Reclamă

5 ținute inspirate de Prințesa Diana pe care le-a purtat Kate Middleton. Cât de similare sunt

Kate Middleton a purtat numeroase ținute inspirate de Prințesa Diana. Stilurile lor vestimentare sunt similare, așa că nu e de mirare că au avut și garderobe asemănătoare, fie la nivelul culorilor, fie la nivelul croielii sau detaliilor.

Publicat: 12 septembrie 2021, 7:01

Kate Middleton și Prințesa Diana sunt unele dintre cele mai cunoscute nume asociate cu Familia Regală a Marii Britanii. Ambele femei au reușit să impresioneze de-a lungul timpului, și prin stilul lor vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate și Diana au fost comparate în repetate rânduri. Unele ținute ale celor două sunt foarte similare, așa cum au observat fanii, potrivit Reader’s Digest

Printre acestea se numără rochii purtate la evenimente regale formale sau în situații importante, precum ieșirea din spital după nașterea copiilor.

5 ținute inspirate de Prințesa Diana pe care le-a purtat Kate Middleton

Kate Middleton și Prințesa Diana au fost ambele admirate pentru stilurile lor vestimentare. Uneori, acestea sunt foarte similare, mai ales atunci când vine vorba de evenimente publice, în care atrag atenția tuturor și sunt surprinse de camerele de luat vederi. 

Iată 5 ținute inspirate de Prințesa Diana pe care le-a purtat Ducesa de Cambridge de-a lungul timpului:

Reclamă

Ținuta neagră purtată de Remembrance Day 

De ziua națională Remembrance Day din anul 2016, Kate Middleton a optat pentru o ținută foarte asemănătoare cu cea purtată de Diana cu aceeași ocazie, dar în anul 1993.

Ambele au ales ținute negre, accesorizate cu pălării în aceeași nuanță și cu micul detaliu în formă de mac. 

Reclamă

Rochia purtată la botezul Prințului William

Atunci când a avut loc botezul Prințului William, în anul 1982, Diana a purtat o rochie largă, cu buline albe.

După nașterea lui George, cu ocazia primei sale apariții publice, Kate a optat pentru o rochie cu o croială similară. Ținuta albastră avea buline similare cu cele din imaginea surprinsă în anul 1982. 

Rochia de banchet albă cu accente aurii 

Printre numeroasele ținute inspirate de Prințesa Diana pe care le-a purtat Kate Middleton se numără și rochia albă, cu accente aurii. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Colaj cu Prințesa Diana și Kate Middleton, ambele îmbrăcate în rochii albe cu accente aurii
Prințesa Diana și Kate Middleton au optat amândouă pentru rochii albe cu accente aurii pentru cine formale / Profimedia

Diana a purtat o variantă fără bretele, accesorizată cu mănuși lungi, albe, în cadrul unui banchet la care a participat și ambasadorul din Germania, în anul 1986.

Kate a purtat rochia asemănătoare la o cină formală ce a avut loc în Malaezia, în anul 2012, în cadrul Turului Diamond Jubilee. 

Costumul roșu

Costumele roșii sunt adesea asociate cu o carieră de succes și putere. Diana și Kate Middleton au optat amândouă pentru o ținută similară.

Diana a purtat costumul în anul 1996, la un eveniment caritabil din Londra. Ea a accesorizat ținuta cu una dintre gențile ei faimoase. Kate a optat pentru un stil similar în 2017, în cadrul campaniei Children’s Mental Health. 

Ținuta roșie purtată după nașterea Prințului Harry

În 1984, după nașterea Prințului Harry, Diana a apărut în fața camerelor într-o ținută roșie, cu un guler mic de culoare albă.

Kate Middleton a purtat o rochie foarte similară – ce includea și un mic guler alb – pentru o ocazie similară. Ea a optat pentru ținuta roșie după nașterea Prințului Louis, în 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×