Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu. Membrul Familiei Regale care a obținut cele mai mari calificative

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele din liceu. O altă membră a Familiei Regale a obținut cele mai mari note, însă. Mai mult, unii membri ai Familiei Regale nu au avut o educație tradițională.

Publicat: 22 august 2021, 7:52 / Actualizat: 22 August 2021, 8:26

În Marea Britanie, elevii de liceu pot obține calificative în cadrul examenelor A-level, ce pot ajuta la intrarea la facultate. În acest sistem, elevii nu primesc note, ci calificative de la A la O, scrie The Mirror. Mulți membri din Familia Regală au dat examenele A-level, pe când generația Prințului Charles și a Prințesei Diana a trecut și prin proba O-level (cunoscută acum drept GSCE). 

În cadrul Familiei Regale, un membru a reușit să obțină calificative mult mai bune decât ceilalți. 

Ce calificative au obținut William și Harry în liceu

Din Familia Regală, Regina Elisabeta a II-a nu a avut parte de o educație formală. Astfel, monarhul nu a dat examene în liceu, ci s-a concentrat pe învățarea Constituției.

Meghan Markle, acum în vârstă de 40 de ani, a studiat în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea a participat la examenele SAT, dar rezultatele ei nu au fost făcute publice. Ea a studiat la Universitatea Northwestern. 

Iată ce note au luat membrii Familiei Regale din Marea Britanie la examenele din liceu.

Prințul William

William a început studiile la Eton College în 1995 și a dat examenele A-level în 2000. El a obținut calificativul A la geografie, B la artă și C la biologie.

Cu ajutorul acestor note, a intrat la Universitatea St. Andrews, din Scoția. El a studiat Istoria Artei înainte să se concentreze pe geografie. 

Înainte să meargă la facultate, Prințul William a luat pauză un an și a călătorit prin lume. Printre țările vizitate s-au numărat Chile, Kenya, Tanzania și Botswana. 

Prințul Harry

Spre deosebire de fratele său mai mare, Harry a obținut note mai mici. A primit calificativul B în artă și D la geografie. 

În timpul liceului, Harry a excelat la alte subiecte, în special sport. El a jucat rugby, cricket și polo. La fel ca William, Harry a călătorit un an după liceu, în Australia, Africa și Argentina. Harry a preferat să se alăture armatei în loc să meargă la facultate. 

Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Eugenie a primit cele mai mari note la examenul A-level. A luat două note de A la artă ș literatură britanică și B în istoria artei. 

Sora ei, Beatrice, a primit A la teatru și două note de B la istorie și teoria filmului. Eugenie a studiat literatură, istoria artei și politică în cadrul Universității Newcastle. 

Prințul Charles

În copilărie și adolescență, Prințul Charles a urmat cursurile unei școli private stricte din Scoția. El a obținut cinci note de trecere la O-level (GSCE), nota B la istorie și nota C la franceză. 

El a studiat istoria la Universitatea Cambridge. 

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu

Chiar dacă au fost comparate de multe ori, Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite în liceu, în cadrul examenele A-level.

Prințesa Diana

Prințesa Diana a dat examenele O-level de două ori și nu a obținut note de trecere. Ea ar fi excelat la cursurile de comportament și eleganță, după ce a studiat la o școală formală din Elveția.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana într-o rochie neagră pe umeri în timp ce zâmbește după ce a participat la un eveniment de la Casa Albă în 1985
Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor / Getty Images

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut rezultate complet diferite la examenele de liceu. 

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a luat note mai mari la examene decât soțul ei. Kate a trecut unsprezece examene GCSE (examene obligatorii). În cadrul A-level, a luat nota A la matematică și artă și B la engleză. 

Ea a studiat la Universitatea St. Andrews, unde l-a cunoscut pe Prințul William. La fel ca soțul ei, Kate a călătorit un an înainte de facultate. Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele de liceu.

Regina Elisabeta a II-a nu a mers la școală 

Regina Marii Britanii nu a avut parte de o educație formală. Atunci când era copil, ea studia cu o guvernantă, dimineața de la ora 9.30 la 11. 

După ce tatăl ei a devenit Rege, Elisabeta s-a pregătit pentru viitorul său rol. A învățat istoria constituțională, predată chiar de către rectorul Eton, Henry Marten. 

Pentru că tatălui ei nu-i plăcea școala și mama sa nu a încurajat acest demers, Elisabeta nu a primit o educație formală. Potrivit apropiaților, Elisabeta e autodidactă și a învățat mai multe limbi străine. 

Ceilalți copii ai Reginei au obținut calificative mai bune decât Prințul Charles la examenele A-level. Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward au luat nota A la engleză, istorie și politică.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×