Reclamă

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit povestea din spatele imaginii celebre de la Taj Mahal

Mariajul dintre Lady Di și Prințul Charles s-a aflat întotdeauna în atenția publicului. Cuplul Regal a devenit și mai intens mediatizat după ce oamenii au început să suspecteze o ruptură în relația celor doi. Fotograful Prințesei Diana a făcut recent câteva dezvăluiri cu privire la o promisiune pe care Prințul Charles nu a reușit să o țină față de soția sa.

Publicat: 7 august 2021, 7:06

De-a lungul timpului au existat nenumărate imagini făcute Cuplului Regal. O fotografie este întotdeauna grăitoare și poate trăda cu ușurință sentimentele reale din spatele unui persoane. Imaginile cu Prințul Charles și Prințesa Diana erau tot mai evidente pentru ochii curioșilor. Pentru cei obișnuiți să privească atent în viața Cuplului Regal, multe imagini prevesteau separarea inevitabilă dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit povestea din spatele imaginii celebre de la Taj Mahal

Noul documentar cu privire la mariajul dintre Lady Di și Prințul Charles a adus la lumină mai multe dezvăluiri. Acesta deschide mai multe povești cu privire la relația reală din spatele Cuplului Regal. Kent Gavin, fotograful Prințesei Diana a povestit și el mai multe detalii cu privire la turul pe care cei doi îndrăgostiți l-au făcut în India.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana într-un sacou roșu și o fustă mov în timp ce stă pe o bancă în fața monumentului de la Taj Mahal
Imaginea Prințesei în fața monumentului de la Taj Mahal a devenit reprezentativă pentru căsnicia pe care a avut-o cu Prințul Charles / Profimedia Images

Imaginea celebră a Prințesei Diana în fața superbului Taj Mahal are în spate o poveste de-a dreptul emoționantă. Kent este de părere că oamenii și-au dat seama cu ușurință când mariajul dintre cei doi a început să se strice. Din perspectiva sa, imaginea realizată la Taj Mahal a fost una dintre cele mai grăitoare privind acest aspect al vieții private a celor doi.

Reclamă

Fotograful Prințesei Diana a surprins imaginea acesteia în timp ce stătea pe o bancă în fața monumentului impunător. Fotografia a fost realizată în cadrul turului regal din india în luna februarie a anului 1992. Prințul Charles și Prințesa Diana și-au anunțat despărțirea în luna decembrie a aceluiași an, iar divorțul a fost finalizat în 1995.

Tot în 1995, Prințesa Diana a oferit un interviu celebru pentru o emisiune din cadrul postului BBC. Imaginea Prințesei în fața monumentului de la Taj Mahal a devenit reprezentativă pentru căsnicia pe care a avut-o cu Prințul Charles. Aceasta a simbolizat singurătatea pe care Lady Di a simțit-o de-a lungul timpului.

Ce s-a întâmplat în timpul vizitei din India

Reclamă

Povestea de iubire dintre Lady Di și Prințul Charles a fost intens mediatizată la acea vreme. Deși cei doi s-au iubit destul de mult la început. Totuși, diferențele au apărut treptat și au pus piedici în căsnicia lor.

Cei care erau cu adevărat interesați de Cuplul Regal au observat din imaginile publicate de-a lungul timpului distanțarea care urma să fie inevitabilă.

Fotograful Prințesei Diana a dezvăluit și el o poveste tristă din spatele unei iamgini pe care i-a făcut-o Prințesei. Una dintre cele mai celebre imagini ale Prințesei Diana este cea din fața monumentului de la Taj Mahal.

Imaginea din fața monumentului Taj Mahal vorbește de la sine. Cu câțiva ani înainte de această fotografie am fost alături de Prințul Charles în India. I-am făcut o fotografie în același loc. Acesta a promis atunci că își va aduce soția să vadă aceste locuri.

– Kent Gavin

Însă Prințul Charles nu și-a dus niciodată la bun sfârșit promisiunea. Atunci când s-a aflat alături de Lady Di în turul din India, Charles și-a neglijat complet soția.

Fotograful Prințesei Diana a pozat-o pe Lady Di în fața monumentului singură. Conform relatărilor sale, Prințul Charles se afla la o întâlnire de afaceri. Prințesa Diana a fost nevoită să vină singură să vadă monumentul impresionant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×