Reclamă

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit povestea din spatele imaginii celebre de la Taj Mahal

Mariajul dintre Lady Di și Prințul Charles s-a aflat întotdeauna în atenția publicului. Cuplul Regal a devenit și mai intens mediatizat după ce oamenii au început să suspecteze o ruptură în relația celor doi. Fotograful Prințesei Diana a făcut recent câteva dezvăluiri cu privire la o promisiune pe care Prințul Charles nu a reușit să o țină față de soția sa.

Publicat: 7 august 2021, 7:06

De-a lungul timpului au existat nenumărate imagini făcute Cuplului Regal. O fotografie este întotdeauna grăitoare și poate trăda cu ușurință sentimentele reale din spatele unui persoane. Imaginile cu Prințul Charles și Prințesa Diana erau tot mai evidente pentru ochii curioșilor. Pentru cei obișnuiți să privească atent în viața Cuplului Regal, multe imagini prevesteau separarea inevitabilă dintre cei doi.

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit povestea din spatele imaginii celebre de la Taj Mahal

Noul documentar cu privire la mariajul dintre Lady Di și Prințul Charles a adus la lumină mai multe dezvăluiri. Acesta deschide mai multe povești cu privire la relația reală din spatele Cuplului Regal. Kent Gavin, fotograful Prințesei Diana a povestit și el mai multe detalii cu privire la turul pe care cei doi îndrăgostiți l-au făcut în India.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana într-un sacou roșu și o fustă mov în timp ce stă pe o bancă în fața monumentului de la Taj Mahal
Imaginea Prințesei în fața monumentului de la Taj Mahal a devenit reprezentativă pentru căsnicia pe care a avut-o cu Prințul Charles / Profimedia Images

Imaginea celebră a Prințesei Diana în fața superbului Taj Mahal are în spate o poveste de-a dreptul emoționantă. Kent este de părere că oamenii și-au dat seama cu ușurință când mariajul dintre cei doi a început să se strice. Din perspectiva sa, imaginea realizată la Taj Mahal a fost una dintre cele mai grăitoare privind acest aspect al vieții private a celor doi.

Reclamă
Reclamă

Fotograful Prințesei Diana a surprins imaginea acesteia în timp ce stătea pe o bancă în fața monumentului impunător. Fotografia a fost realizată în cadrul turului regal din india în luna februarie a anului 1992. Prințul Charles și Prințesa Diana și-au anunțat despărțirea în luna decembrie a aceluiași an, iar divorțul a fost finalizat în 1995.

Tot în 1995, Prințesa Diana a oferit un interviu celebru pentru o emisiune din cadrul postului BBC. Imaginea Prințesei în fața monumentului de la Taj Mahal a devenit reprezentativă pentru căsnicia pe care a avut-o cu Prințul Charles. Aceasta a simbolizat singurătatea pe care Lady Di a simțit-o de-a lungul timpului.

Ce s-a întâmplat în timpul vizitei din India

Povestea de iubire dintre Lady Di și Prințul Charles a fost intens mediatizată la acea vreme. Deși cei doi s-au iubit destul de mult la început. Totuși, diferențele au apărut treptat și au pus piedici în căsnicia lor.

Cei care erau cu adevărat interesați de Cuplul Regal au observat din imaginile publicate de-a lungul timpului distanțarea care urma să fie inevitabilă.

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit și el o poveste tristă din spatele unei iamgini pe care i-a făcut-o Prințesei. Una dintre cele mai celebre imagini ale Prințesei Diana este cea din fața monumentului de la Taj Mahal.

Imaginea din fața monumentului Taj Mahal vorbește de la sine. Cu câțiva ani înainte de această fotografie am fost alături de Prințul Charles în India. I-am făcut o fotografie în același loc. Acesta a promis atunci că își va aduce soția să vadă aceste locuri.

– Kent Gavin

Însă Prințul Charles nu și-a dus niciodată la bun sfârșit promisiunea. Atunci când s-a aflat alături de Lady Di în turul din India, Charles și-a neglijat complet soția.

Fotograful Prințesei Diana a pozat-o pe Lady Di în fața monumentului singură. Conform relatărilor sale, Prințul Charles se afla la o întâlnire de afaceri. Prințesa Diana a fost nevoită să vină singură să vadă monumentul impresionant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×