Reclamă

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți. Actorii din Game of Thrones au un băiețel

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Cei doi au fost fotografiați în Londra, marți, pe data de 16 februarie 2021. Imaginile o arată pe Rose Leslie la plimbare, de mâna cu Kit. Aceasta își poartă bebelușul la piept, într-un sistem, anunță Page Six.

Publicat: 16 februarie 2021, 23:55 / Actualizat: 17 februarie 2021, 10:27

Un apropiat al celor doi a anunțat pentru E! News că Rose Leslie și Kit Harington sunt extrem de fericiți pentru venirea pe lume a bebelușului lor, un băiețel. Reprezentanții cuplului nu au dorit să comenteze vestea venirii pe lume a primului bebeluș al cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au anunțat în luna septembrie a anului trecut că așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Leslie a apărut prima dată cu burtica de gravidă pe coperta revistei Make Magazine. Ea a vorbit deschis într-un interviu despre cum decurge sarcina, dar și despre relația cu starul din Game of Thrones.

Reclamă

Recent a născut și Prințesa Eugenie a Marii Britanii. Ea a încălcat adesea protocolul regal și chiar și prima imagine cu copilul a fost publică pe rețelele de socializare, nu prin intermediul biroului de presă al Familiei Regale, așa cum se obișnuiește.

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți

Până în acest moment nu există prea multe informații despre primul copil al cuplului. Cei doi actori sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața personală.

În interviul acordat pe timpul sarcinii, Rose Leslie a vorbit și despre perioada de carantină pe care a petrecut-o cu Kit în casa lor din Estul Angliei. Actrița a declarat atunci că viața la țară îi priește și că atât ea, cât și soțul ei sunt mai fericiți ca niciodată în locuința lor, o casă extrem de veche.

Rose și Kit, Ygritte și Jon Show din Game of Thrones, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului. Deși în presă au apărut mereu speculații cu privire la relația dintre ei, cei doi au recunoscut că sunt un cuplu abia în anul 2016. Nunta lor a avut loc în anul 2018. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie specială, exact ca în serialul care i-a făcut celebri în întreaga lume.

Nunta lui Kit Harington cu Rose Leslie

Reclamă

Rose și Kit s-au căsătorit în Scoția, iar nunta lor a avut loc la Castelul Wardhill, din Aberdeenshire. Locuința aparține familiei actriței. În acea zi specială, cei doi i-au avut alături pe toți colegii de pe platourile de filmare de la Game of Thrones.

Castelul aparține tatălui lui Rose Leslie. Familiile celor doi au fost extrem de fericite în ziua în care ei și-au unit destinele.

Leslie s-a mutat în Londra pentru a-și urma visul. Talentul actoricesc a fost rapid remarcat. De aici și până la atingerea culmilor succesului nu a mai fost decât un pas. Rose și Kit s-au cunoscut în anul 2012 pe platourile de filmare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×