Reclamă

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu. Membrul Familiei Regale care a obținut cele mai mari calificative

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele din liceu. O altă membră a Familiei Regale a obținut cele mai mari note, însă. Mai mult, unii membri ai Familiei Regale nu au avut o educație tradițională.

Publicat: 22 august 2021, 7:52

În Marea Britanie, elevii de liceu pot obține calificative în cadrul examenelor A-level, ce pot ajuta la intrarea la facultate. În acest sistem, elevii nu primesc note, ci calificative de la A la O, scrie The Mirror. Mulți membri din Familia Regală au dat examenele A-level, pe când generația Prințului Charles și a Prințesei Diana a trecut și prin proba O-level (cunoscută acum drept GSCE). 

În cadrul Familiei Regale, un membru a reușit să obțină calificative mult mai bune decât ceilalți. 

Ce calificative au obținut William și Harry în liceu

Din Familia Regală, Regina Elisabeta a II-a nu a avut parte de o educație formală. Astfel, monarhul nu a dat examene în liceu, ci s-a concentrat pe învățarea Constituției.

Meghan Markle, acum în vârstă de 40 de ani, a studiat în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea a participat la examenele SAT, dar rezultatele ei nu au fost făcute publice. Ea a studiat la Universitatea Northwestern. 

Iată ce note au luat membrii Familiei Regale din Marea Britanie la examenele din liceu.

Reclamă

Prințul William

William a început studiile la Eton College în 1995 și a dat examenele A-level în 2000. El a obținut calificativul A la geografie, B la artă și C la biologie.

Cu ajutorul acestor note, a intrat la Universitatea St. Andrews, din Scoția. El a studiat Istoria Artei înainte să se concentreze pe geografie. 

Reclamă

Înainte să meargă la facultate, Prințul William a luat pauză un an și a călătorit prin lume. Printre țările vizitate s-au numărat Chile, Kenya, Tanzania și Botswana. 

Prințul Harry

Spre deosebire de fratele său mai mare, Harry a obținut note mai mici. A primit calificativul B în artă și D la geografie. 

În timpul liceului, Harry a excelat la alte subiecte, în special sport. El a jucat rugby, cricket și polo. La fel ca William, Harry a călătorit un an după liceu, în Australia, Africa și Argentina. Harry a preferat să se alăture armatei în loc să meargă la facultate. 

Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Eugenie a primit cele mai mari note la examenul A-level. A luat două note de A la artă ș literatură britanică și B în istoria artei. 

Sora ei, Beatrice, a primit A la teatru și două note de B la istorie și teoria filmului. Eugenie a studiat literatură, istoria artei și politică în cadrul Universității Newcastle. 

Prințul Charles

În copilărie și adolescență, Prințul Charles a urmat cursurile unei școli private stricte din Scoția. El a obținut cinci note de trecere la O-level (GSCE), nota B la istorie și nota C la franceză. 

El a studiat istoria la Universitatea Cambridge. 

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu

Chiar dacă au fost comparate de multe ori, Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite în liceu, în cadrul examenele A-level.

Prințesa Diana

Prințesa Diana a dat examenele O-level de două ori și nu a obținut note de trecere. Ea ar fi excelat la cursurile de comportament și eleganță, după ce a studiat la o școală formală din Elveția.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana într-o rochie neagră pe umeri în timp ce zâmbește după ce a participat la un eveniment de la Casa Albă în 1985
Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor / Getty Images

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut rezultate complet diferite la examenele de liceu. 

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a luat note mai mari la examene decât soțul ei. Kate a trecut unsprezece examene GCSE (examene obligatorii). În cadrul A-level, a luat nota A la matematică și artă și B la engleză. 

Ea a studiat la Universitatea St. Andrews, unde l-a cunoscut pe Prințul William. La fel ca soțul ei, Kate a călătorit un an înainte de facultate. Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele de liceu.

Regina Elisabeta a II-a nu a mers la școală 

Regina Marii Britanii nu a avut parte de o educație formală. Atunci când era copil, ea studia cu o guvernantă, dimineața de la ora 9.30 la 11. 

După ce tatăl ei a devenit Rege, Elisabeta s-a pregătit pentru viitorul său rol. A învățat istoria constituțională, predată chiar de către rectorul Eton, Henry Marten. 

Pentru că tatălui ei nu-i plăcea școala și mama sa nu a încurajat acest demers, Elisabeta nu a primit o educație formală. Potrivit apropiaților, Elisabeta e autodidactă și a învățat mai multe limbi străine. 

Ceilalți copii ai Reginei au obținut calificative mai bune decât Prințul Charles la examenele A-level. Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward au luat nota A la engleză, istorie și politică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×