Reclamă

Kate Middleton și-a fotografiat copiii. Cum au reacționat micuții Ducilor de Cambridge

Ducesa de Cambridge este cu siguranță o împătimită a fotografiilor. Aceasta iubește să documenteze prin imagini viața micuților săi. Kate Middleton a povestit într-un interviu cum și-a fotografiat copiii, iar reacția acestora a fost de-a dreptul încântătoare.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:57

Ducesa de Cambridge zâmbește deseori când se gândește la micuții săi. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte sunt deseori surprinși de mama lor. În cel mai recent proiect al său, Hold Still, Ducesa a adăugat o fotografie a copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și-a fotografiat copiii

Kate Middleton a luat legătura cu o mămică fotograf. Ducesa de Cambridge continuă seria sa de documentare telefonice pe care le derulează cu participanții la proiectul său, Hold Still. Proiectul de fotografie și-a propus să ofere șansa oamenilor din Marea Britanie să trimită imagini ale vieții lor din timpul pandemiei. În videoclipul realizat, Kate Middleton povestește cum și-a fotografiat copiii pentru proiect.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducesa a făcut schimb de păreri cu Ceri Edwards, o mămică ce a trimis o fotografie emoționantă a fiicei sale, Poppy, care își îmbrățișa tatăl. Tatăl micuței a lucrat pe tot parcursul pandemiei de Coronavirus ca paramedic și a ajutat oamenii în timpul situațiilor dificile. Ducesa a întrebat-o imediat pe Ceri dacă este fotograf și cum reușește să-și fotografieze fetița. Se pare că Ducesa Kate întâmpină multe dificultăți când vine vorba de surprinderea copiilor săi în imagini inedite.

Reclamă

De fiecare dată când încerc să fac o fotografie copiii mei se feresc. Îi aud spunând: mami, mami, te rog, nu ne mai face poze.

– Kate Middleton

Conform publicației People, Ducesa de Cambridge se află mai tot timpul în spatele portretelor cu cei mici de zilele lor de naștere. Kate Middleton a fost cea care și-a fotografiat copiii la aceste evenimente speciale. Arthur Edwards, fotograful de la Casa Regală a povestit că este un admirator real al imaginilor realizate de Kate Middleton.

Fotografia pe care o iubesc cel mai mult este cea pe care i-a făcut-o Prințului William alături de copiii lor. Mi-aș fi dorit să fac și eu o asemenea fotografie. Toată lumea zâmbește la mama lor și știm prea bine că doar o mamă și un tată pot face o astfel de fotografie. Este o imagine tare drăgălașă.

– Arthur Edwards

Reclamă

Hold Still, un proiecte de suflet pentru Ducesa de Cambridge

Proiectul Hold Still, lansat de Ducesa de Cambridge în anul 2020 a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, Ducesa Kate a început o serie de interviuri telefonice pe care le ține cu participanții ce au fost selectați să-și pună fotografiile în albumul lansat.

După ce s-a întâlnit cu o fetiță bolnavă de cancer și a purtat o rochie roz, exact așa cum și-a dorit micuța, Kate Middleton a surprins din nou. De data aceasta, Ducesa Kate a luat legătura cu o altă participantă printr-o convorbire telefonică. Proiectul Hold Still, dar și aceste interacțiuni dintre Ducesa Kate și participanții ale căror fotografii au fost selectate, au rorlul de a aduce puțină lumină în viețile oamenilor care au suferit în timpul pandemiei.

Kate Middleton și-a fotografiat și ea copiii în această perioadă, însă a fost extrem de emoționată de fotografia micuței Poppy. Ducesa și-a exprimat încântarea în convorbirea telefonică pe care a postat-o ulterior și pe contul personal de Instagram.

Iubesc să văd îmbrățișarea cu tăticul tău. Îmbrățișările sunt foarte, foarte importante. Sunt sigură că tatăl tău a luat acea îmbrățișare cu el și că l-a ajutat în fiecare zi la locul de muncă.

– Kate Middleton

Micuța Poppy i-a răspuns Ducesei într-un mod cât se poate de politicos și adorabil. Fetița i-a povestit Ducesei Kate Middleton cât de speriată a fost ca nu cumva tatăl său să pățească ceva în acea perioadă și să se îmbolnăvească. Discuția a continuat ulterior între Ducesă și mama micuței.

Se pare că, Poppy este extrem de talentată la matematică. Fetița a exersat zilnic probleme și exerciții cu mama sa. Ducesa de Cambridge a mărturisit că întâmpină dificultăți cu micuții săi atunci când vine vorba de acest subiect. Conform declarațiilor Ducesei pentru publicația Vanity Fair, copii săi nu sunt atât de apropiați de disciplina matematică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×