat de toată dragostea cu care Familia Regală a fost înconjurată în ultima lună, menționează publicația People.com. Cel mai mare dintre copiii cuplului regal a mai declarat că suportul primit de la sutele de oameni contează enorm. Empatia fanilor îi va ajuta pe toți apropiații Ducelui să depășească mai ușor această pierdere.

Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh

În vârstă de 72 de ani, Prințul de Wales a ales să le mulțumească tututor celor care i-au fost alături pe parcursul celui mai trist din viața sa – pierderea tatălui. În fotografie sunt regretatul soț al Reginei Elisabeta și cel mai mare dintre cei patru copii ai lor. Momentul a fost imortalizat pe vremea când Prințul Charles era un tânăr la început de drum. El a avut nevoie de îndrumări cu toate îndatoririle sale din Casa de Windsor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

O poză alb-negru cu Prințul Philip și fiul său într-o barcă.
Ducele de Edinburgh a contribuit la modernizarea monarhiei britanice / Getty Images

Ducele de Edinburgh a găsit de fiecare dată timp pentru activități alături de toți copiii lui și ai Reginei Elisabeta. Prințului Charles îi plăcea mai ales atunci când tătăl său îi citea povești. Prințul de Wales era conștient cât de obosit era tatăl său. În interviurile acordate de-a lungul anilor, moștenitorii cuplului regal au declarat că se simt onorați să aibă acești părinți dosebiți.

Reclamă

Prinţul Philip a fost implicat în educația tuturor copiilor săi. La început Prințului Charles a învățat de acasă. Mai târziu însă, cuplul regal britanic a decis să schimbe această regulă. Prințul de Wales a fost primul moştenitor la tron care a urmat cursurile unei instituţii de învăţământ. Regina a ales atunci o instituție privată. Probabil atunci când Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu Ducele de Edinburgh, era recunoscător pentru acest privilegiu.

Detalii mai puțin știute despre Prințul Philip

Monarhul britanic a avut parte de toată susținerea din partea soțului său. Cei doi au trăit o poveste de dragoste deosebită. Chiar dacă nu a avut un rol oficial, Ducele de Edinburgh a fost una din cele mai influente personalităţi din familia regală timp de şapte decenii.

Reclamă
În imagine sunt Prințul Charles cu Prințul Philip. Ambii poartă costume elegante, de culori închise.
Prințului Charles îi plăcea mai ales atunci când tătăl său îi citea povești / Getty Images

Comportamentul său a fost de multe ori criticat, mai ales pentru remarcile directe. Totuși, în calitate de cel mai apropiat confident al Reginei, a contribuit la modernizarea monarhiei cu spiritul său liber, cu o inteligenţa sa ascuțită şi cu energia sa molipsitoare. Dacă a avut vreo dezamăgire legată de viaţa ca prinţ consort, nu a lăsat niciodată să se vadă în public.

Regina Elisabeta era suverană, dar în deciziile familiei, capul era Prințul Philip. La un moment dat el a fost învinovăţit pentru divorţurile prinţilor Anne, Andrew şi Charles. Indiferent de problemele lor, copiii și-au iertat tatăl, iar Prințul Charles a publicat o fotografie emoționantă cu părintele său.

Prinţul Harry, unul din nepoţii cuplului regal, a declarat că nu crede că bunica lui s-ar descurca fără Ducele de Edinburgh pentru că era inseparabili. Prinţul Philip a renunţat treptat la îndatoririle regale, pe măsură ce sănătatea nu îi mai permitea să le îndeplinească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×