Reclamă

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat de Prințesa Diana. Ce a declarat actorul la 36 de ani de la eveniment

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat Prințesei Diana s-a scris în anul 1985. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unei cine de stat ținută la Casa Albă. La acel moment, la președinția SUA se afla Ronald Reagan, iar soția sa a jucat un rol foarte important în crearea acelui moment magic.

Publicat: 10 august 2021, 7:13 / Actualizat: 10 august 2021, 15:37

Actorul John Travolta și-a deschis sufletul în cel mai recent documentar despre Prințesa Diana. Acesta a împărtășit cu publicul povestea din spatele uneia dintre cele mai celebre fotografii. Imaginea în care Prințesa Diana se află pe ringul de dans alături de John Travolta rămas în istorie și continuă să impresioneze și astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea lui John Travolta dansul acordat de Prințesa Diana

În cel mai recent documentar, In Their Own Words: Princess of Wales mai multe persoane din viața Prințesei au oferit informații despre momentele trăite alături de aceasta. Povestea lui John Travolta despre dansul avut cu Lady Di se numără și ea printre principalele atracții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

John Travolta, îmbrăcat în costum negru, dansează cu Prințesa Diana, ce poartă o rochie de gală, de culoare neagră
John Travolta a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana / Getty Images

Actorul a rememorat un moment extrem de important din viața sa. În vârstă de 67 de ani, John Travolta își amintește perfect acea noapte desprinsă din basme.

Reclamă

În jur de ora 10 noaptea, Nancy Reagan m-a atins pe umăr și mi-a spus că Prințesa Diana își dorește în secret să danseze cu mine. Aceasta m-a întrebat dacă aș vrea să dansez cu ea.

– John Travolta

Răspunsul actorului a fost inevitabil. Așa a început de fapt povestea lui John Travolta despre dansul acordat de Prințesa Diana. Conform declarațiilor sale, cel mai greu lucru pentru el a fost să o invite pe Prințesă pe ringul de dans. La acel moment, Prințesa Diana s-a aflat într-o vizită regală în Statele Unite ale Americii.

Prima doamnă a SUA a organizat perfect momentul de vis. Acesta a reușit să-i aducă pe cei doi cât mai aproape, iar la miezul nopții, John Travolta a invitat-o pe Prințesă la dans. Dansul lui John Travolta cu Lady Di a fost un moment de neuitat pentru actor, având amintirea momentului vie chiar și la 36 de ani de când s-a întâmplat.

Reclamă

Declarația actorului la 36 de ani de la eveniment

Povestea lui John Travolta cu privire la dansul pe care Prințesa Diana i l-a acordat a reușit să atragă atenția tuturor. Actorul în vârstă de 67 de ani are amintirea acelui moment vie în memorie.

Într-un documentar apărut recent, John Travolta a povestit în detaliu cum s-a simțit la marele eveniment. Conform declarațiilor actorului, acesta a simțit acea noapte ca fiind una de basm.

Toată camera parcă s-a golit. Am dansat împreună, iar pentru mine s-a simțit de parcă eram pe ringul de dans pentru mai bine de 15 minute. A fost un moment demn de o carte de povești. Am făcut o plecăciune atunci când momentul s-a încheiat, iar caleașca mea s-a transformat într-un dovleac.

– John Travolta

Povestea lui John Travolta reușit să atragă atenția tuturor. Fotografiile care s-au făcut în acea seară au devenit celebre și impresionează oamenii chiar și la 36 de ani de la marele eveniment. A fost un moment extrem de important, atât pentru actor, cât și pentru Lady Di.

La acea vreme, Prințesa Diana avea deja un rol important pe scena istorică a lumii. Lady Di nu mai era o tânără proaspăt căsătorită cu un Prinț. Ea devenise una dintre cele mai celebre femei din lume.

John Travolta apare în noul documentar despre Printesa Diana

Povestea lui John Travolta despre dansul acordat Prințesei Diana apare în cel mai recent documentar despre aceasta. In Their Own Words, va aduce în lumină câteva interviuri speciale acordate de oamenii apropiați din viața Prințesei. Pe lângă dansul celebru alături de John Travolta, documentarul va prezenta și subiecte care țin de divorțul dintre Prințul Charles și Lady Di.

Documentarul își propune să exploreze în amănunt aspectele mai puțin discutate ale vieții Prințesei Diana. Pe parcursul interviurilor, oamenii vor cntura personalitatea Prințesei văzută din perspectiva lor. Printre persoanele care vor apărea în documentar se numără și biograful Andrew Morton, John Travolta și Debbie Frank.

Povestea lui John Travolta devine cu atât mai importantă în acest documentar cu cât dansul avut cu Prințesa Diana a reprezentat un moment important în istorie.

Rochia superbă purtată de Lady Di în acea seară a fost scoasă la licitație în anul 2019. Puțini știu faptul că acea seară a reprezentat un moment de tranziție pentru Lady Di. De la tânăra sfioasă, Prințesa Diana a devenit o femeie extrem de importantă în întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×