Prințesa Diana ar fi împlinit 60 ani. Imaginile memorabile care vor rămâne în istorie

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Pentru a-i comemora amintirea, copiii săi au decis să dezăluie o statuie specială în grădinile Palatului Kensington. Alături de Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex, amintirea Prințesei Diana, va fi comemorată de oamenii din lumea întreagă. Prințesa Inimilor și-a lăsat ampreta asupra multor persoane prin bunătatea și empatia de care a dat dovadă.

Publicat: 1 iulie 2021, 7:29 / Actualizat: 19 July 2021, 15:36

Atât de iubită de cei din jur, Lady Di a dus o viață parcă desprinsă din basme. În special atunci când a intrat în viața Familiei Regale. Cu toate acesta, bucuria ei avea să se stingă curând și să se afle într-o situație continuă de incertitudine și paranoia. Viața Prințesei Diana a fost plină de suișuri și coborâșuri, însă aceasta nu a lăsat niciodată să se vadă durerea prin care trecea. Poate că acesta a și fost farmecul său. Imaginea unei persoane singuratice, în căutarea continuă a dragostei și fericirii, i-a făcut pe cei din jur să se regăsească în povestea sa.

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, iar pentru a comemora acest moment, copiii acesteia au decis amplasarea unei statui în grădinile Palatului Kensington.

Prințesa Diana și-a iubit enorm de mult copiii, air acest lucru s-a văzut de fiecare dată. Cei doi băieți au avut și ei o dragoste deosebită pentru mama lor. În anul 2017, Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au decis să comemoreze viața mamei lor prin dezvelirea unei statui în grădinile sale preferate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana zâmbind larg cu o pălăria albă pe cap și cu într-o rochie în dungi albastre
Pe lângă faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale, aceasta avea și o serie de preparate pe care le consuma regulat / Profimedia Images

Evenimentul va avea loc în data de 1 iulie, care reprezintă aniversarea Prințesei Diana. Aceasta a fost extrem de iubită, atât de familie, cât și de oamenii din Marea Britanie.

Deși a divorțat de Prințul Charle în 1996, aceasta a rămas în inimele tuturor. La aflarea veștii tragice că Lady Di a decedat în urma unui accident teribil de mașină, oamenii au ținut să-și arate respectul și au purtat doliu.

Înmormântarea sa a fost transmisă la televizor și a fost urmărită de milioane de persoane din lumea întragă. Viața sa incredibilă continuă să inspire oamenii și să-i aducă admirația și dragostea pe care o merită din plin.

Copilăria dificilă a Prințesei Diana

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cu toate acestea, puțini știu detalii despre copilăria sa dificilă. Pe parcursul timpului, Lady Di a experimentat multe sentimente de anxietate și singurătate. Micuța Diana s-a născut în data de 1 iulie 1961 la Park House.

Ea a fost cel mai mic copil al lui Jhon Spencer și Frances, Vicontesa Althorp. Pe parcursul vieții, Diana a avut relații foarte bune cu surorile sale Lady Sarah Spencer, Lady Jane Spencer, dar și cu fratele său Scharles Spencer.

Lady Di într-o fustă cu buline și o vestă mov în timp ce ține o fetiță de mână și a alta în brațe în timp ce lucra la o școală de asistente în 1980, fiind unul dintre acele momente emblematice ale Prințesei Diana
Prințesa Diana iubea foarte mult copiii / Profimedia Images

De altfel, cei trei vor lua parte la dezvelirea statuii Prințesie Diana. În ciuda iubirii pe care și-au purtat-o părinții săi s-au despărțit în anul 1969. În urma procesului de la tribunal, custodia copiilor i-a revenit în totalitate tatălui său.

Încă din copilărie Lady Di a avut înclinație pentru activitățile sportive. Era pasionată de înot și a luat pentru câțiva ani cursuri de balet. Iubirea sa pentru dans s-a văzut de multe ori în aparițiile publice pe care le-a avut ulterior. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani și probabil s-ar fi bucurat în continuare de aceste activități.

Printre prietenii săi de joacă se numărau Prințul Andrew și Prințul Edward, băieții mai mici ai Reginei Elisabeta. Pentru o perioadă bună de timp a urmat cursurile unei școli din Elveția. Tot în acei ani l-a întâlnit și pe viitorul său soț. Lady Di s-a întors în Londra cu puțin înainte de a împlini 16 ani. În tot acest timp și-a împărțit viața între vizitele pe care le făcea părinților divorțați.

La scurt timp după întoarcerea în Londra a devenit instructor de dans pentru copiii, dar a renunțat ulterior din cauza accidentului produs într-o vacanță la schi. Iubirea pentru copii a făcut-o să se întoarcă în preajma acestora. La scurt timp a devenit educatoare la o grădiniță, unde a continuat să muncească până când a intrat în viața Familie Regale Britanice.

Povestea de iubire cu Prințul Charles

Încă din copilărie, Prințesa Diana s-a confruntat cu sentimentul singurătății. După ce părinții săi au divorțat, situația a devenit cu atât mai dificilă pentru aceasta.

