Reclamă

Kate Middleton și-a fotografiat copiii. Cum au reacționat micuții Ducilor de Cambridge

Ducesa de Cambridge este cu siguranță o împătimită a fotografiilor. Aceasta iubește să documenteze prin imagini viața micuților săi. Kate Middleton a povestit într-un interviu cum și-a fotografiat copiii, iar reacția acestora a fost de-a dreptul încântătoare.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:57

Ducesa de Cambridge zâmbește deseori când se gândește la micuții săi. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte sunt deseori surprinși de mama lor. În cel mai recent proiect al său, Hold Still, Ducesa a adăugat o fotografie a copiilor săi.

Kate Middleton și-a fotografiat copiii

Kate Middleton a luat legătura cu o mămică fotograf. Ducesa de Cambridge continuă seria sa de documentare telefonice pe care le derulează cu participanții la proiectul său, Hold Still. Proiectul de fotografie și-a propus să ofere șansa oamenilor din Marea Britanie să trimită imagini ale vieții lor din timpul pandemiei. În videoclipul realizat, Kate Middleton povestește cum și-a fotografiat copiii pentru proiect.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducesa a făcut schimb de păreri cu Ceri Edwards, o mămică ce a trimis o fotografie emoționantă a fiicei sale, Poppy, care își îmbrățișa tatăl. Tatăl micuței a lucrat pe tot parcursul pandemiei de Coronavirus ca paramedic și a ajutat oamenii în timpul situațiilor dificile. Ducesa a întrebat-o imediat pe Ceri dacă este fotograf și cum reușește să-și fotografieze fetița. Se pare că Ducesa Kate întâmpină multe dificultăți când vine vorba de surprinderea copiilor săi în imagini inedite.

Reclamă

De fiecare dată când încerc să fac o fotografie copiii mei se feresc. Îi aud spunând: mami, mami, te rog, nu ne mai face poze.

– Kate Middleton

Conform publicației People, Ducesa de Cambridge se află mai tot timpul în spatele portretelor cu cei mici de zilele lor de naștere. Kate Middleton a fost cea care și-a fotografiat copiii la aceste evenimente speciale. Arthur Edwards, fotograful de la Casa Regală a povestit că este un admirator real al imaginilor realizate de Kate Middleton.

Fotografia pe care o iubesc cel mai mult este cea pe care i-a făcut-o Prințului William alături de copiii lor. Mi-aș fi dorit să fac și eu o asemenea fotografie. Toată lumea zâmbește la mama lor și știm prea bine că doar o mamă și un tată pot face o astfel de fotografie. Este o imagine tare drăgălașă.

– Arthur Edwards

Reclamă

Hold Still, un proiecte de suflet pentru Ducesa de Cambridge

Proiectul Hold Still, lansat de Ducesa de Cambridge în anul 2020 a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, Ducesa Kate a început o serie de interviuri telefonice pe care le ține cu participanții ce au fost selectați să-și pună fotografiile în albumul lansat.

După ce s-a întâlnit cu o fetiță bolnavă de cancer și a purtat o rochie roz, exact așa cum și-a dorit micuța, Kate Middleton a surprins din nou. De data aceasta, Ducesa Kate a luat legătura cu o altă participantă printr-o convorbire telefonică. Proiectul Hold Still, dar și aceste interacțiuni dintre Ducesa Kate și participanții ale căror fotografii au fost selectate, au rorlul de a aduce puțină lumină în viețile oamenilor care au suferit în timpul pandemiei.

Kate Middleton și-a fotografiat și ea copiii în această perioadă, însă a fost extrem de emoționată de fotografia micuței Poppy. Ducesa și-a exprimat încântarea în convorbirea telefonică pe care a postat-o ulterior și pe contul personal de Instagram.

Iubesc să văd îmbrățișarea cu tăticul tău. Îmbrățișările sunt foarte, foarte importante. Sunt sigură că tatăl tău a luat acea îmbrățișare cu el și că l-a ajutat în fiecare zi la locul de muncă.

– Kate Middleton

Micuța Poppy i-a răspuns Ducesei într-un mod cât se poate de politicos și adorabil. Fetița i-a povestit Ducesei Kate Middleton cât de speriată a fost ca nu cumva tatăl său să pățească ceva în acea perioadă și să se îmbolnăvească. Discuția a continuat ulterior între Ducesă și mama micuței.

Se pare că, Poppy este extrem de talentată la matematică. Fetița a exersat zilnic probleme și exerciții cu mama sa. Ducesa de Cambridge a mărturisit că întâmpină dificultăți cu micuții săi atunci când vine vorba de acest subiect. Conform declarațiilor Ducesei pentru publicația Vanity Fair, copii săi nu sunt atât de apropiați de disciplina matematică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×