Reclamă

Preparatele culinare favorite ale lui Kate Middleton. Cum își menține silueta

Meniurile meselor regale ating cel mai înalt grad al rafinamentului. Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge, cunoscută pentru atitudinea sa „cu picioarele pe pământ”, nu se numără printre simandicoși. Care sunt preparatele culinare favorite ale lui Kate Middleton?

Publicat: 7 iunie 2021, 7:00

Kate Middleton este o fire curioasă, așa că în cadrul evenimentelor publice la care participă gustă din toate. Însă ce alege aceasta să mănânce în intimitatea casei?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preparatele culinare favorite ale lui Kate Middleton

Se pare că printre mâncărurile preferate ale lui Kate Middleton se numără preparate clasice. Ducesa a recunoscut anterior că iubește curry-urile picante, pe care soțul ei nu le agrează atât de mult.

Kate Middleton a dezvăluit anterior că adoră să prepare ea însăși torturile aniversare pentru cei trei copii ai săi, împreună cu care adoră să gătească.

Îmi place să prepar torturi. A devenit un fel de tradiție să stau trează până la miezul nopții amestecând cantități ridicole de mix pentru tort și glazură; mereu coc cantități prea mari. Dar îmi face plăcere.

– Kate Middleton

Reclamă

Mâncare italienească

Ducesei Kate îi place să gătească mâncare italiană. Nu oricum, ci așa cum am menționat anterior, împreună cu copiii ei. În timpul unei vizite oficiale la Școala primară Lavender, Kate Middleton a mărturisit tuturor cât de mult le place celor mici să gătească pentru și alături de ea.

Zilele trecute au pregătit paste cu brânză. Unul amestecă făina, altul adăuga laptele și untul. Fac și salată și alte lucruri.

– Kate Middleton

Reclamă

Ducesei îi face plăcere să facă și pizza în casă, cu ajutorul celor mici, bineînțeles. Prințului George și Prințesei George le face plăcere să se joace cu aluatul. Ducesa încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi. Cum arată o zi din viața acestora?

Vezi mai multe Imagini în Galeria Foto!

Sushi

Prințul William a dezvăluit, în timpul unei vizite la un restaurant japonez, că el și Kate adoră să mănânce sushi. Acest lucru demonstrează că celor doi le place să experimenteze diferite alimente din întreaga lume, în timpul vizitelor lor oficiale.

Curry picant

Când era însărcinată în șapte luni cu George, Kate Middleton a apreciat un curry de legume. Ducesa a recunoscut că iubește mâncărurile picante, deși soțul său, Prințul William face un efort să le guste.

Carne de miel

Prințul William și Kate Middleton au inclus în meniul de nuntă carne de miel. Însă aceasta nu este singura dată când cuplul a optat pentru acest tip de carne, informează Hello Magazine. În timp ce au participat la festivalul culinar Taste of British Columbia, în 2016, William și Kate au gustat de la unul dintre standuri preparate din carne de miel și le-au apreciat enorm.

Rețeta de chutney a bunicii

Ducesa a împărtășit că și-a testat abilitățile culinare în momentul în care și-a petrecut primul Crăciun la Sandringham, alături de Familia Regală. Kate Middleton a ales atunci să îi ofere Reginei un cadou cu o notă personală, un borcan cu chuttney, preparat după rețeta bunicii sale. Chuttney este un sos dulce-picant, ori chiar dulce-acrișor, specific bucătăriei indiene. Există multiple variațiuni de rețete și ingrediente ale acestuia.

Popcorn

Pe parcursul turului regal în SUA și Canada, din 2014, a ieșit la iveală pasiunea lui Kate Middleton pentru popcorn. În timp ce ea și Prințul William au participat la un meci de baschet în New York. În vreme ce urmărea un meci al NBA, ea a împărțit cu soțul ei o pungă de popcorn.

Preparate vegetariene

Kate apreciază din când în când preparate culinare ce conțin carne, însă chef Raghu Deora, care s-a ocupat de mesele cuplului regal pe durata unor vizite oficiale în India a declarat că a pregătit numai mâncare vegetariană pentru Ducii de Cambridge. Acesta le-a servit un prânz în care le-a oferit kebab de legume și curry de linte. El fusese instruit că cei doi preferă mâncarea vegetariană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×