Lady Di a iubit întotdeuna copiii și și-a dorit să facă parte dintr-o familie iubitoare. Speranța acestui lucru a venit în momentul în care ea și Prințul Charles s-au întâlnit. În perioada în care Lady Di s-a întâlnit pentru prima dată cu Prințul Charles, acesta se întâlnea cu sora sa, Lady Sarah. Relația dintre cei doi nu a funcționat, iar Diana s-a văzut pusă într-o ipostză dificilă.

Prințesa Diana și Prințul Charles zâmbesc și se țin de mână
Prințesa Diana și Prințul Charles / Profimedia Images

Abia în vara anului 1980, Prințul Charles a invitat-o pe Peințesă să-l privească la un joc de polo. De atunci, relația celor doi a continuat să crească, iar la scurt timp Diana a avut prima întâlnire oficială cu Regina Elisabeta și restul Familiei Regale Britanice. Un an mai târziu, în februarie 1981, Lady Di era cerută în căsătorie. Povestea de dragoste desprinsă parcă din povești începea să se contureze pntru aceasta.

Provenită dintr-o familie care experimentase deja divorțul, Diana a căutat să păstreze armonia în viața familiei sale pentru a nu ajunge într-o situație asemănătoare. Aceasta și-a iubit enorm de mult soțul, în ciuda speculațiilor care au apărut în presă.

Prințul Charles era acuzat tot mai des de faptul că ar avea o relație cu o altă femeie, iar Prințesa Diana nu era străină de acest zvon. Cuplul Regal a avut o căsnicie frumoasa timp de 15 ani. Când cei doi au divorțat și și-au căutat iubirea în brațele altcuiva.

Relația Prințesei Daiana Familia Regale Britanică

Dacă ari fi trăit, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. În ciuda vârstei frumoase, oamenii încă se întreabă care ar fi fost relația sa cu restul Familie Regale Britanice.

Într-un interviu celebru pe care l-a acordat pentru postul de televiziune BBC, Prințesa Diana a povestit amănunte neștiute despre viața din interiorul Casei Regale. Aceasta a făcut atunci acuzații destul de grave la adresa Familiei din care a făcut parte pentru o perioadă. Prințesa Diana s-a simțit de-a lungul timpului singură și nu a avt parte de sprijinul celor din Familia Regală Britanică.

Prințesa Diana îmbrăcată într-o rochie neagră pozează într-o sufragerie alături de Regina Elisabeta îmbrăcată cu un costum albastru și de Prințul Charles îmbrăcat cu un costum gri
Prințesa Diana alături de Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a / Profimedia Images

În raport cu Regina Elisabeta, Prințesa Diana a avut de multe ori neînțelegeri. Acest lucru s-a datorat de cele mai ulte ori personalităților diferite pe care cele două femei le aveau. În relații dificile s-a aflat și cu fiica Reginei Elisabeta, Prințesa Anne.

Conform unor declarații oferite de Ingrid Seward pentru publicația Variety Fair, Prințesa Anne era deranjată de abordarea Prințesei Diana față de tot ceea ce înseamnă regalitate.

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani dacă ar mai fi trăit, dar apropiații spun că relațiile acesteia cu Familia Regală ar fi continuat să se răcească. Singura persoană față de care a simțit o oarecare apropiere ar fi fost Prințul Philip și desigur, cei doi băieți ai săi.

Detalii mai puțin știute despre Prințesa Diana

Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani dacă ar fi trăit, însă puțini sunt cei care știu aceste detalii despre viața sa uimitoare.

John Travolta, îmbrăcat în costum negru, dansează cu Prințesa Diana, ce poartă o rochie de gală, de culoare neagră
John Travolta a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana / Getty Images

Cunoscută drept Prințesa Inimilor, Lady Di s-a implicat de-a lungul timpului în multe proiecte și acte de caritate. Chiar și după divorțul de Prințul Carles, aceasta a continuat să-și dedice viața pentru a-i ajuta pe cei din jur. În anul 1997, fotografii au surprins-o pe Prințesa Diana mergând în jurul unui teren minat din Angola.

Aceasta și-a dorit să atragă atenția cu privire la aceste prbleme și și-a pus viața în pericol pentru acest lcuru. Copiii săi i-au moștenit personalitatea iubitoare și încinația pentru a-i ajuta pe ceilalți. Prințul Harry, de exemplu, a fost fotografiat implicându-se în același proiect pe care mama sa l-a început.

Un alt lucru mai puțin știut este faptul că aceasta iubea dansul. Lady Di a fost fotografiată de-a lungul timpului dansând cu personalități importante din întreaga lume.

De altfel, aceasta i-a pregătit o surpriză soțului său, Prințul Charles în 1985, atunci când a urcat pe scenă alături de dansatorul Wayne Sleep. Însă cel mai frumos detaliu despre viața acesteia, este tocmai sufletul său cald și bun.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×