Reclamă

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu. Membrul Familiei Regale care a obținut cele mai mari calificative

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele din liceu. O altă membră a Familiei Regale a obținut cele mai mari note, însă. Mai mult, unii membri ai Familiei Regale nu au avut o educație tradițională.

Publicat: 22 august 2021, 7:52

În Marea Britanie, elevii de liceu pot obține calificative în cadrul examenelor A-level, ce pot ajuta la intrarea la facultate. În acest sistem, elevii nu primesc note, ci calificative de la A la O, scrie The Mirror. Mulți membri din Familia Regală au dat examenele A-level, pe când generația Prințului Charles și a Prințesei Diana a trecut și prin proba O-level (cunoscută acum drept GSCE). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul Familiei Regale, un membru a reușit să obțină calificative mult mai bune decât ceilalți. 

Ce calificative au obținut William și Harry în liceu

Din Familia Regală, Regina Elisabeta a II-a nu a avut parte de o educație formală. Astfel, monarhul nu a dat examene în liceu, ci s-a concentrat pe învățarea Constituției.

Meghan Markle, acum în vârstă de 40 de ani, a studiat în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea a participat la examenele SAT, dar rezultatele ei nu au fost făcute publice. Ea a studiat la Universitatea Northwestern. 

Iată ce note au luat membrii Familiei Regale din Marea Britanie la examenele din liceu.

Reclamă

Prințul William

William a început studiile la Eton College în 1995 și a dat examenele A-level în 2000. El a obținut calificativul A la geografie, B la artă și C la biologie.

Cu ajutorul acestor note, a intrat la Universitatea St. Andrews, din Scoția. El a studiat Istoria Artei înainte să se concentreze pe geografie. 

Reclamă

Înainte să meargă la facultate, Prințul William a luat pauză un an și a călătorit prin lume. Printre țările vizitate s-au numărat Chile, Kenya, Tanzania și Botswana. 

Prințul Harry

Spre deosebire de fratele său mai mare, Harry a obținut note mai mici. A primit calificativul B în artă și D la geografie. 

În timpul liceului, Harry a excelat la alte subiecte, în special sport. El a jucat rugby, cricket și polo. La fel ca William, Harry a călătorit un an după liceu, în Australia, Africa și Argentina. Harry a preferat să se alăture armatei în loc să meargă la facultate. 

Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Eugenie a primit cele mai mari note la examenul A-level. A luat două note de A la artă ș literatură britanică și B în istoria artei. 

Sora ei, Beatrice, a primit A la teatru și două note de B la istorie și teoria filmului. Eugenie a studiat literatură, istoria artei și politică în cadrul Universității Newcastle. 

Prințul Charles

În copilărie și adolescență, Prințul Charles a urmat cursurile unei școli private stricte din Scoția. El a obținut cinci note de trecere la O-level (GSCE), nota B la istorie și nota C la franceză. 

El a studiat istoria la Universitatea Cambridge. 

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu

Chiar dacă au fost comparate de multe ori, Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite în liceu, în cadrul examenele A-level.

Prințesa Diana

Prințesa Diana a dat examenele O-level de două ori și nu a obținut note de trecere. Ea ar fi excelat la cursurile de comportament și eleganță, după ce a studiat la o școală formală din Elveția.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana într-o rochie neagră pe umeri în timp ce zâmbește după ce a participat la un eveniment de la Casa Albă în 1985
Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor / Getty Images

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut rezultate complet diferite la examenele de liceu. 

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a luat note mai mari la examene decât soțul ei. Kate a trecut unsprezece examene GCSE (examene obligatorii). În cadrul A-level, a luat nota A la matematică și artă și B la engleză. 

Ea a studiat la Universitatea St. Andrews, unde l-a cunoscut pe Prințul William. La fel ca soțul ei, Kate a călătorit un an înainte de facultate. Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele de liceu.

Regina Elisabeta a II-a nu a mers la școală 

Regina Marii Britanii nu a avut parte de o educație formală. Atunci când era copil, ea studia cu o guvernantă, dimineața de la ora 9.30 la 11. 

După ce tatăl ei a devenit Rege, Elisabeta s-a pregătit pentru viitorul său rol. A învățat istoria constituțională, predată chiar de către rectorul Eton, Henry Marten. 

Pentru că tatălui ei nu-i plăcea școala și mama sa nu a încurajat acest demers, Elisabeta nu a primit o educație formală. Potrivit apropiaților, Elisabeta e autodidactă și a învățat mai multe limbi străine. 

Ceilalți copii ai Reginei au obținut calificative mai bune decât Prințul Charles la examenele A-level. Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward au luat nota A la engleză, istorie și politică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×