Reclamă

Cuplurile regale care s-au destrămat

Suntem obișnuiți să vedem cuplurile regale fericite atunci când se afișează în spațiul public. De cele mai multe ori, acestea lasă impresia că relația lor este solidă, bazată pe iubire și respect. Cuplurile regale care s-au destrămat de-a lungul timpului ne demonstrează că viețile oamenilor de rang înalt nu sunt lipsite de probleme. 

Publicat: 28 februarie 2021, 8:10

De-a lungul istoriei, familiile regale europene, în special, au fost afectate de scandaluri și de controverse și au fost hărțuite de presă. În multe dintre aceste situații, relațiile lor au fost subiectul preferat al tabloidelor. Deși stabilitatea și predictibilitatea definesc de cele mai multe ori viața într-o familie regală, poveștile de dragoste ale anumitor membri nu au fost nici stabile și nici predictibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplurile regale care s-au destrămat

Deși ținutele lor somptuoase și palatele impresionante în care locuiesc îi fac să pară desprinși dintr-un basm, membrii Familiilor Regale nu trăiesc întotdeauna povești de dragoste „fericite până la adânci bătrâneți”.

Prințul Harry și Chelsy Davy

Prințul Harry și Chelsy Davy au fost văzuți împreună timp de șapte ani. O perioadă suficientă de timp pentru ca zvonurile despre o logodnă regală să apară. Harry a întâlnit-o pe Chelsy la un internat, iar povestea lor de dragoste a continuat să înflorească sub ochii publicului. Chelsy a participat la aniversarea de 60 de ani a Prințului Charles și a întâlnit-o pe Regină la o nuntă. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat în 2011 când Chelsy nu a mai putut rezista presiunii publice. 

Prințul Harry și Chelsy Davy / Profimedia Images
Reclamă

Prințul Harry și Cressida Bonas

Prințesa Eugenie a fost cea care i-a făcut cunoștință prietenei sale Cressida Bonas cu Prințul Harry în 2012. Pe măsură ce zvonurile despre o logodnă au început să se intensifice, Cressida a devenit din ce în ce mai copleșită de atenția publicului. Deși s-au despărțit în 2014, cei doi au dovedit că sunt încă în relații bune. Cressida a participat la nunta lui Harry cu Meghan Markle în 2018.

Prințul Harry și Cressida Bonas / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa Madeleine a Suediei și Jonas Bergstrom

Prințesa Madeleine a Suediei și-a anulat logodna cu Jonas Bergstrom, pe fondul unor acuzații de infidelitate. Cei doi au format un cuplu timp de șapte ani și a fost pentru prima dată în istoria recentă când o nuntă regală a fost anulată.

Prințesa Madeleine a Suediei și Jonas Bergstrom / Profimedia Images

Familia regală a Suediei a anunțat decizia printr-un comunicat. „După o analiză atentă, Prințesa Madeleine și domnul Jonas Bergstrom au luat o decizie comună de a merge pe căi separate”, scria în documentul oficial. 

Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles

Prințesa Anne a avut o viață amoroasă tumultuoasă. A divorțat de Mark Phillips în 1992 și s-a recăsătorit cu Timothy Laurence în același an., scrie Hello Magazine. Dar Prințesa Anne trăise o poveste de dragoste care nu s-a putut transforma într-un mariaj cu mult timp înainte. 

Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles / Profimedia Images

Prințesa Anne s-a îndrăgostit de Andrew Parker Bowles pe când avea douăzeci de ani, dar pentru că Andrew era romano-catolic, parteneriatul lor nu era potrivit în ochii Bisericii Angliei, patronată de Regină. În schimb, Andrew s-a căsătorit cu Camilla Shand, care este acum căsătorită cu Prințul Charles, fratele Annei.

Prințesa Margaret și Peter Townsend

Înainte ca prințesa Margaret să se căsătorească cu Anthony Armstrong-Jones, sora Reginei a avut o logodnă dificilă cu prima ei iubire, Peter Townsend, aghiotantu Regelui George al VI-lea. Perechea s-a logodit în 1953, dar pentru că Peter fusese deja căsătorit, Prințesa trebuia să solicite consimțământul Reginei pentru a se căsători cu un bărbat divorțat.

Prințesa Margaret și Peter Townsend / Profimedia Images

După multe dezbateri și speculații, Prințesa Margaret a transmis o declarație în 1955 care confirma anularea logodnei. „Aș vrea să se știe că am decis să nu mă căsătoresc cu Căpitanul Peter Townsend”, se arăta în declarație. 

Căsătoria ar fi însemnat ca Prințesa Anne să renunțe la drepturile succesiunii sale regale. „Conștientă de învățăturile Bisericii conform cărora căsătoria creștină este indisolubilă și conștientă de datoria mea față de Commonwealth, am decis să pun aceste considerații înaintea altora”, a scris ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×