Reclamă

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat de Prințesa Diana. Ce a declarat actorul la 36 de ani de la eveniment

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat Prințesei Diana s-a scris în anul 1985. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unei cine de stat ținută la Casa Albă. La acel moment, la președinția SUA se afla Ronald Reagan, iar soția sa a jucat un rol foarte important în crearea acelui moment magic.

Publicat: 10 august 2021, 7:13 / Actualizat: 10 august 2021, 15:37

Actorul John Travolta și-a deschis sufletul în cel mai recent documentar despre Prințesa Diana. Acesta a împărtășit cu publicul povestea din spatele uneia dintre cele mai celebre fotografii. Imaginea în care Prințesa Diana se află pe ringul de dans alături de John Travolta rămas în istorie și continuă să impresioneze și astăzi.

Povestea lui John Travolta dansul acordat de Prințesa Diana

În cel mai recent documentar, In Their Own Words: Princess of Wales mai multe persoane din viața Prințesei au oferit informații despre momentele trăite alături de aceasta. Povestea lui John Travolta despre dansul avut cu Lady Di se numără și ea printre principalele atracții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

John Travolta, îmbrăcat în costum negru, dansează cu Prințesa Diana, ce poartă o rochie de gală, de culoare neagră
John Travolta a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana / Getty Images

Actorul a rememorat un moment extrem de important din viața sa. În vârstă de 67 de ani, John Travolta își amintește perfect acea noapte desprinsă din basme.

Reclamă
Reclamă

În jur de ora 10 noaptea, Nancy Reagan m-a atins pe umăr și mi-a spus că Prințesa Diana își dorește în secret să danseze cu mine. Aceasta m-a întrebat dacă aș vrea să dansez cu ea.

– John Travolta

Răspunsul actorului a fost inevitabil. Așa a început de fapt povestea lui John Travolta despre dansul acordat de Prințesa Diana. Conform declarațiilor sale, cel mai greu lucru pentru el a fost să o invite pe Prințesă pe ringul de dans. La acel moment, Prințesa Diana s-a aflat într-o vizită regală în Statele Unite ale Americii.

Prima doamnă a SUA a organizat perfect momentul de vis. Acesta a reușit să-i aducă pe cei doi cât mai aproape, iar la miezul nopții, John Travolta a invitat-o pe Prințesă la dans. Dansul lui John Travolta cu Lady Di a fost un moment de neuitat pentru actor, având amintirea momentului vie chiar și la 36 de ani de când s-a întâmplat.

Declarația actorului la 36 de ani de la eveniment

Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor. Actorul în vârstă de 67 de ani are amintirea acelui moment vie în memorie.

Într-un documentar apărut recent, John Travolta a povestit în detaliu cum s-a simțit la marele eveniment. Conform declarațiilor actorului, acesta a simțit acea noapte ca fiind una de basm.

Toată camera parcă s-a golit. Am dansat împreună, iar pentru mine s-a simțit de parcă eram pe ringul de dans pentru mai bine de 15 minute. A fost un moment demn de o carte de povești. Am făcut o plecăciune atunci când momentul s-a încheiat, iar caleașca mea s-a transformat într-un dovleac.

– John Travolta

Povestea lui John Travolta reușit să atragă atenția tuturor. Fotografiile care s-au făcut în acea seară au devenit celebre și impresionează oamenii chiar și la 36 de ani de la marele eveniment. A fost un moment extrem de important, atât pentru actor, cât și pentru Lady Di.

La acea vreme, Prințesa Diana avea deja un rol important pe scena istorică a lumii. Lady Di nu mai era o tânără proaspăt căsătorită cu un Prinț. Ea devenise una dintre cele mai celebre femei din lume.

John Travolta apare în noul documentar despre Printesa Diana

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat Prințesei Diana apare în cel mai recent documentar despre aceasta. In Their Own Words, va aduce în lumină câteva interviuri speciale acordate de oamenii apropiați din viața Prințesei. Pe lângă dansul celebru alături de John Travolta, documentarul va prezenta și subiecte care țin de divorțul dintre Prințul Charles și Lady Di.

Documentarul își propune să exploreze în amănunt aspectele mai puțin discutate ale vieții Prințesei Diana. Pe parcursul interviurilor, oamenii vor cntura personalitatea Prințesei văzută din perspectiva lor. Printre persoanele care vor apărea în documentar se numără și biograful Andrew Morton, John Travolta și Debbie Frank.

Povestea lui John Travolta devine cu atât mai importantă în acest documentar cu cât dansul avut cu Prințesa Diana a reprezentat un moment important în istorie.

Rochia superbă purtată de Lady Di în acea seară a fost scoasă la licitație în anul 2019. Puțini știu faptul că acea seară a reprezentat un moment de tranziție pentru Lady Di. De la tânăra sfioasă, Prințesa Diana a devenit o femeie extrem de importantă în întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×