Reclamă

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect. Cei doi au împreună o fetiță superbă

Bogdan Vlădău și soția sa au fost invitați miercuri, 17 februarie 2021, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Ei au răspuns tuturor întrebărilor legate de familia lor superbă. Cei doi au o fetiță superbă, Katia, iar Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect.

Publicat: 17 februarie 2021, 16:07 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:57

Cei doi sunt în lumina reflectoarelor de mai mult timp, iar acest lucru atrage și o mulțime de întrebări legate de familia lor. Ei au devenit părinți pe data de 25 mai 2020, iar de atunci micuța Katia este centrul universului pentru ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect

Pentru că toată lumea spune că Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect, există și o mulțime de întrebări legate de relația ei. Multe dintre ele sunt din zona de parenting și i se adresează Ginei. Soția lui Bogdan Vlădău este o femei superbă, cu o siluetă impecabilă, iar după naștere și-a revenit spectaculos.

Dani a rugat-o pe Gina să detalieze despre numărul de kilograme acumulate în timpul sarcinii, dar și despre faptul că a revenit rapid la formele care au consacrat-o. De-a lungul timpului soția lui Bogdan Vlădău s-a confruntat cu o mulțime de critici din partea femeilor. Sunt multe voci care spun și cred că e imposibil să arăți atât de bine după sarcină.

Gina Chirilă nu este însă de aceeași părere. Ea crede cu tăria că silueta impecabilă după naștere e normalitate. Tot modelul mai spune că totul depinde de moștenirea genetică și de stilul de viață pe care îl adoptă fiecare.

După 8 luni de la nașterea micuței Katia, Gina Chirilă are un corp armonios. Acest lucru nu poate fi contestat de nimeni.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Gina și Bogdan Vlădău

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, Gina și Bogdan trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Chimia dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. Cei doi s-au căsătorit religios pe data de 1 septembrie 2018, chiar de ziua de naștere a lui Bogdan.

Cununia civilă a avut însă loc cu un an mai devreme, pe data de 7 august 2017, de ziua Ginei.

Reclamă

În ciuda celebrității de care au parte, cei doi trăiesc o viață normală. Cât despre creșterea micuței lor, Katia este preferata fanilor pe rețelele de socializare. Micuța este absolut superbă și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Gina Chirilă a ales să nască într-un spital de stat, la Maternitatea Giulești, în plină pandemie. Mulți au considerat că modelul face o alegere riscantă, dar Gina susține că nașterea a decurs exact așa cum și-a dorit.

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect: și-au lansat și în vlogging

Un alt subiect pe care cei doi soți l-au abordat în matinalul de pe Antena 1 a fost legat de canalul de vlogging pe care l-au deschis recent, dedicat călătoriilor.

Recent, Gina și Bogdan au ales ca destinație de vacanță Maldive, una dintre cele mai populare destinații de anul acesta. De ce au ales această zonă? Gina a mărturisit că ea îi dorea de ceva timp să ajungă în Maldive. În alegerea lor a contat și faptul că nu a fost nevoie să intre în carantină la întoarcerea în țară.

Cât despre ce vor oferi cei doi pe vlogul recent lansat, aceștia le promit oamenilor experințe inedite, cu trucuri de călătorie, fără oferte de preț însă pentru că așa cum bine se știe, acestea variază de pe o zi pe alta. Un lucru este cert. Ei îi îndeamnă pe oameni să experimenteze și abia mai apoi să compare pentru că fiecare percepe diferit o călătorie, o senzație, o emoție.

Un minus al călătoriei în Maldive este soarele puternic, spun cei doi. Nu au reușit să facă un tur complet al insulei din cauza faptului că razele soarelui ardeau cu putere.

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Povestea lor de dragoste este una dintre cele mai mediatizate în presa din România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×