Reclamă

Prințesa Eugenie a Marii Britanii a dezvăluit numele bebelușului: care este semnificația lui

Prințesa Eugenie a dezvăluit numele bebelușului la doar o săptămână după ce a născut. Cuplul a anunțat nașterea primului lor copil, un băiețel. Printre numele preferate pentru copil ar fi fost și unele variante mai tradiționale, precum Philip, Arthur și Oliver.

Publicat: 16 februarie 2021, 15:13

Ducesa de Sussex și Ducesa de Cambridge au dezvăluit numele pe care le-au ales copiilor lor după doar două zile de la naștere. În comparație cu ele, cuplul format din Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank și-au luat cu cinci zile mai mult timp de gândire. Familia a inclus pe lista scurtă de nume și opțiunea de Philip, pentru că face referire la bunicul ei, Ducele de Edinburgh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a dezvăluit numele bebelușului

Editorul Roial, Emily Andrews, a declarat pentru publicația The Mail că tânărul cuplu a ales ca variantă pentru unul dintre prenume, numele de Stamp. În acest fel îl onorează pe Stamp Brooksbank, Guvernatorul Băncii Angliei din secolul al XVIII-lea, care este străbunic de gradul patru al lui Jack. Prințesa Eugenie a dezvăluit numele bebelușului, iar soțul ei are și el un alt nume de acum. Acesta se va prezenta pe viitor ca Jack Christopher Stamp Brooksbank.

Prințesa Eugenie a încălcat de două ori tradiția regală

Conform publicației Hello, un membru din Familia Regală a Marii Britanii își face apariția publică împreună cu bebelușul regal la câteva ore de la naștere. Sau, în cazul lui Meghan Markle, copilul poate fi prezentat prin intermediul unui interviu.

În ciuda acestui fapt, Prințesa a ales să facă o fotografie și să o posteze ulterior pe rețelele de socializare. Aceasta pare să fie adepta rețelelor de socializare. Când a anunțat că este gravidă a procedat la fel.

Reclamă

Pentru mai multe imagini de la nunta Prințesei Eugenie vezi GALERIA FOTO.

Deși Prințesa Eugenie a dezvăluit numele bebelușului, poza de după naștere încă este dezbătută. Aceasta este surprinsă vineri, părăsind spitalul Portland din Londra, unde a fost internată. La plecare, se afla pe locul din spate al mașinii împreună cu fiul ei și purta un palton bej, peste o rochie din tartan în carouri roșii.

Jack Brooksbank se afla la volan și și-a condus cu grijă familia acasă. Soțul Prințesei a fost prezent pe toată durata nașterii și a internării celor doi. Înainte să plece acesta a anunțat că atât mama, cât și copilul au o stare de sănătate bună.

Reclamă
Prințesa Eugenie pe locul din spate al mașinii împreună cu fiul ei, purtând un palton bej, peste o rochie din tartan în carouri roșii / Profimedia Images

Fiul Prințesei Eugenie se află în linie pentru tron

O dată ce Prințesa Eugenie a dezvăluit numele bebelușului s-a pus problema și de titlu și poziția la tron. Jack Brooksbank și Prințesa Eugenie nu doresc să-l împovăreze pe copil cu un titlu regal de familie. Totuși, el rămâne în linie pentru a fi rege. Dacă acum câteva zile se situa pe poziția a 11-a, după anunțul făcut de Ducele și Ducesa de Sussex lucrurile se schimbă.

Cuplu format din Prințul Harry și Meghan Markle a anunțat pe data de 14 februarie că așteaptă un al doilea copil. Astfel că, fiul Prințesei Eugenie va coborî o treaptă. Acesta va ajunge pe a 12-a poziție după viitorul născut al Ducilor de Sussex.

Copilul lui Jack și al Prințesei Eugenie este primul dintre strănepoții Reginei Angliei care se naște în anul 2021. Nu doar Ducii de Sussex așteaptă un copil în anul 2021. Și cuplul format din Mike și Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, așteaptă al treilea copil în cursul acestui an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×