Reclamă

James Middleton e copia fidelă a Regelui George al V-lea. Asemănare surprinzătoare între fratele lui Kate Middleton și bunicul Reginei Elisabeta a II-a

Membrii Familiei Regale sunt adesea supuși unor comparații care arată cât de mult seamănă cu strămoșii lor. James Middleton e copia fidelă a Regelui George al V-lea. Asemănarea surprinzătoare dintre cei doi le-a atras atenția fanilor, iar acum imaginile cu ei au devenit subiect de presă.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 8:28

Prințesa Beatrice și Regina Victoria au surprins și ele cu asemănarea uimitoare, așa cum s-a întâmplat și în cazul Prințului Charles cu bunica sa paternă. Fanii regali sunt pur și simplu curioși de asemănarea care există între membrii regali de acum și rudele lor, scrie mylondonnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Middleton e copia fidelă a Regelui George al V-lea

De această dată, sub lupa fanilor au intrat James Middleton și Regele George al V-lea. James Middleton este înrudit cu Familia Regală a Marii Britanii prin intermediul lui Kate Middleton. Cu toate acestea, familia sa avea legături cu regalitatea cu mulți ani înainte ca Kate Middleton să se căsătorească cu Prințul William în 2011.

Olive Middleton este străbunica lui Catherine, Pippa și a lui James și provine dintr-un mediu cu resurse financiare importante. În ultimii ei ani de viață, ea avea să fie gazda membrilor Familiei Regale, inclusiv a mătușii Reginei, Prințesa Mary.

Vezi mai multe imagini cu James Middleton în GALERIA FOTO!

Regele George al V-lea și James Middleton, într-un colaj de poze, asemănare surprinzătoare
Sub lupa fanilor au intrat James Middleton și Regele George al V-lea / Getty Images
Reclamă

În ciuda informațiilor care dovedesc că Prințul William și Catherine sunt veri de gradul 14, din partea mamei sale, este foarte puțin probabil ca ambele familii să aibă aceeași moștenire genetică. Acest lucru poate explica câtuși de puțin asemănarea dintre James Middleton și bunicul Reginei Elisabeta, Regele George al V-lea.

Atunci când fanii Familiei Regale a Marii Britanii au pus pozele una lângă alta, asemănarea dintre cei doi este cu adevărat surprinzătoare. Cu toate acestea, James Middleton nu seamănă doar cu Regele George al V-lea. Prințul Louis, băiețelul cel mic al Ducilor de Cambridge, pare copia fidelă a unchiului său.

Tot fanii au descoperit și această asemănare după ce au fost publicate imagini cu Prințul Louis și s-au găsit poze cu James din copilărie. Cu toate acestea, în mediul online s-a spus adesea că Prințul Louis seamănă foarte mult cu tatăl mamei sale, Michael Middleton, sau chiar cu Prințul Philip.

Reclamă

James Middleton s-a căsătorit cu Alizee Thevenet

James Middleton s-a căsătorit cu Alizee Thevenet, după ce au fost logodiți mai bine de doi ani. Nunta celor doi a avut loc în Sudul Franței. James William Middleton e fratele mai mic al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Deși are numai 34 de ani, acesta a fondat mai multe companii, unele dintre ele chiar de mare succes.

James și Alizee s-au căsătorit în Bormes-les-Mimosas, Provence, Franța. La nunta au participat inclusiv Ducele și Ducesa de Cambridge. Fratele Ducesei de Cambridge a confirmat vestea pe contul său de Instagram. Cei doi s-au logodit în septembrie 2019. În luna mai a anului 2020, fratele lui Kate Middleton a dezvăluit că voia să se căsătorească. A fost însă nevoit să anuleze evenimentul din cauza pandemiei.

„A trecut un an de când am cerut-o în căsătorie pe Alizee…și ce a fost! Două case, interdicții, două încercări să facem nuntă, mulți pui de câine. Lansarea unei noi companii, o barbă rasă și multe altele. Cea mai bună parte e că pot să împart toate acestea cu tine, Alizee. Abia aștept să înfruntăm tot ce ne rezervă viitorul.”

Mama lui Kate Middleton a spus de-a lungul timpului că își dorește ca și fiul ei să-și găsească o parteneră la fel de bună ca și el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×