Reclamă

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect. Cei doi au împreună o fetiță superbă

Bogdan Vlădău și soția sa au fost invitați miercuri, 17 februarie 2021, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Ei au răspuns tuturor întrebărilor legate de familia lor superbă. Cei doi au o fetiță superbă, Katia, iar Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect.

Publicat: 17 februarie 2021, 16:07 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:57

Cei doi sunt în lumina reflectoarelor de mai mult timp, iar acest lucru atrage și o mulțime de întrebări legate de familia lor. Ei au devenit părinți pe data de 25 mai 2020, iar de atunci micuța Katia este centrul universului pentru ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect

Pentru că toată lumea spune că Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect, există și o mulțime de întrebări legate de relația ei. Multe dintre ele sunt din zona de parenting și i se adresează Ginei. Soția lui Bogdan Vlădău este o femei superbă, cu o siluetă impecabilă, iar după naștere și-a revenit spectaculos.

Dani a rugat-o pe Gina să detalieze despre numărul de kilograme acumulate în timpul sarcinii, dar și despre faptul că a revenit rapid la formele care au consacrat-o. De-a lungul timpului soția lui Bogdan Vlădău s-a confruntat cu o mulțime de critici din partea femeilor. Sunt multe voci care spun și cred că e imposibil să arăți atât de bine după sarcină.

Gina Chirilă nu este însă de aceeași părere. Ea crede cu tăria că silueta impecabilă după naștere e normalitate. Tot modelul mai spune că totul depinde de moștenirea genetică și de stilul de viață pe care îl adoptă fiecare.

După 8 luni de la nașterea micuței Katia, Gina Chirilă are un corp armonios. Acest lucru nu poate fi contestat de nimeni.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Gina și Bogdan Vlădău

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, Gina și Bogdan trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Chimia dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. Cei doi s-au căsătorit religios pe data de 1 septembrie 2018, chiar de ziua de naștere a lui Bogdan.

Cununia civilă a avut însă loc cu un an mai devreme, pe data de 7 august 2017, de ziua Ginei.

Reclamă

În ciuda celebrității de care au parte, cei doi trăiesc o viață normală. Cât despre creșterea micuței lor, Katia este preferata fanilor pe rețelele de socializare. Micuța este absolut superbă și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Gina Chirilă a ales să nască într-un spital de stat, la Maternitatea Giulești, în plină pandemie. Mulți au considerat că modelul face o alegere riscantă, dar Gina susține că nașterea a decurs exact așa cum și-a dorit.

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect: și-au lansat și în vlogging

Un alt subiect pe care cei doi soți l-au abordat în matinalul de pe Antena 1 a fost legat de canalul de vlogging pe care l-au deschis recent, dedicat călătoriilor.

Recent, Gina și Bogdan au ales ca destinație de vacanță Maldive, una dintre cele mai populare destinații de anul acesta. De ce au ales această zonă? Gina a mărturisit că ea îi dorea de ceva timp să ajungă în Maldive. În alegerea lor a contat și faptul că nu a fost nevoie să intre în carantină la întoarcerea în țară.

Cât despre ce vor oferi cei doi pe vlogul recent lansat, aceștia le promit oamenilor experințe inedite, cu trucuri de călătorie, fără oferte de preț însă pentru că așa cum bine se știe, acestea variază de pe o zi pe alta. Un lucru este cert. Ei îi îndeamnă pe oameni să experimenteze și abia mai apoi să compare pentru că fiecare percepe diferit o călătorie, o senzație, o emoție.

Un minus al călătoriei în Maldive este soarele puternic, spun cei doi. Nu au reușit să facă un tur complet al insulei din cauza faptului că razele soarelui ardeau cu putere.

Gina și Bogdan Vlădău formează cuplul perfect, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Povestea lor de dragoste este una dintre cele mai mediatizate în presa din România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×