Reclamă

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu. Membrul Familiei Regale care a obținut cele mai mari calificative

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele din liceu. O altă membră a Familiei Regale a obținut cele mai mari note, însă. Mai mult, unii membri ai Familiei Regale nu au avut o educație tradițională.

Publicat: 22 august 2021, 7:52

În Marea Britanie, elevii de liceu pot obține calificative în cadrul examenelor A-level, ce pot ajuta la intrarea la facultate. În acest sistem, elevii nu primesc note, ci calificative de la A la O, scrie The Mirror. Mulți membri din Familia Regală au dat examenele A-level, pe când generația Prințului Charles și a Prințesei Diana a trecut și prin proba O-level (cunoscută acum drept GSCE). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul Familiei Regale, un membru a reușit să obțină calificative mult mai bune decât ceilalți. 

Ce calificative au obținut William și Harry în liceu

Din Familia Regală, Regina Elisabeta a II-a nu a avut parte de o educație formală. Astfel, monarhul nu a dat examene în liceu, ci s-a concentrat pe învățarea Constituției.

Meghan Markle, acum în vârstă de 40 de ani, a studiat în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea a participat la examenele SAT, dar rezultatele ei nu au fost făcute publice. Ea a studiat la Universitatea Northwestern. 

Iată ce note au luat membrii Familiei Regale din Marea Britanie la examenele din liceu.

Reclamă

Prințul William

William a început studiile la Eton College în 1995 și a dat examenele A-level în 2000. El a obținut calificativul A la geografie, B la artă și C la biologie.

Cu ajutorul acestor note, a intrat la Universitatea St. Andrews, din Scoția. El a studiat Istoria Artei înainte să se concentreze pe geografie. 

Reclamă

Înainte să meargă la facultate, Prințul William a luat pauză un an și a călătorit prin lume. Printre țările vizitate s-au numărat Chile, Kenya, Tanzania și Botswana. 

Prințul Harry

Spre deosebire de fratele său mai mare, Harry a obținut note mai mici. A primit calificativul B în artă și D la geografie. 

În timpul liceului, Harry a excelat la alte subiecte, în special sport. El a jucat rugby, cricket și polo. La fel ca William, Harry a călătorit un an după liceu, în Australia, Africa și Argentina. Harry a preferat să se alăture armatei în loc să meargă la facultate. 

Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Eugenie a primit cele mai mari note la examenul A-level. A luat două note de A la artă ș literatură britanică și B în istoria artei. 

Sora ei, Beatrice, a primit A la teatru și două note de B la istorie și teoria filmului. Eugenie a studiat literatură, istoria artei și politică în cadrul Universității Newcastle. 

Prințul Charles

În copilărie și adolescență, Prințul Charles a urmat cursurile unei școli private stricte din Scoția. El a obținut cinci note de trecere la O-level (GSCE), nota B la istorie și nota C la franceză. 

El a studiat istoria la Universitatea Cambridge. 

Ce note au luat Kate Middleton și Prințesa Diana la examenele din liceu

Chiar dacă au fost comparate de multe ori, Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite în liceu, în cadrul examenele A-level.

Prințesa Diana

Prințesa Diana a dat examenele O-level de două ori și nu a obținut note de trecere. Ea ar fi excelat la cursurile de comportament și eleganță, după ce a studiat la o școală formală din Elveția.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana într-o rochie neagră pe umeri în timp ce zâmbește după ce a participat la un eveniment de la Casa Albă în 1985
Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor / Getty Images

Kate Middleton și Prințesa Diana au avut rezultate complet diferite la examenele de liceu. 

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a luat note mai mari la examene decât soțul ei. Kate a trecut unsprezece examene GCSE (examene obligatorii). În cadrul A-level, a luat nota A la matematică și artă și B la engleză. 

Ea a studiat la Universitatea St. Andrews, unde l-a cunoscut pe Prințul William. La fel ca soțul ei, Kate a călătorit un an înainte de facultate. Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele de liceu.

Regina Elisabeta a II-a nu a mers la școală 

Regina Marii Britanii nu a avut parte de o educație formală. Atunci când era copil, ea studia cu o guvernantă, dimineața de la ora 9.30 la 11. 

După ce tatăl ei a devenit Rege, Elisabeta s-a pregătit pentru viitorul său rol. A învățat istoria constituțională, predată chiar de către rectorul Eton, Henry Marten. 

Pentru că tatălui ei nu-i plăcea școala și mama sa nu a încurajat acest demers, Elisabeta nu a primit o educație formală. Potrivit apropiaților, Elisabeta e autodidactă și a învățat mai multe limbi străine. 

Ceilalți copii ai Reginei au obținut calificative mai bune decât Prințul Charles la examenele A-level. Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward au luat nota A la engleză, istorie și politică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×