Reclamă

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a căsătorit. Cine e și cum arată mireasa lui, Alizee Thevenet

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a căsătorit cu Alizee Thevenet, după o logodnă de doi ani. Nunta a avut loc în sudul Franței, așa cum a confirmat chiar James, pe contul personal de Instagram.

Publicat: 20 septembrie 2021, 14:23

James William Middleton e fratele mai mic al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. În vârstă de 34 de ani, James a fondat mai multe companii, unele de succes. Recent, el a publicat o imagine pe Instagram în care confirma căsătoria cu Alizee Thevenet. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au logodit în anul 2019 și planificaseră o nuntă pentru anul 2020, însă au amânat-o din cauza pandemiei, potrivit People

Acum, James și Alizee s-au căsătorit în Bormes-les-Mimosas, Provence, Franța. La nunta au participat inclusiv Ducele și Ducesa de Cambridge. 

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, s-a căsătorit cu Alizee Thevenet

James a confirmat vestea pe contul personal de Instagram, cu o imagine în care apare alături de noua lui soție. În timp ce Alizee pare să fi optat pentru o rochie de mireasă fără bretele și cu dantelă, James a purtat un costum alb și o cămașă albastră.

Pe fundalul imaginii apare și câinele lui James, alături de care a apărut la mai multe evenimente caritabile de-a lungul timpului. 

Reclamă

Alături de imagine, James a scris: „Domnul și doamna Middleton. Ieri, m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, înconjurați de familie, prieteni și, evident, câțiva câini, în frumosul sat Bormes-les-Mimosas. Nu am cuvinte să descriu cât de fericit sunt.” 

James și Alizee s-au logodit în septembrie 2019. În luna mai a anului 2020, fratele lui Kate Middleton a dezvăluit că voia să se căsătorească în acea lună, dar că amână evenimentul din cauza pandemiei.

Reclamă

„A trecut un an de când am cerut-o în căsătorie pe Alizee…și ce a fost!” a scris James pe Instagram în 2020. „Două case, interdicții, two încercări să facem nuntă, mulți pui de câine, lansarea unei noi companii, o barbă rasă și multe altele, dar cea mai bună parte e că pot să împart toate acestea cu tine, Alizee, și abia aștept să înfruntăm tot ce ne rezervă viitorul.” 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

James Middleton pe covorul roșu, în anul 2019, la GQ Men of the year awards. Poartă o jachetă viinie, cu papion negru, și cămașă albă
James Middleton a purtat o jachetă vișinie la evenimentul GQ Men of The Year Awards din anul 2019 / Getty Images

În locul nunții din 2020, James și Alizee au pornit într-o călătorie în Italia. Acum, fratele lui Kate Middleton s-a căsătorit în Franța. 

Cine e Alizee Thevenet, soția lui James Middleton 

Thevenet e un analist financiar și vorbește trei limbi: franceza, engleza și spaniola. Ea și-a petrecut copilăria în mai multe țări, printre care se numără Germania, Indonezia, Chile, Franța, Belgia și Marea Britanie.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2018 și au creat o legătură pornind de la iubirea lor pentru animale. Potrivit lui James, câinele său, Ella, a jucat un rol important în momentul în care a cunoscut-o pe Alizee. 

În același an, mama lui James, Carole Middleton, a vorbit public despre speranța ei ca fiul său să își găsească o parteneră. 

Fratele lui Kate Middleton s-a căsătorit cu Alizee după mai mulți ani în care imagini cu cei doi au apărut în reviste din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×